Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Maleficent

Zycie i praca w Norwegii

Polecane posty

Gość Maleficent

Hej, Aktualnie mieszkam w UK, ale mysle o zmianie kraju za jakies 2 lata. Upatrzylam sobie Norwegie. Prosze powiedziec jak tam sie mieszka, czy Norwegowie sa otwarci na emigrantow, jak jest z praca? Pozdrawiam

Gość gość
nie są otwarci, a pracy nie ma!

Gość gość
a co? mam ci napisać, że jest cudownie, wszyscy tam na ciebie czekają i dostaniesz kasę za niechodzenie do roboty? o taką opinię ci chodziło?

Gość gość
gosc napisal c**prawde, co chcesz jeszcze wiedziec?... zalalismy my Polacy juz cala Europe...

Gość gość
gowno zrobilas/es w UK, a teraz planujesz nafajdac w Norwegii?... Przed toba juz inni nafajdali i tez zrobilo sie gowno...

gowno to ty sam zrobiles, wiec jesli nie wiesz co zrobilam w UK i jakie so moje plany, to sie nie odzywaj.

Gość gość
alez to jest jasne jak slonce :) UK Niemcy Holandia sa juz pelne nas rumunskich polakow zatem trza emigrowac dalej wielu rumunskich polakow co za kase by koze na berlin gnalo szykuje ekspansje na kraje mniej opanowane przez rumunskich-polakow jak Norwegia Finlandia Dania :) powiedzmy sobie szczerze -gdzie nas juz nie ma ?! Jak powiedza ze w czarnej dooopie tez mozna zarobic kase to i tam sie wcisniemy ....ot i nasze wspolczesne kapitalistyczne rumunskie nasienie polskie :) ano ,rzygac sie chce i wstyd na caly swiat bo chyba nie ma narodu ktory by tak za pieniadze sie sprzedawal jak Polak :)

Gość gość
To zależy, co umiesz. Mój kumpel wyjechał do Norwegii, tam znalazł pracę, po dwóch latach ustrzelił go headhunter no i teraz żyje super. Tylko, że on jest programistą. Jeśli masz fach, w którym jesteś dobra - przezyjesz. ;)

Gość gość
ma świetny fach - pakuje na taśmie kartofelki!

Gość gość
gdyby miala fach, to by sie w UK ustawila. ale tak to jest: bez wyksztalcenia, doswiadczenia zawodowego, a szukaja niewiadomo czego i wszedzie im zle..

Chyba was cos pogniotlo ludzie, a skad wy wiecie co ja mam za "fach", ok? gowno o mnie wiecie a juz sie nadmuchaliscie. Pytalam sie ogolnikowo jak jest, a gdybym sie konkretnie zapytala o fach to i tak byscie nie wiedzieli co mi odpowiedziec, bo w tym fachu zapewne nie robicie. Cymbaly jestescie jesli nie umiecie normalnie odpowiedziec na pytanie bez oczerniania.