Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

praca składanie zabawek

Polecane posty

Gość gość
Takie ogłoszenia chałupnicze pojawiają się już od 1992 roku i ja juz wtedy dałam się naciąć. Była taka gazeta " z ogłoszeniami Kontakt"Już wówczas było bezrobocie i brak perspektyw. Dziś mam 43 lata i przestrzegam was przed wpłacaniem kasy na takie oferty

Gość gość
Witam,nazywam się Anżelika Szewczyk. ,Oświadczam,że nigdy i nigdzie nie ogłaszałam się w sprawie pracy .Moje dane firmowe zostały wykorzystane w celu wyłudzenia pieniędzy .Sprawę zgłosiłam na policji w dn17.01.2014.

Gość gość
Andżelika Szewczyk owszem istnieje ale jakiś oszust się pod Nią podszywa wiem bo wpłaciłem 35 zł i nie dojechał żaden kurier OSZUSTWO!!!!!!!!

Gość rrenia
Ja tam polecam inną ale bardzo skuteczną metodę zarobku w domu, korzystam z tej firmy już od kilku lat i jestem zadowolona, jakby ktoś był zainteresowany niech pisze na mail: mnhunter@op.pl w tytule proszę o wpis „zarabianie w domu za darmo”

Gość etraffic
Wygraj w Bitcoinach co godzinę całkowicie za darmo do 750zł lub powyżej 40 000zł co tydzień ! Oferuję dodatkowe bonusy, otrzymasz wszelkie instrukcje. Nie płacisz ani grosza, wszystko jest za darmo. Zainteresowane współpracą osoby zapraszam do kontaktu mailowego na: etraffic@op.pl wpisz w tytule maila "zarabianie w domu za darmo"

Gość papa składanie zabawek

Omijać szerokim łukiem. Nieważne czy firma się nazywa nazywa fundacja Zabaw podłogowych czy GruntZdrowieDziecka. Wszystko wygląda ładnie pięknie zabawki takie czy owakie, ogólnie widzimy na oko ze fajna łatwa praca i...zaczynamy snuć już marzenia... Odrzuciliśmy już wszystkie firmy, które żądały prowizji, opłaty wstępne,j zadatku, kaucji za towar i... Jesteśmy zmuszeni do założenia konta w konkretnym banku nawet, gdy nie wiemy czy  zostaniemy przyjęci. Wszystko na już i na teraz, ostatnia szansa!

Dostajemy smutną wiadomość że niestety że nie zdążyliśmy, że tak ale musimy poczekać miesiąc dwa że będzie praca już już..A pośrednik kasuje za nasze konto 200-500.

Na ludziach się nauczyli bo naiwność to potęga. Teraz tworzy się stronę internetową wszystko wygląda bardzo profesjonalnie są zdjęcia linki do sklepu w którym się ogląda bo kupić się nie da. Bo sklep dopiero na rozruchu czy na innym otwarciu. 

Ktoś pracował w jakieś firmie gdzie szef żąda założenie konta w takim nie innym banku?? Bo do tego banku niby w sekundę dostaniemy pieniążki??

Ale taka fajna praca mąż, żona, dzieci, teściowa. Wszyscy by pomogli... Szukamy opinii i nic.....Wpisujemy nazwę firmy miasto i nic..To skoro nikt nie wieszał jeszcze psów to znaczy się że ok.. A firma tak często zmienia nazwę na ,,czystą'' że nawet Ojciec Tadeusz tego nie ogarnie choć już nie jedno widział; niejeden emeryt, bezdomny czy bezrobotny się dołożył...

Podsumowując:

Miejmy Oczy Szeroko Otwarte!