Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Newa995

Gwałt i ciąża

Polecane posty

Gość gość
A skąd ta pewność że to tego byłego?Z obecnym nie spałaś?

Gość Newa995
Nie, od 2 lat nic nas nie łączyło, nigdy też tego nie robiłam to musi być były.

Gość gość
tylko nie usuwaj. oddaj jesli nie chcesz wloz do okienka zycia lub zostaw w szpitalu. tylko nie zabijaj

Gość gość
Mam 15lat i zgwałcił mnie własny chłopak.Krzyczałam,wyrywałam się ale on niie zwracał na mnie uwagi.To było straszne.Boję się że zajdę w ciążę.Naprawdę nie wiem co robić.Co mam robić.Teraz znowu proponuje mi seks ja tego nie chcę ale on mnie do tego zmusza.Już kilka razy mnie gwałcił.Pomocy!

Gość gość
Idź do rodziców albo szkolnego pedagoga - gwałt jest przestępstwem. Przez internet nikt Ci nie pomoże, neistety

Gość gość
1. Powiedz swojej mamie. 2.Zglos sie na policje. 3.Unikaj tego chlopaka, nie zostawaj z nim sam na sam! Jak on mogl cie kilka razy zg****ic? Powinas od razu zglosic sprawe na policje.

Gość violatiolex
Dzień dobry, Chciałbym zaprosić do zapoznania się z blogiem poświęconym prawnym aspektom przestępstw przeciwko wolności seksualnej. Blog znajduje się pod stroną: www.violatiolex.wordpress.com i koncentruje się nie tyle na przestępstwach co na prawach osób, których wolność seksualna została naruszona. Pozdrawiam adwokat Maciej Kacprzak : www.kacprzak.pl