Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moim marzeniem jest rozmiar XS

Polecane posty

Gość gość

I wcale to nie oznacza, że jestem anorektyczką. Chcę mieć długie, szczuplutkie nogi (mam 170 cm wzrostu więc do długości mam "podstawę" ;)). wąską talię. Lepiej się czuję, jak jestem drobniejsza. Niestety mam miednicę trochę szerszą, ale może w większe XS wejdę. Moim ideałem drobnej sylwetki jest Twiggy albo .http://katesapartmentsteading.files.wordpress.com/2012/09/sexy-skinny-girl.jpg Ale do takiego nie dobiję. Raczej do tego .http://image.dhgate.com/albu_278404463_00-1.0x0/hot-retro-skinny-jeans-womens-colorful-totem.jpg ew. do tego .http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2011/07/09/article-0-0CAC055B00000578-276_306x863.jpg (ale mam szersze ramiona).

Gość gość
Moim też, ale mój facet nie lubi bardzo szczupłych dziewczyn :( i ciągle mi coś przynosi, jakąś przekąskę itp. Szlag by go trafił :D

Gość gość
Może nie jesteś anorektyczką, ale twoja postawa anoreksją może się zakończyć.

Gość gość
Oj, w życiu. Chcę wrócić do dawnej sylwetki + jak juz schudnę to intensywnie ćwiczyć i wyrzeźbić ciało

Gość paulina8888888
ja mam xs ,ale chciałabym być grubsza.. tzn nie gruba ,ale zwykły S albo nawet M byłby ok

Gość makijk_a
piekny jest rozmiar XS

Gość gość
To się zamień! :) Wiecie ja kiedyś chciałam przytyć, i jak przytyłam to stwierdziłam że.. uhm, cóż, ja chcę dawna sylwetkę!

Gość gość
13.01.14 a na jaki sposób byłaś? ja byłam takim małym S a moze i XS, ale wiecznie miałam za wielkie ciuchy bo mi matka takie kupowała nawet w gimnazjum (eMki np.) a ja sierota byłam, haha. Płaska nie byłam coś tam miałam choć też nie za dużo. Teraz sobie myślę że tylko taką figurę wyćwicyzć i umięśnić i cudo by było po prostu!

Gość gość
no uda ciut chudsze ale w podobnym typie

Gość gość
170, ale patrzy się w lustro i na wymiary, nie na wagę..

W sumie...ale może wystarczyłoby ćwiczyć? Pytam, bo jestem niższa, ważę prawie tyle samo a mam S'kę na dole

Gość zabardzo
Oj to dajcie mi trochę kg :) Ja po ciąży straciłam więcej niż chciałam ;( Marzy mi się trochę więcej ciała, mam rozmiar xs i czuję się fatalnie .

Gość gość
Zrobię i dietę i ćwiczenia;). Ja w S mam ciaasno w nogach a na górze mi spadają.. mam porypaną figurę.

Gość gość
wyszłam jakbym bioder nie miała.. mam takie okrągłe bardziej po bokach tam gdzie trzymam ręce (w sukienkach obcisłych to najbardziej widac) ale tam mam luźniejsze spodnie.

Gość gość
Jezu co za głupota z tym XS ja mam taki rozmiar i płakać mi się chce gdy spoglądam w lustro pragnę przybrac pare kg

Gość gość
trzeba być drobnej budowy żeby wyglądać tak jak na tych zdjęciach, które wstawiłaś. Kości niestety nie zmienisz. Mi się akurat takie figury nie podobają, nie widzę w tym nic ładnego, takie wieszaki po prostu. Jak patrzę na te zdjęcia to myślę, że bałabym się dotknąć tych dziewczyn żeby ich nie połamać. Wolę mieć lekką nadwagę niż tak wyglądać, mi akurat się podobają kobiece kształty, nie takie wieszaki. No ale życzę powodzenia, skoro masz takie marzenie to do niego dąż. Uważaj jedynie, by nie przesadzić i nie narobić sobie masy problemów. Jest ogromne prawdopodobieństwo, że dążąc do tej figury nabawisz się anoreksji czy różnych chorób.

Gość gość
ja mam xs i ok tak mi pasuje tylko z ubraniami w sumie trudno,bo albo rękawy za krótkie albo cycki za duże ,na wesele idę w sierpniu a od listopada szukam sobie kreacji żeby chociaż leżała dobrze i co,klops,jak już jest coś xs to najczęściej tylko na metce w pasie za luźne...już mam dosyć szycia sukienek na miarę,czasem jak mnie coś palnie kupię,a mąż"Mycha, a czy ona czasem nie jest za duuuża?!"

ja zawsze nosilam xs, pozniej mi sie przytylo i doszlam do M, od pol roku znowu jestem xska i czuje sie z tym swietnie, choc jeszcze mam ochote pozmieniac to i owo Z pupy mi zeszlo 7 cm, teraz mam 90, z talii mi zeszlo sporo, teraz mam 66, w udach mam 49 Mi sie tam podoba, choc moj wolaby bym miala wiecej miesa.. zle sie czulam z dodatkowa tkanka tluszczowa

Gość gość
rozmiar xs jest o d**y

Gość gość
już jestes chuda przecież...