Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość matka darmozjada

syn nie chce pracować

Polecane posty

Gość matka darmozjada

w tym roku kończy 24 lata, jakieś g******e roboty i nic wiecej . Każdy powód jest dobry żeby nic nie robić . Ale koniec z tym . Mieszka w domu tylko do wiosny , później wynocha z domu . Jestem jz tak zmęcozna tą sytuacją ,że najchętniej [ozbyłabym siego nawet dziś z domu . Czy śa tu rodzice takich dizecie ? czy jest ktoś kto miał podobny problem ?

Gość matka darmozjada
teraz pewnie wszyscy w pracy to i odpowiedzieć nie ma kto ...

Gość gość
nie przejmuj sie moja ma takich trzech i tez by sie chetnie pozbyla ale coz taka niewdzieczna rola matki..

Gość gość
hej daj mu szanse teraz z praca jest ciezko ja wiem cos o tym

Gość matka darmozjada
jak sie mam nie przejmować ? chłopak ma ece i nogi na swoim miejsu , lata płyną to ile będizei siedział na naszym utrzymaniu ? każdy dieutwierdza mnie w przekonaniu ,zę z nim inaczej nie moząn tylko trzeba go po prostu oddciać od domu bo tylko kłótnie przez niego śa .

Gość matka darmozjada
aleon nawet jej nie szuka , mieszkamy w przemyslowym regionie , dość bogatym l, nikt nie mówi o pracy na jakimś stnaowisku ale o nawet zwykłej robocie za najniżższą krajwą . Ale nie, to nie dla księcia pana . Ale juz niedługo .

Gość gość
na ch*j robilas sobie dziecko tepa d****o?

Gość matka darmozjada
siedzieć po nocach rzed kompem , zasypiać o 4-5 nad ranem przy włączonym tv , wykąpać sie , nażreć i latać z kolesiami ..o , to całe jego życie . Ale ja już mam dosć tego jego " stylu życia " i mąż też .

Gość matka darmozjada
o ,następny darmozjad obtońca sieodezwał - a twoim zdaniem ja mam sobie żyły wyprówać ,zeby on sie byczył? on do roboty bo jak nie to won z domu .

Gość gość
jad sączy się ustami twemi, matko wyrodna ! toż teraz o pracę trudno a po chrześcijańsku to jest tak na bruk wyrzucać dziecię swe, się pytam ?

Gość matka darmozjada
chodzić do szkoły nie chce ani pracować ? ale jeść chce ? i kapać sie w ciepłej wodzie ? i żyć jak czlowiek ?

Gość gość
i ty masz święty matczyny obowiązek zagwarantować mu te podstawowe sprawy, przecież on dał ci tyle radości od bobaska, a robota za młodu to głupota.

Gość matka darmozjada
jakbym była wyrodna matka to wywaliłabym go z domu zaraz po 18 bo już wtedy pozaywał rogi , ale człowiek miał nadizję ,że trocę czasem zmąrdzeje , ogarnie ise jakos . A tu lata lecą i nic .

Gość gość
Jak synek sobie pościele tak sie też wyśpi . nie martw sie tacy nie dadzą sobie krzywy zrobić i zawsze spadają na 4 łapy :)

Gość gość
A może po prostu w tym kraju nie ma roboty dla ludzi z jego wykształceniem :D

Gość gość
znajdź mu jakąś zamożną dziewczynę w ten sposób najszybciej się go pozbędziesz z domu :)

Gość gość
Słusznie robisz, tylko tak można mu pomóc się ogarnąć. Im później, tym będzie trudniej.

Gość matka darmozjada
może nie tyle dobrze robię co po prostu nie mam juz wyjścia . Mąż i ja coraz starsi jesteśmy i zamiast pomocy ciągle mamy na glowie dorosłego chłopa , ktiry na wsztstko ma odpowiedź nie wiem .

Gość matka darmozjada
tak , myślisz , że zmaożne dizewczyny śa takie głupie zeby brać sobie takiego darmozjada ? On pewnie , jeśli sie nie mzieni sprzęgnie sie z kimś tkaim samym jak on .

Gość gość
Aaa, jakądziewczynę po pierwszej randce każda będzie widziała z kim ma do czynienia, a dobre samarytanki zdarzają się dziś rzadko, PS. nie piszcie że wygania "dziecko" bo to już dawno dorosły mężczyzna, prowadzi swoje życie ma prywatne sprawy tylko zapomniał że życie kosztuje i ktoś musi za niego o tym myśleć. A niby dlaczego? Autorko, dobrze robisz. Jeśli on teraz się nie weźmie za bary z życiem, to może mu wejść w krew taka stagnacja na następne dekady!

Gość matka darmozjada
głupia bźdźągwa siląca sie na oryginalność nie orbi na mnie wrażenia . idź ise pomodlić lepiej obserwując kto o czym myśli podczas tej modlitwy i rozmyślaj o tym jaka ty jesteś święta . .świętoszkowata raczej .

Gość matka darmozjada
mamy zamiar wyprowadzić go z domu jak tylko sie ciepło zrobi , co zrobi dalej ? naprawdę nie wiem i na obecnym etapie wiedzieć nie chcę . Trpeduje każdy pomyśł , każdy plan , nic mu senie podoba ,ze wszystkiego iwecznie niezadowolony . Tylko dać ma parę złotych i amochód i edzie jeździł po kolesiach całymi dniami ...

Gość gość
Nie Ruszaja Mnie Inwektywy Osoby Ktora Nie Potrafila Wychowac Dziecka :D Ba Rob Teraz Na Niego, Po Cos Go Robila? A Jakby Byl Chory I Nie Mial Pracy To Tez Za Prog

Gość matka darmozjada
nie jest chory , chłopak jak świeca , wysoki , przystojny , dorobiony w każdym calu . Co mu dolega ? leń w kęgosłupie i tyle . Przyzwyczaił ise do myśli ,ze zawze tak ędizei teraz boli ,ze życie ma w d***e jego plany . A ja na niego robić do końca życia nie ędę . On nie ma 15 lat a i my rozmawaimy z nim od lat o pracy , o dojrzalości i co ?

Gość gość
Nic Sie Nie Dzieje Bez Powodu, W Pelni Sobie Zaslyzulas Na Te Sytuacje.

Gość matka darmozjada
g***o o mnie wiesz ale zmyślaj sobie dalej

Gość gość
Niektorym Nie Widzi Sie Pracowac Za Najnizsza Do Emerytury, A I Do Szkoly Sie Nie Nadaja. Moze Wyslij Go Za Granice Tam Czlowiek Nie Jest Takim Niewolnikiem, Moze To Mu Sie Nie Podoba, Ze Ktos Zarabia 15, A On Najnizsza, W Takiej Sytuacji Juz Lepiej Siedziec U Rodzicow, Dlatego Warto Pomyslec O Wyjezdzie.

Gość gość
No Chyba Ze Zalatwicie Mu Dobra Prace A On Nie Chce, Wtedy Rzeczywiscie Dziwne, Milego Dnia

Gość gość
oj wielu ja znam takich synków :D , Kolega ma takiego 30 letniego niunia co to na nic nie ma czasu i pieniędzy :D