Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przerażonaaaaa

to przecież nie może być ciąża

Polecane posty

Gość przerażonaaaaa

Witam. Mam 17 lat, 10 dni temu (3 stycznia) pierwszy raz kochałam się z moim chłopakiem. Bardzo nalegał a mi nie przyszło do głowy, że mogę jeszcze nie być na to gotowa (najwidoczniej się jednak pomyliłam...) Ostatni okres miałam 24 grudnia, więc trzeciego wypadał dziesiąty dzień cyklu. Zabezpieczyliśmy się prezerwatywą (nie pękła, nie zsunęła się) + chłopak wycofał penisa z mojej pochwy przed erekcją. Od dnia po stosunku stale odczuwam paniczny lęk przed ciążą. 7 stycznia (teoretycznie w dniu owulacji) pobolewał mnie prawy jajnik, miałam lekkie plamienie, ale z tego co wiem, jest to normalne w czasie owulacji, jednak ja, z moją tendencją do panikowania, obawiam się, że mogło to być plamienie implantacyjne. Dziś jestem w 20 dniu cyklu, przez ostatnie dni śluz praktycznie nie występował, lub było go bardzo mało. Dzisiaj jest lekko białawy, raczej klejący. Proszę, niech mnie ktoś uspokoi i powie, że nie mam podstaw do obaw, bo oszaleję...

Gość gość
Tepaku sprawdź znaczenie słowa erekcja Haha przed wytryskiem mógł wyjść z ciebie a nie przed erekcja Się usmialam haha

Gość przerażonaaaaa
miałam oczywiście na myśli wytrysk, racja, głupi błąd :D

Gość poronnaPomocy
MAM TO SAMO, ALE MY NIE mielism prezerwatywy, ale byłam przed miesiaczka (wiec dni nieplodne) i te wyjał przed wytryskiem poszlam sie tez podmyc..ale okres mi sie spóźnia od tamtej pory ponad tydzień, bo kochalam sie 3 stycznia, a okres powiniem byc około 4 stycznia :< nie wiem co robic, a boje sie kupic test !

Gość przerażonaaaaa
porannaPomocy, może Ci się spóźniać przez stres... Rozumiem, że boisz się kupić test, ale weź ze sobą najlepszą przyjaciółkę, chłopaka, kogokolwiek (razem raźniej), kup test i zrób - jeśli jesteś w ciąży i tak się z czasem dowiesz, a jeśli nie jesteś, to się uspokoisz :)

Gość gość
ja też...

Gość gość
Po co pchasz się do łóżka ? Dziecko!

Gość przerażonaaaaa
teraz też zadaję sobie to pytanie... chyba niepotrzebnie zadaję się ze starszymi od siebie "kolegami".

Gość gość
przestań panikować co niby jesteś wiatropylna? jakim cudem mogło dojść do zapłodnienia zastanów się, na 100 proc nie ma żadnej ciąży , przestań schizować

Gość gość
Dziecko drogie ! Jak nawet nie wiesz jak może dojść do zapłodnienia to jak możesz seks uprawiać ? Może jeszcze C***owiem, że od samego całowania się zachodzi w ciąże ? I mi uwierzysz ? Szanuj się trochę..na następny raz olej faceta, który będzie nalegał na seks, bo na pewno mu na Tobie nie zależy tylko na Twojej doopie..jeszcze straciłaś dziewictwo z jakimś pierwszym lepszym fagasem.. :/