Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość podłamany człowiek

SKĄD SIĘ BIORĄ FACECI POTWORY płaczę codziennie

Polecane posty

Gość podłamany człowiek

Dziewczyny dlaczego mam tak posrane życie? Dlaczego na swiecie są faceci, którzy tak strasznie krzywdzą swoje kobiety? Myślą, że są niewiadomo kim i mogą wyzywać, niszczyć od środka. Dlaczego jak trafiłam? Straciłam resztki swej godności, czuje się jam perfidny śmieć. Jak chodzący oblech. Dosłownie. Jestem młoda, a moje życie przez niego ma tylko czarne barwy. Mamy dziecko i nie mogę po prostu uwierzyć, że ktoś taki jak on kieruje moim życiem, nie mogę i nie potrafię się od tego potwora uwolnić. To jest tak przykre, że aż wierzyć się nie chcd. Dlaczego akurat ja tak trafiłam? Skąd się biorą tacy ludzie? Nie mam z kim o tym porozmawiać z samego wstydu.

Gość gość
skąd się biorą? kobiety im na to pozwalają. Widzisz jaki jest i nadal z nim jesteś? Widać to lubisz, nie płacz więc.

Gość wyrodnaSukaa
Jest takie coś jak Dom Samotnej Matki. Ale takie jak ty nigdy nie odejdą zasłaniając sie "dobrem dziecka"...jakim dobrem pytam się??? Już lepiej powiedz że nie bedzie miał cie kto bzykać cykorko

Gość podłamany człowiek
Wyprowadziłam się, ale on ciągle mnie gnębi.

Gość gość
Gościu wyżej - już nie musisz autorki w taki sposób dobijać :o Autorko, cóż Ci mogę powiedzieć. Ja w życiu bym nie pozwoliła na takie traktowanie i robiłabym wszystko żeby od takiego tyrana odejść. Fakt, ja jestem mężatką i mamy dziecko. Jestem bardzo szczęśliwa. Jednak gdyby mój mąż mnie poniewierał, wyzywał, bił, cokolwiek, odeszłabym, bo wiem że nie zasługuję na takie życie. Szanuję siebie, mam swoją godność osobistą. I Ty też zacznij tak myśleć. Odejdź od niego. Mam koleżankę która też była poniewierana przez swojego faceta, każdy jej tłumaczył żeby odeszła, ale nie, bo ona zakochana w nim na śmierć, pomimo że czuła się jak śmieć i ostatnia szmata. I w końcu coś w niej pękło i jedna jej znajoma wyciągła ją do psychologa i w końcu on ją do pionu ustawił. I po tej wizycie ta dziewczyna była skłonna zostawić faceta, i w końcu zaczęła "oddychać". Więc również mi się wydaje że psycholog pomógłby Ci :). Ułoży Ci się zobaczysz! Głowa do góry.

Gość podłamany człowiek
Byłam u psychologa, bardzo dużo mi uświadomił, od tamtej pory zmieniłam się, byłam szczęśliwa i mogłam góry przenosić, ten to zauważył i znowu zaczął przygadywać, ubliżać, że i tak zawsze będe nikim.

Gość gość
To idź znowu do psychologa, przedstaw jaką masz obecnie sytuację, i powinien nakierować Cię jak masz od niego odizolować się, bądź ewentualnie postąpić.

Gość gość
Odpowiedz mu że jest śmieciem i ma s********ć. To trudne? Może i tak dla ciebie ale pokonałaś już wieksze trudności. Spójrz wreszcie na tego człowieka jakim jest. To jakiś frustrat niedorobiony. A osobiście bardziej zastanawia mnie skąd się biorą takie osoby jak ty. Rodzice cię za mało kochali? Obstawiam że o to chod********ażdym razie to nie twoja wina. Otrząsasz się z tego i wobec tego jesteś wielka bo masa ludzi nie pokonałaby takich zależności i została taka, jaka jest.

Gość gość
oj mnóstwo jest takich niedorobów na świecie, mam nadzieje ze taki charakterek psychiczny wkoncu wyginie:/

Gość poiuytrew
nie wygina tacy, bo kobiety lubuja sie w takich

Gość gość
Nie mam pojęcia skąd się biorą, sama chciałabym to wiedzieć. Na poczatku zawsze idalnie a potem wychodzi szydlo z worka. Nawet kiedy patrze na swoje kolezanki, ktore maja "idealne" związki, to gdy mi sie zala stwierdzam, ze na tym swiecie nie idealnego faceta, z kazdym jest cos nie tak.

Gość gość
Dowartościowują się tym, po prostu. Czują sie silniejsi i ogólnie mądrzejsi jak ubliżają kobiecie. To nie jest przykre to tragedia

Gość gość
biora sie za sprawa wychowania w domu, ale ktory rodzic zdaje sobie z tego sprawe...

Gość gość
pomyśl o zgłoszeniu sprawy na policję o nękanie albo groźby... jeśli cię nie uderzył wcześniej to teraz pewnie też tego nie zrobi jak zgłosisz... i olej dziewczyno... idź do sądu bo nie powinien widywać się z dzieckiem z takim nastawieniem, zachowuj sms, spróbuj nagrać waszą rozmowę i nie poddawaj się :) a najlepiej by było żebyś sobie kogoś znalazła i żeby ten ktoś powiedział mu dobitnie parę rzeczy :P poszukaj jakiejś grupy wsparcia, co dwie głowy to nie jedna i razem zawsze raźniej :) trzymaj się i się nie daj:)

Gość gość
czemu zołzy mają lepiej? bo mają rozum i wiedza jakiego wybrac-dobrego,bogatego itd. reszta czy dobra czy ladna wybiera byle co, bo ma kompleksy albo po prostu brak rozumu. nie doradze ci, nie umiem, pewnie bedzie cie gnebil bo to lubi. szkoda mi ciebie, pewnie jestes wartosciowa laska. zycie nie zawsze jest sprwiedliwe...

Gość gość
A ja cie wcale nie żałuje durna dziewucho , jak dajesz sobą pomiatać i dajesz sie gnebić to masz na co pozwalasz :( Jest jeszcze prawo w tym zaścianku i jak ci nie pasuje to zgłoś bandytę na police i zdobądź zakaz zbliżania sie do twojego domu i osoby Ale ty tego nie zrobisz , tylko będziesz jęczeć na forum i dobrze Ci tak !

Gość gość
a mi żal takich kobiet, bo to są zawsze dobre, kochane i wartościowe dziewczyny. Zawsze!