Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Początki ciąży

Polecane posty

Gość gość

Jestem na początku ciąży. Mam typowe objawy czyli wymioty, chce mi się spać, nie mam na nic siły.. Jak długo to jeszcze wszystko potrwa?

Gość gość
Ciekawe.....

Gość gość
Całe 9 miesięcy tyle że pojawią sie inne dolegliwości typu,bóle kręgosłupa itd. :)

Gość laurkachmurka
a który to tydzień? byłaś już u lekarza?

Gość gość
Nk ja myśle ze to potrwa tak około 22 miesiące. Kto sie ze mną zgadza? I takie tłuki rodzą dzieci? Dziewczyno idź poczytaj książeczkę na temat rozwoju ciąży itd

Gość gość
nikt Ci tego nie powie ja wcale nie wymiotowałam przez dwa-trzy tygodnie miałam jakieś mdłosci i to wszystko a ciąża wcale nie była uciążliwa zreszta poród też:)

Gość gość
Byłam u lekarza. Bo właśnie tak od początku czułam się no i chciałam się upewnić czy aby jestem w ciąży. 7 tydzień..

Gość gość
ja np od jakis 2 tyg czuje sie w miare ok (aktualnie 12 tc). Nie miala w prawdzie wiymiotow od poczatku ciazy ale bylam strasznie zmeczona... a teraz budzie sie o 5 i mam duzo energii, budze nawet swojego partnera hehe troche to smieszne ;) usypia mnie i wtedy spie dosyc dlugo. Jesli chodzi o dolegliwosci to kazda kobiet jest inna i indywidualnie przechodzi ten stam 9 miesiecy