Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Yasminaaxyzzz

URODZINY POMOCY

Polecane posty

Gość Yasminaaxyzzz

Czesc :) Potrzebuje pomocy :P Za dwa tygodnie ide z moim chlopakiem na 40 - ste urodziny jego "babci" ( nie jest jego prawdziwa babcia, ale to nie istotne). Urodziny maja się odbyć na jakiejś sali, katering itd. Bedzie cala rodzina, wiekszosc z nich juz znam (jestesmy razem 6 lat), ale beda tez osoby, ktore dopiero poznam. Ponadto zaproszeni sa znajomi "babci", jej wspolpracownicy itp. A więc: Chciałam bym wypaść dobrze, łdanie wyglądać. I teraz moje pytanie :) Jak myslicie w co sie ubrac ? :) Myslalam aby zalozyc sukienke, cala czarna, typu bombka, do tego jakies obcasy i zakiet badz cos w ten desen :) Ale z drugiej strony nie wiem tez jak inni beda ubrani, czy bardziej "normalnie", na codzien, czy imprezowo :P Nie chciala bym tez zrobic z siebie glupiej i wystroic sie w sukienke itd Myslalam tez aby zalozy bardzo kryjace rajstopy (nosze je do bluzek bo wygladaja jak legginsy) i do tego jakas bluzeczke, zakiet, kopertowke i szpile. Jak myslicie ??? Co wybrac? A moze macie jakies inne propozycje ????

Gość gość
taka sukienka będzie jak najbardziej ok. Ładna i skromna :)

Gość gość
sukienka będzie ok. Ubierz sie klasycznie, żadnych przesadnych ozdób, żadnej szałowej fryzury, po prostu, elegancja czarna sukienka, delikatny makijaż, schludne uczesanie... Będzie ok! :)

Gość Yasminaaxyzzz
Ta sukienka jest dosyc krotka, ale tez bez przesady, dlatego chcialam do niej dobrac zakiet czy cos zeby nie wszystko bylo odkryte. Ale czy zakladac do tego szpilki czy raczej plaskie buty ???

Gość Yasminaaxyzzz
Ogolnie mam do wyboru dwie sukienki. Pierwsza to taka bardziej "bombka". Od dekoltu odchodzi zloty ekspresik, potem jest odciecie i robi sie w bombke. Druga tez jest cala czarna, ale bardziej dopasowana. Z rekawkami do lokcia i sicagaczem na dole

Gość gość
zależy czy przewidziane są tańce ;) Kryjące rajstopy i będzie ok

Gość Yasminaaxyzzz
Hehe... tańce... nie wiem :P Ale podejrzewam, ze tak, moj chlopak ma bardziej rozrywkowa rodzine :P Tylko wydaje mi się, ze do takiej sukienki powinnam zalozyc cieliste rajstopy/ponczochy, ale nie zbyt dobrze w takowych sie czuje, wolala bym zalozyc kryjace czarne. :/ Masakra.......

Gość Yasminaaxyzzz
Tak dokładnie o takie rajstopy mi chodzilo :) Ale co z butami ????? Płaskie ??? Czy szpilki ???? Jezeli szpilki to mam na niskim obcasie, cale czarne z malutkim czubkiem coś takiego: https://www.google.pl/search?q=czarne+szpilki+z+czubkiem&client=opera&hs=kE9&channel=suggest&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=XQTTUuTbKbPe7Ab_2ICoBw&ved=0CCwQsAQ&biw=991&bih=616#facrc=_&imgdii=_&imgrc=6QuXbgx7-C6LMM%253A%3Bz-eKVk-Zespx4M%3Bhttp%253A%252F%252Fbi.gazeta.pl%252Fim%252F5%252F7258%252Fz7258315Q.jpg%3Bhttp%253A%252F%252Finfo.plotek.pl%252Fszukaj%252Fplotek%252Fszpiczastym%252Bczubkiem%3B450%3B456 albo wysokie platformy tez czarne tylko ze one sa z odkrytym palcem :O wiec chyba z rajstopami to bedzie slabo, choc jak zaloze kryjace czarne???

Gość gość
mogą być te szpilki

Gość Yasminaaxyzzz
Ale truje :P Maaatko! Pzrepraszam, ale naprawde juz nie wiem co robic :/ i bardzo dziekuje za pomoc :)

Gość gość
masz wyglądać ładnie i skromnie a nie seksownie :D sukienka wygrywa.

Gość gość
Same rajstopy? Ja nie wiem co się dzieje z tymi ludźmi:/ I nie ważne czy będą one kryjące, czy nie-nie ubiera się samych rajstop/leginsów i normalnych, krótkich bluzek:/ To wygląda tak, jaky ktoś zapomniał o reszcie:P

Gość Yasminaaxyzzz
Każdemu podoba się co innego. Ja noszę rajstopy, które wyglądają jak legginsy, tyle i kryją na tyle, że NIC mi nie pzreswituje. A np dla mnie legginsy w polaczeniu z sukienka/spodniczka wygladaja tragicznie. :) Czyli zakładam sukienke! :P Bardzo dziekuje za pomoc :)