Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Dragonette

Intensywne odchudzanie

Polecane posty

Witam! Mam 27 lat, 158 cm wzrostu i 58 kilo na cyferblacie :D Nie bawię się w pół środki, dlatego moja dieta będzie niskokaloryczna, ponieważ większość dnia pracuję i nie mam czasu na dużą dawkę ruchu ( chociaż pracę mam baaaardzo fizyczną). Moje menu na dzisiaj: rano: 2 wafle ryżowe z chudą szynką i pomidor II śniadanie- jogobella light obiad- talerz zupy kalafiorowej na rosołku knorr kolacja: kostka twarogu 0% ze szczypiorkiem, 2 ogórki konserwowe Mój cel to 49 kilo, co mam nadzieję osiągnąć w miarę szybko.

Osoby, które są zdeterminowane tak jak ja zapraszam!!! A z diety będę wychodzić dodając sobie po 100 kalorii dziennie, aż do 1200 dojdę i potem będę jadła w tych granicach do końca życia... mam nadzieję :P

Gość gość
Zbyt uboga ta Twoja dieta:/ jedz bardziej wartościowe posiłki, odstaw tylko cukier i białe pieczywo, ogranicz tłuszcze. Lepiej chudnąć wolniej, ale zdrowiej, bo można się przejechać. No nic, życzę sukcesów w walce z kg!

Gość gość
tez mi sie wydaje ze dieta za slaba jak tak bedziesz jadla to organizm zacznie sie buntowac i zamiast chudnac bedzie oszczedzal i robil zapasy. Chcesz schudnac jedz same warzywa i owoce tylko, surowe zdrowiej i szybciej schudniesz

Gość _Migotka_1
Czytałaś artykuł o człowieku który schudł 17kg jedząc w McDonaldzie? Dieta dietą ale nie można się głodzić bo wtedy nasz metabolizm zwalnia i nici z odchudzania, jedz normalnie tylko wyklucz kilka niezdrowych produktów: cukier, słodycze zastąp owocami, ziemniaki zastąp kaszami i szarym ryżem, chleb i bułki zastąp chlebkiem waza i chlebem na zakwasie, szczególnie jedz dużo warzyw i owoców ale mięsko też możesz jeść smażone np na oleju z oliwek (oleje rzepakowe nadają się prędzej na paliwo samochodowe a nie dla ludzi - pełno tam świństw i jeszcze przy smażeniu wydziela się kwas omega-6 szkodliwy dla człowieka). Dodatkowo polecam naturalny preparat slimcea który zmniejsza kaloryczność każdego posiłku - sama stosowałam i jestem zadowolona w efektów dlatego też polecam

Gość Olka800
Taką dietę nic nie uzyskasz, ewentualnie zaszkodzisz. Ja sama jestem w trakcie odchudzania i stosuję dietę od dietetyka. Spooro też ćwiczę w domu.

Gość Olka9999
ja też mam dietę od dietetyka, ale dodatkowo wsparłam się tymi kapsułkami - www.skracaj.com/9856.html. Na razie schudłam 12 kilo, ale liczę na więcej.

Cóż... wiem, że to niezdrowa dieta, co nie zmienia faktu, że będę się odchudzać po swojemu. Rozumiem, że nie jest rozsądna, ale cóż... jestem taka, że od razu na głęboką wodę. Zresztą ja z moją wagą nie mam jakiejś super nadwagi. Więc zwykła dieta na mało mi się zda, bo ważąc 50- parę kilo nie jest łatwo coś stracić. Będę sobie tu menu pisać dziennie i mam nadzieję, że ktoś się dołączy... Diety wszelkiej maści mile widziane :D

Witam. Po pracy wczoraj byłam, więc pisałam krótko. Zmęczona jestem, bo dali nam popalić... Co do diety... Moje menu na dzisiaj: śniadanie: 2 wafle ryżowe i jajko gotowane II śniadanie- 250 g ananasa ( zwykły, nie z puszki oczko.gif obiad: kotlet mielony pieczony bez tłuszczu, surówka z kiszonej kapusty kolacja: zupa kalafiorowa na rosołku knorr; Znów do pracy idę, a jutro rano operacja nadgarstka. Bo boli mnie jak jasna cholera z powodu ganglionu.

Teraz uciekam do pracy... Pusto tu, ale co mi tam, będę pisała sama :D Bo przynajmniej widzę czarno na białym co zjadam :D Jak na razie mam mnóstwo energii i cieszy mnie to.

Gość carolline19
Jak dla mnie to zbyt uboga dieta, jak już ktoś wyżej napisał. I zgadzam się z tą osobą w stu procentach. Jeżeli szukasz sprawdzonego sposobu na dietę, czy bogatszego jadłospisu to zapraszam na forum o diecie www.forumdieta.pl - znajdziesz tam ludzi z podobnymi postawieniami.

Gość gość
cyferblat jak się nie mylę to tarcza zegara a nie wskaźnik wagi

Ja mam jeszcze taką starą wagę w kółkiem i cyferkami :D Stąd nazwa :D Ja po kolejnym dniu ciężkiej pracy, a jutro zabieg. Czuję się fajnie i lekko, bo jadam lekkostrawne rzeczy.

Joł. Ja już po zabiegu. Dorobiłam się dwóch szwów a ręka boli i to bardzo, ale co mi tam. Dzisiaj mam w planach zjeść: śniadanie: 2 wafle ryżowe z szynką i 100g kapusty kiszonej II śniadanie- 250g ananasa świeżego obiad: barszcz z buraków kolacja: jogurt naturalny danone 175g Tyle jedzonka na dzisiaj :D Lecę też kupić sobie czerwoną herbatę. Pił ją ktoś? Działa???