Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co się ze mną dzieje

Polecane posty

Gość gość

Od 3 dni w ogóle nie mogę spać, nie jem, ciągle czuję ogromny ścisk w żołądku i gardle. jestem cały czas spięta chociaż nic specjalnego się nie wydarzyło. Co to moze być?

Gość gość
stres albo jesteś meteopatką: pogoda

Gość gość
Okropnie się czuję... Serce wali mi jak oszalałe, nie potrafie się uspokoić...

Gość gość
nospa

Gość gość
zrob sobie rumianku albo lepiej melisy

Gość gość
Piłam już zioła ale nie pomaga...

Gość gość
jakie ziola? A co ostatnio sie dzieje w twoim zyciu? Cos strasznego, stresujacego, nowego, złego?

Gość gość
Kupiłam herbaty ziołowe na uspokojenie ale w dalszym ciągu mnie telepie... To stało się nagle, obudziłam się rano z uczuciem ogromnego strachu, ucisku. Od tego czasu nie mogę spać, na samą myśl o jedzeniu mnie mdli. Nie wiem z czego się to wzięło, nic takiego się nie wydarzyło...

Gość gość
Najgorsze jest to, że nie mam ubezpieczenia a na prywatną wizytę u lekarza mnie nie stać...

Gość gość
Weź magnez ja czasami też tak mam

Gość gość
Oj to masz nerwice.. Też tak samo miałam że bez większego powodu obudziłam się taka przestraszona i mnie telepalo i potem to się tylko pogarsza odrazu idź do lekarza przepisze ci antydepresant i wszystko wróci do normy :) ja się leczyłam i teraz czuje się extra jestem spokojną, dobrze śpie tylko na efekty trzeba jakiś czas poczekać ok.2-3tyg. Na początku brania dolegliwości zawsze się nasilają i lęk też ale lekarz niech też przepisze ci xanax i go zażywaj w ciężkich chwilach po nim będziesz czuć się normalnie jak wcześniej ale tylko kilka godz. I mija ten efekt natomiast antydepresant jak zacznie działać to już xanaxu nie będziesz potrzebować bo całkiem normalnie się już będziesz czuć.tylko na xanax musisz uwazac nie brać za często bo on po jakimś czasie może uzależnic cie bo po nim człowiek czuje się rozluźniony spokojnie zasypia itp.