Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

seksowna bielizna i nic

Polecane posty

Gość gość

witam. z moim partnerem jestem juz 4 lata. zawsze jak się kochalismy nie było sytuacji zeby się nie podniecil. zakupilam seksowną bieliznę i bardzo mu się to podobało. ostatnio chciałam powtórzyć sytuacje ubralam wysokie szpilki wymalowalam się bardzo mocno ubralam ponczoszki pas do nich stringi pol biustonosz zaczelam się dobierać do niego i co? nawet nie drgnal. nie miał gorszego dnia wszystko było okej nawet planowalismy co będziemy wieczorem robić. ehh.. nie wiem co o tym myśleć. a najlepsze jest to ze ubrał się i poszedł podlubac w aucie...

Gość onasamotna
jak wygąda ta sexibielizna?? można ją zobaczyć na necie??

Gość gość
mi też nawet nie drgnie na widok mocno umalowanej kobiety

Gość gość
zamowilam na allegro. ale już jej nie ma. może opisze; czarne pończochy i do tego różowo czarny pas i pol biustonosz z koronka rozowa

Gość gość
22;34 - tylko ze to nie był pierwszy raz z makijażem takim mocniejszym, zawsze mu to się podobalo

Gość onasamotna
powinna być fajna masz może jej nazwe

Gość gość
facet to nie maszyna, czasem niby mamy ochotę ale jak dochodzi co do czego to nam przechodzi... jesteście 4 lata razem, więc pojawiła się rutyna. Za kilka dni mu przejdzie, nie ma co robić afery... choć zdaję sobie sprawę z tego że mogło zrobić Ci się przykro, tym bardziej że wyszedł.

Gość gość
nie miała jakiejs swojej typowej nazwy, po prostu weszlam na allegro i wpisalam bielizna erotyczna, a naprawdę jest w cxzym wybierac

Gość gość
22; 39- owszem bardzo, później trochę plakalam to obrócił się dupa i tyle.

Gość gość
zapomnialam dodać ze oczywiście sa do tego stringi również koronkowe czarno rozowe

Gość gość
Może za często to robicie? Zróbcie sobie kilka dni przerwy... to na ogół pomaga.

Gość gość
no nie często, wiadomo oboje pracujemy każdy ma jakieś swoje życie nie mieszkamy razem. ostatnio mieliśmy parę dni przerwy, rozumiecie te dni.

Gość gość
Na razie się nie martw na zapas... jak sytuacja będzie się powtarzać, to może oznaczać że to początek końca związku. Zazwyczaj po 2-4 latach kiedy fascynacja przemija, człowiek zaczyna się zastanawiać czy to w ogóle ma sens.

Gość gość
oby tak się nie stało, bo mi zależy, zawsze wiedziałam ze podoba mu się taka bielizna ze chce mnie oglądać w niej, a tu kupilam i nic.. ogólnie planuijemy przyszłość razem, ale jak to się rozwinie to zobaczymh

Gość gość
Może to chwilowe, może miał gorszy dzień... nie ma się czym martwić. Dopiero jak sytuacja będzie się powtarzać i zmieni się jego stosunek do Twojej osoby, to wtedy możesz zacząć się martwić, a na razie zapomnij o tym epizodzie :)

Gość gość
może i tak, ale rozmawialiśmy przed tym zdarzeniem i wydawał się mocno podjarany. cóż zobacze jak się sytuacja rozwinie dalej. tylko najgorsze jest to ze rano musialam wracxac do siebie a on od rana nawet nie zadzwonił ani nic. zero odzewu do mnie...