Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 1234561111

Facet a jego przeszłość

Polecane posty

Gość 1234561111

Mój facet jest rozwodnikiem. Zawsze mówił (bardzo ogólnie), że powodem jego odejścia był charakter jego ex żony. Ostatnio powiedział, że przyczyniło się do tego także dziecko, które narodziło się dosłownie parę miesięcy przed jego odejściem. Mówił, że pomimo miłości jakie miał do potomka nie mógł się przestawić, życie przewróciło się do góry nogami, denerwowało go to, odszedł. Teraz temu zaprzecza, mówi, że nie miało to tak zabrzmieć. Za parę miesięcy mamy wziąć ślub, a ja jestem przerażona. Mówi, że lubi dziec***planowaliśmy mieć własne. Ale po tym wyznaniu... Nie wiem co myśleć... Pomóżcie.

Gość gość
Ja bym sprobowala wypytac jego znajomych, nawet ex No i jakie ma teraz stosunki z dzieckiem?Jesli zle, to pewnie nie lubi dzieci

Gość gość
odradzam ci takiego faceta, nie dojrzal do zalozenia rodziny i watpie czy kiedykolwiek dojrzeje, to taki Piotrus Pan, ale rob jak uwazasz-- sluchaj swojego serca, twoje watpliwosci nie biora sie z powietrza

Gość 1234561111
Kocham go, ale boję się, że to typ mężczyzny, który "ucieka" gdy robi się niewygodnie. Zaczęłam się bać, że historia się powtórzy, odejdzie gdy urodzi nam się dziecko. Słyszałam, ze istnieją faceci, dla których to zbyt wiele, i po prostu tak reagują zawsze. Zawsze mówił, że byli z ex nieszczęśliwi, a teraz wyszło na to, że było ok dopóki nie pojawiło się dziecko.

Gość gość
Moze tak byc.Powiedz, teraz jest dobrym ojcem,dba o czeste kontakty, poznal Cie z dzieckiem,zabiera je z Wami,interesuje jego nauka,rozwojem?Czy raczej tlumaczy sie z niewidzenia tym, ze matka nastawia je przeciw niemu? Jesli to drugie,moze uciekac od obowiazkow.

Gość gość
Moze tak byc.Powiedz, teraz jest dobrym ojcem,dba o czeste kontakty, poznal Cie z dzieckiem,zabiera je z Wami,interesuje jego nauka,rozwojem?Czy raczej tlumaczy sie z niewidzenia tym, ze matka nastawia je przeciw niemu? Jesli to drugie,moze uciekac od obowiazkow.

Gość 1234561111
To drugie, i to dokładnie tak jak napisałaś - mówi, że matka utrudnia kontakty, nie odbiera od niego tel., nie otwiera drzwi, itp. Rozmowa z nią nie wchodzi w grę. Nie mam z nią żadnych kontaktów, nigdy jej nie poznałam, mieszkają kawałek od nas. On twierdzi, że bardzo tęskni za dzieckiem, ale osobiście nie widzę by starał się coś zmienić w tym kierunku.

Gość gość
Jesli nie widzisz,zeby sie staral cos zmienic (a kochajacy rodzic gory moze przenosic) ja bym byla ostrozna.W obawie, ze sama zostane porzucona po slubie, jesli urodze mu dziecko. A masz moze kontakt z jego rodzicami? Jesli Cie lubia moze C***owiedza prawde.

Gość 1234561111
Mam z nimi kontakt, mamy dobre relacje, ale zawsze stają po stronie syna. Twierdzą, że to ex jest tą "złą". Może mówią prawdę... A może bronią syna. Ponoć była żona im także utrudnia kontakty, zabrania zabierać wnuka do siebie, jak przyjeżdżają na umówione wizyty to nie otwiera im drzwi. Może jednak to prawda i niepotrzebnie się denerwuje... Sama nie wiem...

Gość gość
A moze jego znajomi? Nie spotyka sie w ogole z dzieckiem? Opowiadal Ci,co robi aby odzyskac jego przychylnosc?

Gość gość
Cos mi tu smierdzi. Przeciez jak nie otwiera im drzwi to moga ja do sadu pozwac o utrudnianie widzen. Chyba ze ojcu dziecka jest to na reke