Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kamisska

strach

Polecane posty

Gość kamisska

Kochalam się dziś z moim chlopakiem z finishem w środku, od jedenastu dniu biorę tabletki naraya, oczywiście zawsze punktualnie. Spojrzalam dziś w kalendarzyk i wychodzi na to ze powinnam miec owulację. Wiem ze tabletki niby chronią od pierwszego dnia ale strasznie się denerwuje, co wy na to?

Gość gość
Po takim bzykaniu powinnaś być rozładowana i zadowolona.Napisz jak było

Gość gość
malolaty wezcie ustawcie sie w kolejce po rozum a nie bierzecie sie za d*****nie a potem dzieci dzieci rodza do szkoly ! nauka a nie sex

Gość kamisska
Dziękuje za wyczerpujące odpowiedzi, wlasnie tego bylo mi trzeba. Chodzi po prostu o to, ze nie jestem pewna czy tabletki antykoncpecyjne na pewno dzialaja od pierwsze tabletki.

Gość ania łódzkie
Jeśli zaczęłaś brać tabletki od pierwszego dnia okresu to jesteś zabezpieczona i nic się nie stanie. Owulacji nie miałaś bo tabsy ja hamują. A tak poza tym pomysł czy warto się truć. Ja mam straszne komplikacje gdy odstawilam. Zaluje dnia w którym zaczęłam je stosować :( ale kazda kobieta jest inna, moze u Ciebie bedzie ok. Jak dla mnie jest to straszna ingerencja w organizm i powoduje w nim spustoszenie. Teraz to widzę.