Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zauroczenie małolatką

Polecane posty

Gość gość

Możliwe jest takie zauroczenie? Dzieli nas 7 lat ja mam 26 Ona 19. Nie rozmawiałem z Nią nigdy po prostu widywałem Ją często i tak już trwam w tym lat kilka. Przez 3 lata byłem w związku więc nawet nie myślałem o Niej chociaż jak widziałem na ulicy jakoś tak czułem w sobie że ona mnie strasznie pociąga. Zauroczyłem się nią już lat temu kilka ale była za młoda teraz nie wiem co robić :(

Gość gość
malo mi lata bo huj ze mnie nie tata 🖐️

Gość gość
zbyt duża różnica, to nie ma sensu, odpuść :D :D

Gość gość
Nieprawda że duża różnica. Nie przesadzajmy.Mentalnie 26 latek jest wcale nie taki starszy od 19 latki.

Gość gość
Dziewczyna nie pasuje mi pod względem tego jak się zachowuje chociaż rozumie Ją bo jest młoda i chce się wyszaleć ale ma w sobie coś takiego że od lat nie moge przestać o Niej myśleć :(

Gość gość
Właściwie to akceptowalna różnica wieku, dziwne by było zauroczenie 13latką, a tak dziewczyna już dorosła od roku, idzie lub jest na studiach, czyli powoli odcina się od rodziców, czas do niej zagadać, a nie patrzeć raz na kwartał.

Gość gość
nie rooochaj dziecka nie krzywdz stary capie wsadz miedzy futryne a drzwi i ulzyj sobie

Gość gość
Hmm dobrze, ze pelnoletnia, bo juz pomyslalam ze to jakas 14 a ty 45 latek.Uff.Mi tez sie wudaje, ze ta roznica nie jest jakas ogromna.Moze ona jest dojrzala emocjonalnie, bo nie wszystki 18 wbrew pozorom takie sa .

Gość gość
Nie no jak miała 14 lat to już mi się podobała ale wtedy to nawet nie myślałem o zagadaniu :P Teraz problem ten że to dziewczyna rozrywkowa lubi imprezy itp pali trawke a ja jestem spokojny grzeczny człowiek prowadze firme nie w głowie mi dyskoteki ale Ona podoba mi się strasznie

Gość gość
za stara dla Ciebie