Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

TEEN MOM POLAND nastoletnie matki MTV

Polecane posty

Gość gość

Dziś widziałam reklamę. Już się doczekać nie mogę. Najpierw warsaw shore można się nieźle ubawić oglądając to, i jeszcze będzie teen mom wersja polska. No rewelacja :D

Gość gość
Aaaaaaa :D

Gość gość
catfish tez?

Gość gość
kiedy to bedzie? Ogladam amerykanska wersje.... lubie to po prostu. Jest to jedyny program na mtv który ogladam. Fakt faktem niektóre matki to patologia ( Farrah, Amber, Janelle), ale inne są bardzo symaptyczne.Pewnie pojawia sie glosy ze to dno, ze oglupia itd. ale niech napisza to osoby, które widzialy choc jeden odcinek. Warsaw shore nie ogladam, zeby nie bylo to faktycznie jest dno, totalne dno. Widzialam dwa pierwsze odcinki i wiecej nie chcialam.

Gość gość
No wlasnie kiedy to bo jak ja widzialam reklame to bylo napisane Wkrótce

Gość gość
to dopiero pewnie bedzie patologia,w warsaw shore ludzie się bawią i koszystają z zycia,a tu...szkoda gadac

Gość mamaprawie dwulatka
to pewnie będzie cos jak ten film baby blues drag sex and rock and roll

Gość gość
o Boze, serio ktos oglada to Warshaw costam?? dziwie sie wam, ze ciekawi was ogladanie patologii, tez macie zainteresowania :O

Gość gość
ja oglądam,nie widze tam patologi,raczej obraz dużej części społeczeństwa w tym wieku

Gość gość
E tam, przesadzacie z tym warsaw shore. Jestem matką teraz, ale jeszcze 3 lata temu sama podobnie się bawiłam. Chodziłam na imprezy co weekend, piłam spore ilości alkoholu. Może nie spałam z kim popadnie, ale seks też był niezobowiązujący. Tak się po prostu w warszawie imprezuje :)

Gość gość
ja tez ogladam teen mom, ale staram sie w necie albo na amerykanskim mtv, bardzo dobrze mozna doszlifowac jezyk - szczegolnie pod wzgledem mlodziezowych powiedzonek czy slangu; polecam tego typu programy jezeli chodzi o nauke wspolczesnego jezyka

Gość daddyyankee
Też się nie mogę doczekać! :D Lubię takie programy i szybko się w nie wkręcam, więc na bank sobie luknę. No i ciekawi mnie jak sobie poradzą te nastoletnie mamuśki. A wiesz może kiedy jest premiera?

Gość gość
26stycznia premierowy odcinek...wystarczy troche w necie pogrzszebac.

Gość gość
Ta reklama ciagle wyskakuje na kafeterii i nie mozna czytac postow bo je zaslania!!!!!!!!!! to zza s****wo!!!!!!!!!!!

Ja oglądałam więc mogę się wypowiedzieć :P Moim zdaniem świetny program, fajnie pokazuje realia, dobrze że nie zrobili z tego jakiegoś show. Mi się podoba i na pewno będę obczajać kolejne odcinki i kibicować dziewczynom!

Gość gość
jedno wielkie wyrezyserowane gowno, to maja byc realia? do tego zwykle sceny rozmow krecone po 5 razy, gowniara podczas krotkiej rozmowy raz w lapie trzyma kiepa z pomaranczowym ustnikiem raz z bialym, inna zaciazyla jak miala 13 lat, na cholere taki badziew pokazuja, zygac sie chce i nie bede tego nawet ogladac, do brudu spod paznokci nie dorasta amerykanskiej wersji, mega sztuczne gowno

Gość gość
strasznie ciężko się to ogląda ,tak jest beznadziejnie wyreżyserowane . Amerykańska wersja dużo lepsza wg mnie .

Gość gość
Ogladacie to dla smiechu?A co e tym smiesznego?To jest raczej żałosne i smutne ze takie rzeczy przedstawiane są jako "normalne".Te programy oglupiaja bo przyzwyczajaja do tego ze 13latka zachodzi w ciążę,ze idzie sie do lozka z kimkolwiek,ze kompletnie nie ma się szacunku do siebie..koszmar jakis!Dla mnie to nigdy nie będzie nirmalne,zbyt kocham swoje dzieci by dac im się zmarnować albo zeby inni je wychowali..Kazdy ma swoj rozum i sumienie..a te programy starają się to zagłuszyć.

Gość gość
Jak wyżej, Oglądacie to badziewie dla beki? NO i co śmiesznego w tych pustych brzydkich lalach i równie brzydkich dzieciach? Chyba dlatego brzydkie te dzieci bo pozamałżeńskie. Co fajnego w nastoletnich mamach? Ja nie widzę nic śmiesznego bo to jest żałosne że gówniara rozkłada giry a potem z balonem chodzi 9 miesięcy a po wszystkim udaje wielką męczennice, powinni zabierać dzieci takim nastolatkom bo dobrymi mamami nidgy nie będą niestety, co najwyżej nauczą swoje rozkładać nogo w wieku nastu lat.

Gość gość
to program o mamach z kafeterii

Gość gość
tu się zgodzę, większośc nawiedzonych kafeterianek miało bachora w wieku nastu lat i myślą że to wyczyn, nie moje drogie to jest wstyd dla waszej rodziny i całej Polski mieć smroda w wieku 19 i mnie lat

Gość gość
Wyczynem jest wychowac, ja takich gowien nie bede ogladac

Gość gość
ja jak widzę te pozamałżenskie bachory to mam ochotę narzygać do wózka, całkiem sporo takich osób znam z widzenia, puszczało to się od ukończenia 14 lat zaciążyło ojciec więcej niż nieznany a po porodzie udaje wielką siłaczkę, że tak jej ciężko i źle i trzeba współczuć bo przeciez ma dziecko. No ja pierniczę ogromny sukces mieć bachora przed ukończeniem 18stki. Powinno im być wstyd a dzieci powinny pooddawać normalnym parom które ich nie mogą mieć, bo wiadomo że taka nastolatka wychowa na następna patologię.