Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Poratl randkowy

Polecane posty

Gość gość

Poleciłby ktoś jakiś ciekawy portal randkowy trafiający targetem w moje wymagania: - facet 24 lata - szuka: kobiety, przyjaźń lub poważniejszy związek wchodzą tylko w grę - portal musi być na korzystnych warunkach (na razie tylko testuję) - przyzwoita polityka prywatnośc***ortalu (np. niezarejestrowany użytkownik nie widzi moich zdjęć, a portal jest również wiarygodny - to znaczy: nie dokonuje żadnych wyłudzeń na danych osobowych) Już wolę zapłacić więcej za miesiąc (aniżeli wyszłoby to w rozrachunku rocznym) i mieć możliwość sprawdzenia czy taki portal jest dobrym miejscem dla mnie. Odrzuciłem przeznaczeni pl - nikt o zdrowych zmysłach nie wyda 100zł za portal który może porzucić po kilku godzinach korzystania (99zł - tyle kosztuje uzyskanie możliwości wysyłania i odbioru wiadomości).

Gość gość
99 zł to sporo, za m-c tyle?

Gość gość
99 za rok. Sporo jeżeli miałbym opuścić serwis po kilku godzinach. Wolałbym wydać 30zł za np. 1 miesiąc, a dopiero potem podjąć decyzję.

Gość anna8670876
Kiedyś poleciłabym badoo ale oni różne dziwne rzeczy robią z twoimi danymi.

Gość nazir2
Siedziałem na smarpage.pl, dużo fajnych lasek ale rada bierz tylko te które niedawno się zalogowały bo reszta to tylko zbiera ,,ilość odwiedzin" no isię bawi. W jednej się zabujałem, miałem z nią kontakt ale się nie odzywa - może za szybko starałem się ją poznać i wylogowałem się. Portal całkowicie darmowy z wyjątkami.

Gość windek
Tez bylbym zaintersowany

Gość gość
najlepsza jest sympatia,. bo szukasz za darmo i za darmo czytasz, ba! nawet mozesz kazdego dnia wyslac jedna ( tylko jedna) darmowa wiadomosc. Ale w takiej darmowej mozesz podawac inne namiary na siebie i wszystko gra i buczy.