Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość niedzielny we wtorek

prośba pytanie i w ogóle problem

Polecane posty

Mam takie małe pytanie - czy ktoś zna jakieś normalne forum traktujące o tematyce takiej, jaka w teorii powinna panować tutaj? Nie żebym narzekał na niniejsze forum, ale dość mam odrobinę rozmów od lat z tymi samymi ludźmi, chciałbym "poznać" kogoś nowego. Interesowałoby mnie miejsce, w którym nie trzeba dokonywać płatnych rejestracji, pokazywać fiuta i żądające temu podobnych fanaberii, a gdzie da się spokojnie podyskutować z ludźmi na jakimś w miarę normalnym poziomie.

Gość gość
Rozmawiaj z tymi, których nie znasz jeszcze. Podobnie z poznawaniem, pisz do jeszcze nieznanych. :)

Gość gość
jest np beztabu

Gość gość
Podobne tylko bardziej rygorystyczne jest o2.pl.Tutaj przebywają ci co chcą swoje frustracje wylać na innych.Przyzwolenie dostali po zmianie szefa cafe.Teraz jest syf,kiła i mogiła.I masz racje gościu ,ze masz tego dosyć.

No widzisz, sęk w tyk tkwi, że nawet jeśli z początku wydaje się, że jest ktoś nowy i nieznany, to po jakimśczasie wychodzi na jaw, że to jedynie kolejne wcielenie wieloletniego bywalca.

Gość gość
czesc dohtore

Gość gość
Nawet nie zaczynaj tutaj rozmów.Po jakimś czasie wychodzą z nich bestie.Szczególnie dotyczy to młodych 25-35 letnich kobiet.

'gość Podobne tylko bardziej rygorystyczne jest o2.pl.Tutaj przebywają ci co chcą swoje frustracje wylać na innych.Przyzwolenie dostali po zmianie szefa cafe.Teraz jest syf,kiła i mogiła.I masz racje gościu ,ze masz tego dosyć. " x x wypisz wymaluj janusze dusza vel duch kafe : idiota, frustrat, hipokryta i psychopata , najgorszy typ człowieka :O

Tyle że beztabu to miejsce dla dewiantów, na dodatek wymaga jakiejś kosmicznej rejestracji. I nie jestem Doktorem, wbrew sugestiom. Aczkolwiek to jedna z nielicznych pisujących tu osób, które serdecznie "polubiłem".

Gość gość
Jest tak bezczelny że podaje od kogoś dane osobowe.Sam widzisz co sie tutaj dzieje i uciekaj zawczasu.

sam podał swoje dane wiec czemu mam ich nie używać ? :O

Gość Ryfka     Goldman
Też bym się przeniosła na forum o fizyce kwantowej, ale tamtejsza szata graficzna pozostawia wiele do życzenia. Jestem bardzo wrażliwa na piękno. Nie to żeby ta była wyjątkowo piękna, ale jest trochę ładniejsza.

Gość nawet jak sam podał
a ty nie otrzymałes zezwolenia od niego uprawiasz stalking

Gość Ryfka     Goldman
Trzeba mieć w życiu jakieś priorytety. Klasyku🖐️