Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chora emocjonalnie zobaczcie

Polecane posty

Gość gość

... moja matka! zobaczyła mały syf na szafce moich koszatniczek (parę trocin sypniętych) i myślałam że mnie zatlucze na miejscu! Jak zaprotestowałam i powiedziałam, że zrobię to trochę później jak coś skończę (rzeczywiście piszę pewien tekst na stronę - praca), to zaczęła na mnie wrzeszczeć, chciała mi wyrwać komputer, następnie powiedziała że dziś widziała lumpa który bił młodego chłopaka na ulicy i stwierdziła że zaraz mi tak zrobi, bo mnie trzeba traktować jak śmiecia. Zwyzywała mnie od dziwek, debilek, upośledzonych, tylko dlatego że nie spełniłam jej rozkazu! Zazwyczaj robię to o co prosi bo mam dosyć tych ciągłych awantur, raz powiedziałam że trochę później to zrobię jak będę im myła akcesoria i afera gotowa! dobrze jest jedynie kiedy jej się słucham... nawet kiedy mam iść się myć mi mówi, kiedyś jak byłam w podstawówce to nawet rozkazywała kiedy mam isc się.. wysikać.

Gość gość
A mam... uwaga.. 20 lat..

Gość gość
ona powinna sie leczyc... p******* czlowiek, apodyktyczny dyktator...

Gość gość
Masz 20 lat to możesz się wyprowadzić. I nie mów, ze nie masz kasy. Niech cie to zmobilizuje.

Gość gość
przeniosłam się do innego pokoju, a mój ojciec to teraz posprzątał.. słyszałam, jak się darła, że ta suka ma to zrobić. On boi się jej jak nie wiem co. I po co to robił? Ona tylko mnie traktuje jak g***o. Bracia mają dobrze. Była taka wobec mnie nawet w gimnazjum, gdzie zachowywałam się jak sierotka i anioł, zero ekscesów. W LO zaczęłam mieć swoje zdanie, ale też nie lumpiłam się nigdzie, miałam jedynie problemy z nauką, bo stresowałam się sytuacją w domu (kłótnie, długi..). Wiem, wiem, tylko ja nigdy nie pracowałam, więc tego się boję.. nie licząc popra prac magisterkich. Teraz szukam pracy, trzeba w końcu zacząć zdobywać jakieś konkretne doświadczenie i się wynieść. Tutaj mam studia, ale zawsze można się przenieść na ten sam kierunek w innym mieście

Gość gość
i nie licząc copywritera ale to kuzynce pomagam i odpala mi grosze za to.. w takiej prawdziwej pracy nigdy nie byłam.

Gość gość
twoja matka jest walnięta

Gość gość
Jakie macie rady co do wyprowadzki? Jak sobie poradziliście ze znalezieniem pracy i innymi rzeczami wynosząc się w takim młodym wieku?

Gość gość
wspolczuje sytuacji.. ale sa tacy ludzie niestety

Gość gość
matka ma racje do roboty suko!!!!

Gość gość
UP:))

Gość gość
jeszcze do tego pije teraz drugie piwo... boże...

Gość gość
kolejne darcie sie.. mało dojrzała.. gównem jesteś... etc.. a dawno to posprzątałam