Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moj syn nie chce zostac ksiedzem

Polecane posty

Gość gość

Jest mi przykro, chodzil do kościoła , był ministrantem, lektorem, a teraz jest w drugiej 2 klasie liceum i mowi,ze nie chce isc na księdza, mowi ze chce chodzic na imprezy i do kina

Gość gość
on musi sam wybrać i znależć swoją drogę życia

Gość gość
A nie możesz mu wp*******ić?

Gość czipikałooo
Przecież jako ksiądz będzie mógł chodzić na imprezy i do kina :) Co więcej, wybawi się jak mało kto :D

Gość D25D
ha ha ha. a kto powoiedzial ze taka jest kolej rzeczy? moj brat tez chodzil do kosciola, byl ministrantem i takie tam i nikt sie nie spodziewał po nim ze pojdzie na ksiedza. jedno nie ma nic wspolnego z drugim.

Gość gość
Spotyka się dwóch kumpli na z******tym kacu. - Co tam słychać po weekendzie? - A nic, wiesz stara bida, chyba czas samochód zmienić, mam już tą BeeMKe ponad rok, czas wymienić trupa na coś nowszego. - W sumie to racja mój Mercedes też już stary, prawie 2 lata go mam, ty stary a jak tam d**eczki? - Lipa, cały czas dmucham te same, już mi się znudziło, chyba czas na jakieś wakacje wyjechać, może Seszele, albo do Brazylii na karnawał się wybiorę, jakiś egzotyczny towarek przelecieć - Nic nie mów, byłem w Grecji w zeszłym miesiącu, k***wsko gorąco było, nic tylko się na***ać i leżeć cały dzień. - A co nowego w sprawie twojego basenu, mówiłeś, ze ma być jakiś wielki, kryty ze zjeżdżalnią i sauna, robisz już coś? - Chciałem, ale byli jacyś ludzie, zbadali grunt i powiedzieli, ze na plebani nie da rady bo teren podmokły...

Gość gość
kiepski żart :/ :O

Gość gość
Bawil się z nami w kosciol i mowil,ze bedzie księdzem teraz się wycofuje

Gość gość
zostanie księdzem tak jak jego ojciec i dziadek