Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość matka darmozjada

syn nie chce pracować

Polecane posty

Gość gość
Twoj stary to gej

Gość matka darmozjada
mnijsze zło .. sama juz nie iwem co jest mniejsze a co iwększe . ale jedno wiem ,że tak dłużej być nie moze . Bo to co było dobre jak miał lat 18 czy nawet 21 przestaje być nawet znośne w wieku lat 24 .a my tylko utwierdzamy go w tym ,ze jaoś to bedize . a on jeszcze na laske robi jak sie z mami raz na jakis czas zgodzi , dla święego spokoju żebyśmy mu zadym nie robli

Gość matka darmozjada
sama j estęś gej jak nie masz nic mądrego do napisana to spadaj

Gość gość
JAKBY MNIE WYRZUCILI Z DOMU TO SAMOBOJSTWO

Gość matka darmozjada
jak masz popełniać samobójstwo bo ci sie pracować nie chce ...to chyba nie musze komentarza dodawać ?

Gość gość
Po prostu, nie rób codziennych zakupów tak jak do tej pory, niech w lodówce będzie światło, a w szafkach mąka i ziemniaki. Nikt nie mówi ze masz mu wyrwać z ręki talerz z zupą ale pokombinuj tak, żeby po prostu w domu nie było co jeść, nawet jajek na jajecznicę, chleba, sera, wędliny dżemu nawet. Przez jakiś okres musicie się przemęczyć. Powiedz że zaciskacie z ojcem pasa bo oszczędzacie na nowy samochód czy tam wczasy w turcji i tyle, jak będzie miał pretensje to powiedz mu że skoro ma tak apetyt to znaczy że zdrowy jest- do pracy..... Codziennie pytaj go co dziś zamierza robić. Jak będzie się rzucał że dorosły jest i jego sprawa to- mów że dopóki go utrzymujesz to będziesz pytać, bo poczuwasz się że masz w domu dziecko. Ja bym nie czekała do maja tylko już bym mu ograniczała wszystko, co wiąże się z jakimikolwiek kosztami. Nie kupuj i nie gotuj tego co lubi ten młody byczek. To jedyne środki, tylko może być tak, że on się wyprowadzi od was i może na jakiś czas was znienawidzieć. Co wtedy?

Gość matka darmozjada
słuchaj , nie mogę mieć tylko światła w lodówce , nie tedy droga . w domu jest mąż ,jeszcze jeden syn i ja oprócz niego . My pracuejmy , mlodszy syn studiuje dlaczego mielibyśmy męczyć sie przez niego ? Ja jemu kłamać nie mam zamiaru , wie ,ze musi iść do pracy, wie ,ze musi zacząć żyć swoim życiem ale p rzeciaga to jak długo sie da . Znienawiadzi ? nie sadzę . to teraz jest bardizej zły na nas , zły i znudzony bo pieniedzy brak, kolegów brak bo są w pray i naklepiej zlość na rodzicach wylewać . Jka pójdize do orboty , napracuje ise , zmęczy to inaczej zacznie myślećo wszystkim

Gość matka darmozjada
z wielkim fochem dizś cv napisał i pozwolił !!! zeby brat mu zdjecie zrobił do tego cv .

Gość gość
Nie dlatego że nie chce mi się pracować, nie boję się pracy wręcz przeciwnie chętnie pomagam przy ciężkich pracach w domu. Tylko po prostu nie pójdę do pracy nigdy. Bo wydatków nie mam żadnych siedzę sobie w domu grzecznie, nie chce iść do pracy bo nie zniose faktu że jestem na dnie i pracuje za najniższą. Pewnie trzeba było się uczyć tyle że nie każdy ma głowę do nauki. Dlatego jak mnie wywala oby nie ale kiedyś trzeba będzie się unieść honorem i odejść. To do pójdę i skończę to

Gość matka darmozjada
pracuj za najniższą a p rzeicż do tyłka ci nikt tego nie przybije zebyś całe życie tyle zarabiała . i nie wymyślaj sobie filozofii bo nikomu krzywy nei zrobisz a tylko sobie , bo rodzice popłaczą i kiedyś przestana . i na tym sie skończy .a jak ty masz ich szantażować ,ze ise zabijesz bo zawsze chcesz na ich garnuszku siedzieć - to mozę im to powiedz co ? moze im decyzję ułatwisz ?

Postaw mu ultimatum. Albo idzie do pracy, albo wylatuje. Smutne, ale to jedyny sposób, żeby zaczął coś robić ze swoim życiem.