Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Krwawienie dopiero w trakcie kolejnego opakowania pigułek

Polecane posty

Gość gość

Witam, postanowiłam poprosić o pomoc tu, bo jest to najczęściej czytany dział forum. Poruszyłam ten temat też na forum antykoncepcja, ale na razie zero odzewu. Mam problem z krwawieniem z odstawienia. Nie pojawiło się w trakcie przerwy między opakowaniami a dopiero po 5 pigułce z kolejnego blistra. W poprzednim miesiącu podobnie. Biorę Microginon od około 2 lat. Nigdy wcześniej nie miałam takiego zdarzenie. Czy ktoś tak miał? Proszę o odpowiedzi.

Gość gość
Nikt?

Gość gość
Podnoszę.

Gość gość
Może po prostu trzeba zmienić anty?Czasami tak się zdarza że przestają działać w odpowiedni sposób.Nie pozostaje ci nic innego jak iść do ginekologa.

Gość gość
Tak, do ginekologa już się zapisałam na wizytę, ale myślałam, że może ktoś miał tak samo i coś poradzi ( czytaj: jakoś trochę mnie uspokoi).

Gość gość
To ja gość z 13 :) Brałam microgynon i nie miałam czegoś takiego.Nic innego mi do głowy nie przychodzi jak to że tabletki przestają na ciebie działać.

Gość gość
Dzięki. Pewnie tak jest. Poczytałam na innych forach ale jakoś trudno mi było znaleźć taki przypadek jak mój. W podobnych dziewczyny pisały zaś tak jak ty, że to czas na zmianę pigułek.