Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kurde nooo

Długość i obwód

Polecane posty

Gość Kurde nooo

Hej, Chciał bym się zapytać o długość i obwód mojego członka. Za 5 miechów kończe 16 lat . Mój penis w wzwodzie ma 17 cm długości i tylko 11,5 cm obwodu :/ I teraz pytanie czy obwód może się jeszcze zwiększyć ?

Gość odpowiedz brzmi TAK
Mi k***s zaczął wydluzac i grubieć dość znacząco jak mialem 26lat. Pozdro Big Gnat.

Gość gość
Mam taki obwod jak ty, robie cwiczenia ale niestety bez efektow.

Gość Odpowiedz brzmi nie za bardzo
Nie licz na jakies imponujace przyrosty. Bedziesz mial max 13,5 cm w obwodzie deal with it

Gość gość
11.5 : 6,28 = 1,8 promienia, czyli 3,6 średnicy. Chłopie toż ten twój siurek, to jak grubszy ołówek. Dziewczyna nawet nie poczuje, że wsadziłeś, a Ty utopisz się. Musisz ćwiczyć, czyli 3 x dziennie walić konia i jak koń żreć serki topione, żeby przybrał na ciele. Powodzenia. A przynajmniej podczas bicia konia spuszczasz się przezroczystym rzadkim mleczkiem czy gęstą spermą?

Gość gość
Gdybym tylko mial pewnosc,ze da sie zwiekszyc do tych 13 cm...

Gość gość
Zenada gość kończy niedlugo 16 lat I ma dyletamt czy mu urosnie. Urosnie CI!!!! Twoue cialo sie rozwija przeciez wyluzuj. W tym wieku masz mala glowe to I malego ptaka. Przeciez za pare lat nie bedziesz wciaz mial malego lba tylko p********y sagan na szyji I k***s tez masy nabierze. Naprawde nic sie nie martw daj sobie czas pozdro 600v!

Gość gość
Ja w wieku 16 lat mialem takiego penisa jak teraz, niestety bardziej nie urosl :p