Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kolacjaprzyświecach

czy warto walczyć o faceta jeśli on nie zabiega

Polecane posty

Gość gość
ale z was idiotki do takich to nawet sfrustrowany prawiczek by nie zagadał nawet jakbyście były jedyne ostatnie na ziemi

Gość gość
o facetach bez facetów. ciekawe. nawet u małp nie wszystkie zagryzają się o samice. walczył jak lew? A cóż to, przenośnia ze świata zwierząt? Toż my faceci ludźmi jesteśmy, mam rację? a może nie? :D

Gość gość
już moja koleżanka wybierała, przebierała i marnie skończyła

Gość gość
Niby czemu faceci mają o was zabiegać a co wy jakiś 8 cud świata? Taki sam człowiek jak my!

Gość gość
właśnie...wszystkie myślą, że są naj, naj... i tu tkwi problem...a mężczyzna myśli jak nie ta to następna..długo nie trzeba szukać:)

Gość gość
czy jestes tak ograniczona,czy tylko udajesz? . ‘walczyć bardzo odważnie, zaciekle, nieustępliwie’; zwrot, przyr.; lew jest nazywany królem zwierząt; symbolizuje władzę, siłę, majestat, odwagę; Np.Walczył o tę spółkę jak lew. /słownik frazeologiczny/

Gość gość
jak dla mnie to możecie się nawet jak Lwy pozagryzać, tfuuu, co ja plotę, toż to na wskroś do tematu. Prawda jest taka, że PRÓŻNOŚĆ wasza - kobiety, podsuwa wam mężów, a później trafiacie do miejsc takich jak TO. Dobranoc :D :D 🖐️

Gość gość
widać,ze i ty z jakiegoś powodu przybłąkałaś sie tu- co cię tu sprowadza? też walczysz o jakiegoś?

Gość gość
Prawda jest taka, że PRÓŻNOŚĆ wasza - kobiety, podsuwa wam mężów, a później trafiacie do miejsc takich jak TO." grafomanko,przeczytaj to ,co napisałaś miałas pod górkę do szkoły?

Gość gość
A ja a to, że szukasz frajera, a nie mężczyzny. Trzeba być frajerem (nieważne czy jesteś kobietą, czy mężczyzną) by uganiać się za kimś, kto cię olewa. Skoro więc trzeba za tobą się uganiać, to znaczy, że szukasz frajera. Potem będziesz narzekała, że masz frajera. Jesteś typową idiotką, która uważa, że facet powinien, to tamto, owamto... A ty co niby powinnaś?

Gość gość
Za duzo filmow ogladacie. Co za glupie gadanie ze jak facetowi zalezy to zrobi wszystko. Bzdury facet to tez czlowiek i ma swoj honor. Jesli nie dostaje sygnalu od kobiety tez moze sie wycofac np. Z powodu niepewnosci

Gość gość
co ty gadasz kobieto!? jesli spodobałas się mu,to wiedz,ze nie pozwoli ci zniknąć,będzie bardzo zabiegał kobieta powinna miec klasę i to nie do niej nalezy walka o faceta jak nisko trzeba upaść by kajać się przed nim,walczyć o kogoś,kto nas ignoruje mam braci,męża i wiem jaką mają naturę,i nie chrzańcie głupot bo nie macie zielonego pojęcia w tym temacie no,chyba,ze zadajecie się sie a lovelasami,pijaczkami i patologią .....to w tym temacie nie mam nic do dodania,

Gość gość
czekajcie sobie na księcia tylko nie narzekajcie kto was zagaduje

Gość gość
od wieków tak jest że facet zdobywa kobiete. i to się nie zmieni.

Gość gość
Od wieków kobiety prały w rzece, ty pierzesz dalej? Od wieków kobiety wychowywały dzieci, sprzątały, gotowały, piekły, cerowały itd, robisz to? Jeżeli jakieś puste i głupie księżniczki nie zauważyły, to informuje je, że mamy rok 2014. To nie średniowiecze. Jak dziewczynie zależy, to też może zrobić pierwszy krok, chyba że jakiejś pustej roszczeniowej lali korona z głowy spadnie. To niech sobie czeka do czterdziestki, potem kupi kota ;)

Gość gość
do przedmówczyni nijak nie można cię zrozumieć.przestań pisać grafomanko

Gość gość
Sama jesteś grafomanką i do tego pustą i głupią.

Gość gość
nie, nie warto.

Gość gość
Czy warto walczyć o dziewczynę, która czeka zawsze na gotowe, nigdy nic od siebie, żadnego gestu ze swojej strony, inicjatywy, telefonu, napisania pierwszej sms? Nie, nie warto. Dziewczyny, nie czyńcie drugiemu co wam nie miłe, bo same macie roszczeniową postawę, same jesteście tchórzliwymi i pustymi istotami.

Gość gość
Jeżeli naprawdę było się zakochanym, to nie można tego zapomnieć ot tak. Jedynie czas może pomóc, choć i to nie zawsze. Byłam ze swoim chłopakiem ponad 4 lata więc coś o tym wiem. Było wspaniale, miałam dla kogo żyć, starac się, wracać do domu. Rozstanie przezywałam straszliwie, szukając wszelkich sposobów na Jego powrót. No i i udało się. Wszystko dzięki urokowi miłosnemu ze strony http://urok-milosny.pl , po 3 miesiącach oczekiwania i huśtawki nastrojów, mój misiek znowu jest mój: )

Gość gość
Nie. Na początku można dać małe sygnały ale dalsze nadskakiwanie nie ma sensu.

Gość gość
Lepiej sobie odpuścić bo jak go zdobędziesz to on zacznie sobie pogrywac i nie wytrzymasz psychicznie ,czy ciebie by ktoś zmusił do miłości?