Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co wam sie podoba w imionach Julia Maja Zuzia itp

Polecane posty

Gość Ale bajer1
Nigdy bym nie pytała tutaj jakie mamy dać imię naszym dzieciom.Uważam że to sprawa moja i mojego męża.Jednemu podoba się imię Stach, a drugiemu Marycha.No i co ja mam się stosować do waszych opinii?!!!! Chyba jakiś skecz?!!!

Gość gość
Nic nam się nie podoba w tych imionach. Oklepane do wyrzygania. Rośnie mała słodka dziewczynka, a potem dorosła kobieta i ma na imię Maja albo Zuzia. Koszmar. Majka jak wyzwisko, Maja jak dla małej dziewczynki, jak pszczółka Maja. Masakra. Zuzanna jak wanna. Zuzia, Zuza za dużo tych zzzzz. Brzydkie. Dorosła Pani i Zuza. No jak to brzmi? :) Julek jest zatrzęsienie, teraz przodują głupie Lenki i wiejskie Hanki.

Gość gość
Julia okropne i rzygam tym juz bleeeeeee juz powinni zabronic bo w szkole krzyknie julia i pol szkoly sie zleci

Gość gość
jakiego imienia byście nie podali zawsze znajdzie się rzesza ludzi ktora powie: bleeee, tandeta, brzydkie więc po cholerę ten głupi temat?

Gość gość
Odezwały się NIE MDŁE Kaśki, Aśki, Madzie, Agnisie, Gosie, Andzie, Izki, Patrycje, Moniki i ta cała reszta komuszych popłuczyn hahahaha i się z imion wyśmiewają, a te wasze wcale nie lepsze. Nie, nie jestem mamą oliwki ani nicolki ale poziom waszego debilizmu przekroczył juz barierę dźwięku na kafe :D

Gość gość
Zuzia to moja kotka :D

Gość gość
Może i jestem mdłą Magdą, ale to nie ja wybierałam sobie imię?

Gość gość
Kiedys podobały mi się ale ze są tak oklepane i pełno wszędzie to mi zbrzydly

Gość gość
Ciekawe te co tak wyśmiewacie jak macie na imię...? Pewni żadna nie będzie miała odwagi napisać.

Gość gość
Julia -normalne imię , co najwyżej może razić popularnośc. Zresztą po cmentarzach widząć już 100-150 lat temu było znane u nas .Zuzanna podobnie . Nie stawiajcie znaku równości z Olivią Pamelą czy temu podobnymi nowomodnymi .Co do Mai hm ...fakt trochę infantylne .

Gość gość
stara baba i pszczółka Maja. Koszmar :O

Gość gość
Moim zdaniem Amelia, Lena, Zuzanna, Maja, Oliwia, to imiona, które pasują do małych dziewczynek i względnie do nastolatek. Jakbym poszła do lekarza i pani doktor miałaby na imię Maja albo Amelia, to pomyślałabym, że jej rodzice nie do końca przemyśleli kwestię imienia. Oczywiście inni mogą mieć inne odczucia, ale np Ola, Oleńka i dorosła Aleksandra, czy Ala, Alusia i dorosła Alicja brzmią troche poważniej niż wyżej wymienione, które nawet w normalnej wersji przypominaja przesłodzone zdrobnienia

Gość gość
Mi nic się w nich nie podoba. Julia jest jeszcze ok, ale Zuźka i Majka? Wg mnie to są strasznie dziecinne imiona i niestety ale pasują tylko do małego dziecka. Babcia Maja... okropnie to brzmi!

Gość gość
Mi nic się w nich nie podoba. Julia jest jeszcze ok, ale Zuźka i Majka? Wg mnie to są strasznie dziecinne imiona i niestety ale pasują tylko do małego dziecka. Babcia Maja... okropnie to brzmi!

Gość gość
nic nam się nie podoba, oklepane imiona

Gość gość
Julia mi się okropnie nie podoba, znam milion małych Julek wśród dzieci a tu gdzie mieszkam (Niemcy) dodatkowo drugi milion Julii wśród rówiesników. Może kiedyś wydawało mi się to imię fajne ale na dzień dzisiejszy już nie mogę go słuchać. Gorsze chyba niż Magda, gdzie kiedyś po 3 Magdy w jednej klasie a teraz same Julki. Nigdy nie naśmiewam się imion ale co za dużo to niezdrowo, jeśli w radio puszczają fajną piosenkę co godzinę to po pewnym czasie też ma się jej dosyć, tak samo jest niestety z imionami.

Gość gość
Julia przeokropne :/ Co ludzie w tym widza nie wiem