Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego mlode lekarki prawniczki biora sobie roznych ciesli hydraulikow konwoje

Polecane posty

Gość gość

ntow na partnerow? Czy dla przystojnego szambooprozniacza sa w stanie zrobic wszystko? Zawsze mnie to nurtowalo, przy czym zaznaczam nie jestem ani jakims "wyksztalciuchem" ani jednym z powyzszych. Po prostu mnie to nurtuje po tym jak dowiedzialem sie ze moja stara dobra kolezanka (lekarka po specjalizacji) wziela sobie faceta ktory rozwozil w poblizu jej miejsca zamieszkania marchewke do warzywniakow. Od znajomej dowiedzialem sie ze koles ja leje po gebie i poniza a ona nadal z nim jest. Miala miesieczna przerwe w pracy bo takie byly problemy u niej na chacie. No, ale koles faktycznie jest przystojny, to widac. Stad moje pytanie na poczatku

Gość gość
Mogą to biorą :D co sobie p*****ają to ich. jaki w tym twój interes?

Gość gość
Wynika stad ze dla kobiet faktycznie wyglad to podstawa. Mialem kiedys moment zwatpienia co do tego przekonania ale ostatnio jak tak obserwuje otoczenie to po prostu tego sie nie da wykluczyc. Po prostu masz wyglad to kazda ci ulega stara mloda kazda bedzie mila i uprzejma, kazda mozesz naklepac po gebie a ona iy tak wroci do ciebie jak bumerang.Jestes brzydki kazda napluje ci na twarz.

Gość gość
Jezu co za puste czasy.

Gość gość
Życie bejbe :D

Gość gość
Życie bejbe :D

Gość Chujecmujec
To zalosne, ale to prawda

Gość gość
A nie wiem. Raczej nie mozna tak zakladac. Moze ja uwiodl. Myslala, ze jest wartosciowy. Roznie moglo byc.

Gość gość
Co to znaczy "zycie bejbe"? Zycie oznacza ze trzeba byc jak samica malpy? Cos oprocz kopulacji liczy sie dla kobiet w zyciu? To pytanie retoryczne:)

Gość gość
Ale nie wiesz jak to bylo? Moze po serii porazek z facetami wyksztalconymi poznala milego pana co marchewki rozwozil. Zakochali sie w sobie, on jest psychopata maniuplantem, ona jest slepa. Roznie moze byc :D

Gość gość
AUTORZE :p to co powiesz na to? Mnie podnieca IQ, wykształcenie, elokwencja. Mój ideał - mężczyzna poeta z zainteresowaniami humanistycznymi. I co? ANO KUPA PSA :P Tacy Panowie albo oferują mi tylko roochańsko albo zarywają do tych co mają ich w doopie. Zazwyczaj prawdziwy klejnot który byłby dla mnie światem, dbałabym o niego, podziwiała i uwielbiała jest marionetką w rękach chytrej, podstępnej ale w gruncie rzeczy prymitywnej lampucery, która ma do zaoferowania tylko tyłek. MASZ JESZCZE OCHOTĘ NARZEKAĆ NA WYGLĄD??? :p biedny pokrzywdzony gościu????