Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 matka darmozjada

syn nie chce pracowa膰

Polecane posty

Go艣膰 matka darmozjada

w tym roku ko艅czy 24 lata, jakie艣 g******e roboty i nic wiecej . Ka偶dy pow贸d jest dobry 偶eby nic nie robi膰 . Ale koniec z tym . Mieszka w domu tylko do wiosny , p贸藕niej wynocha z domu . Jestem jz tak zm臋cozna t膮 sytuacj膮 ,偶e najch臋tniej [ozby艂abym siego nawet dzi艣 z domu . Czy 艣a tu rodzice takich dizecie ? czy jest kto艣 kto mia艂 podobny problem ?

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 matka darmozjada
teraz pewnie wszyscy w pracy to i odpowiedzie膰 nie ma kto ...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
nie przejmuj sie moja ma takich trzech i tez by sie chetnie pozbyla ale coz taka niewdzieczna rola matki..

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
hej daj mu szanse teraz z praca jest ciezko ja wiem cos o tym

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 matka darmozjada
jak sie mam nie przejmowa膰 ? ch艂opak ma ece i nogi na swoim miejsu , lata p艂yn膮 to ile b臋dizei siedzia艂 na naszym utrzymaniu ? ka偶dy dieutwierdza mnie w przekonaniu ,z臋 z nim inaczej nie moz膮n tylko trzeba go po prostu oddcia膰 od domu bo tylko k艂贸tnie przez niego 艣a .

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 matka darmozjada
aleon nawet jej nie szuka , mieszkamy w przemyslowym regionie , do艣膰 bogatym l, nikt nie m贸wi o pracy na jakim艣 stnaowisku ale o nawet zwyk艂ej robocie za najni偶偶sz膮 krajw膮 . Ale nie, to nie dla ksi臋cia pana . Ale juz nied艂ugo .

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
na ch*j robilas sobie dziecko tepa d****o?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 matka darmozjada
siedzie膰 po nocach rzed kompem , zasypia膰 o 4-5 nad ranem przy w艂膮czonym tv , wyk膮pa膰 sie , na偶re膰 i lata膰 z kolesiami ..o , to ca艂e jego 偶ycie . Ale ja ju偶 mam dos膰 tego jego " stylu 偶ycia " i m膮偶 te偶 .

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 matka darmozjada
o ,nast臋pny darmozjad obto艅ca sieodezwa艂 - a twoim zdaniem ja mam sobie 偶y艂y wypr贸wa膰 ,zeby on sie byczy艂? on do roboty bo jak nie to won z domu .

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
jad s膮czy si臋 ustami twemi, matko wyrodna ! to偶 teraz o prac臋 trudno a po chrze艣cija艅sku to jest tak na bruk wyrzuca膰 dzieci臋 swe, si臋 pytam ?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 matka darmozjada
chodzi膰 do szko艂y nie chce ani pracowa膰 ? ale je艣膰 chce ? i kapa膰 sie w ciep艂ej wodzie ? i 偶y膰 jak czlowiek ?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
i ty masz 艣wi臋ty matczyny obowi膮zek zagwarantowa膰 mu te podstawowe sprawy, przecie偶 on da艂 ci tyle rado艣ci od bobaska, a robota za m艂odu to g艂upota.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 matka darmozjada
jakbym by艂a wyrodna matka to wywali艂abym go z domu zaraz po 18 bo ju偶 wtedy pozaywa艂 rogi , ale cz艂owiek mia艂 nadizj臋 ,偶e troc臋 czasem zm膮rdzeje , ogarnie ise jakos . A tu lata lec膮 i nic .

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Jak synek sobie po艣ciele tak sie te偶 wy艣pi . nie martw sie tacy nie dadz膮 sobie krzywy zrobi膰 i zawsze spadaj膮 na 4 艂apy :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
A mo偶e po prostu w tym kraju nie ma roboty dla ludzi z jego wykszta艂ceniem :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
znajd藕 mu jak膮艣 zamo偶n膮 dziewczyn臋 w ten spos贸b najszybciej si臋 go pozb臋dziesz z domu :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
S艂usznie robisz, tylko tak mo偶na mu pom贸c si臋 ogarn膮膰. Im p贸藕niej, tym b臋dzie trudniej.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 matka darmozjada
mo偶e nie tyle dobrze robi臋 co po prostu nie mam juz wyj艣cia . M膮偶 i ja coraz starsi jeste艣my i zamiast pomocy ci膮gle mamy na glowie doros艂ego ch艂opa , ktiry na wsztstko ma odpowied藕 nie wiem .

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 matka darmozjada
tak , my艣lisz , 偶e zmao偶ne dizewczyny 艣a takie g艂upie zeby bra膰 sobie takiego darmozjada ? On pewnie , je艣li sie nie mzieni sprz臋gnie sie z kim艣 tkaim samym jak on .

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Aaa, jak膮dziewczyn臋 po pierwszej randce ka偶da b臋dzie widzia艂a z kim ma do czynienia, a dobre samarytanki zdarzaj膮 si臋 dzi艣 rzadko, PS. nie piszcie 偶e wygania "dziecko" bo to ju偶 dawno doros艂y m臋偶czyzna, prowadzi swoje 偶ycie ma prywatne sprawy tylko zapomnia艂 偶e 偶ycie kosztuje i kto艣 musi za niego o tym my艣le膰. A niby dlaczego? Autorko, dobrze robisz. Je艣li on teraz si臋 nie we藕mie za bary z 偶yciem, to mo偶e mu wej艣膰 w krew taka stagnacja na nast臋pne dekady!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 matka darmozjada
g艂upia b藕d藕膮gwa sil膮ca sie na oryginalno艣膰 nie orbi na mnie wra偶enia . id藕 ise pomodli膰 lepiej obserwuj膮c kto o czym my艣li podczas tej modlitwy i rozmy艣laj o tym jaka ty jeste艣 艣wi臋ta . .艣wi臋toszkowata raczej .

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 matka darmozjada
mamy zamiar wyprowadzi膰 go z domu jak tylko sie ciep艂o zrobi , co zrobi dalej ? naprawd臋 nie wiem i na obecnym etapie wiedzie膰 nie chc臋 . Trpeduje ka偶dy pomy艣艂 , ka偶dy plan , nic mu senie podoba ,ze wszystkiego iwecznie niezadowolony . Tylko da膰 ma par臋 z艂otych i amoch贸d i edzie je藕dzi艂 po kolesiach ca艂ymi dniami ...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Nie Ruszaja Mnie Inwektywy Osoby Ktora Nie Potrafila Wychowac Dziecka :D Ba Rob Teraz Na Niego, Po Cos Go Robila? A Jakby Byl Chory I Nie Mial Pracy To Tez Za Prog

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 matka darmozjada
nie jest chory , ch艂opak jak 艣wieca , wysoki , przystojny , dorobiony w ka偶dym calu . Co mu dolega ? le艅 w k臋gos艂upie i tyle . Przyzwyczai艂 ise do my艣li ,ze zawze tak 臋dizei teraz boli ,ze 偶ycie ma w d***e jego plany . A ja na niego robi膰 do ko艅ca 偶ycia nie 臋d臋 . On nie ma 15 lat a i my rozmawaimy z nim od lat o pracy , o dojrzalo艣ci i co ?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Nic Sie Nie Dzieje Bez Powodu, W Pelni Sobie Zaslyzulas Na Te Sytuacje.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 matka darmozjada
g***o o mnie wiesz ale zmy艣laj sobie dalej

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Niektorym Nie Widzi Sie Pracowac Za Najnizsza Do Emerytury, A I Do Szkoly Sie Nie Nadaja. Moze Wyslij Go Za Granice Tam Czlowiek Nie Jest Takim Niewolnikiem, Moze To Mu Sie Nie Podoba, Ze Ktos Zarabia 15, A On Najnizsza, W Takiej Sytuacji Juz Lepiej Siedziec U Rodzicow, Dlatego Warto Pomyslec O Wyjezdzie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
No Chyba Ze Zalatwicie Mu Dobra Prace A On Nie Chce, Wtedy Rzeczywiscie Dziwne, Milego Dnia

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
oj wielu ja znam takich synk贸w :D , Kolega ma takiego 30 letniego niunia co to na nic nie ma czasu i pieni臋dzy :D

Udost臋pnij ten post