Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

naturalne metody przyspieszenia porodu

Polecane posty

Gość gość

Witam.jestem 3 dni po terminie.ledwo juz chodzę.próbowałam juz chyba wszystkiego.pogonilam męża wczoraj do wyrka to owszem skurcze były i to strasznie bolesne,krzyżowe.. Ale z rana przeszło.prawie całą noc spać nie mogłam tak bolało.chodziłam po schodach,wysprzatalam całe mieszkanie,podraznialam sobie Sutki i nic :( jestem załamana i wykończona. Co jeszcze sprawdzonego znacie? Boję się wywolywania w szpitalu,to moja druga ciąża i przy pierwszym porodzie podali mi oksytocyne :(

Gość gość
Jak jesteś trzy dni po terminie to masz jeszcze dziesięć dni, żeby urodzić. Czekaj, aż dzieć zechce wyjść. Zdrowa ciążą trwa od 38 do 42 tygodni, tymi terminami to wam tylko lekarze mieszają we łbach.

No i sama widzisz swoje glupie zachowanie :P przez swoje dzialania cala noc nie spalas i co z tego bylo? Nic, tylko sie nameczylas. DZiecko jak bedzie czas to sie samo urodzi.

Gość gość
Problem w tym ze juz ledwo chodze.Brzuch mnie boli,synek jest dosyć duży a ja drobna.a córcia która ma 2 lata daje mi popalić a ja nie mam już siły by za nią latać. Jeżeli dokonać tyg nie urodze to mi wywolaja poród. Wód jest juz dosyć mało i nie pozwolą mi dłużej czekać

Gość gość
Przynajmniej mąż miał radoche :)

Gość gość
ja 2 razy rodzilam po terminie 9 i 12 dni chyba jednak nic nie pomoze jak dzidzia nie chce sama

Gość gość
ja chyba nie znam innych metod niż Ty, choc szczerze jak pomysle teraz o sexie to mi słabo, kompletnie nie mam na to ochoty. Jeszcze te napary z lisci malin niby są i ciepłe kąpiele. Sama jak nie urodzę do soboty mam zamiar zaczac od sprzatania, schodów i spacerow

Nie martw sie ja 2 porod tez mialam wywolywany i ur w 15 min - przez tyle czasu czulam jakis tam bol a tak to lajcik , nawet sie troche przespalam w trakcie. Pozdrawiam:) I nie wymyslaj glupot bo jesczze dziecku albo sobie zaszkodzisz.

Gość gość
sex sex sex

Gość gość
No właśnie czytałam o myciu okien i wieszanie firan..ale tego się nie podejmę bo nie chce małemu zaszkodzic.poród w 15 min to coś :) hehe.ale pewności nie mam ze Będzie taki krótki. Core rodziłam 15h :) bóle krzyżowe przez cały ten okres :(

Gość gość
Może to zabrzmi ochydnie,ale mi położna w Anglii mówiła że podobno dobrą metodą jest wmasowanie sobie w dziąsła spermy,ponieważ zawarte w niej prostaglandyny mogą zmiekczyć szyjke.osobiście nie odwarzylam się spróbować... potrawy indyjskie curry też mogą wywołać poród.to chyba znacznie smaczniejsze niż ta s****a :)

Gość gość
Tego nie slyszalam :) ale nie wypróbuję za żadne skarby.czytałam ze sporą tak ale jeśli chodzi o seks a nie o dziąsła :)

Gość gość
To podobno jakoś przenika przez dziąsła,wierzę bo przecież niektórzy narkotyki też w dziąsła wcieraja...

Gość gość
Niestety nie żartuje:-)

Gość gość
Może coś w tym jest :) ale nie Dziękuję. Juz wole się znowu bzyknac chociaż mi się nie chce

Gość gość
Zależy od osoby tak naprawdę.nie uważam,że sex oralny jest ochrony,Ale s****a już tak

Gość gość
To chociaż zjedz to curry:-)...