Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

sytuacja z przychodni

Polecane posty

Gość gość

jakas paranoja...poszlam z synem do lekarza do dzieci zdrowych aby zrobic bilans do szkoly do zerowki.od wejscia jedna pani mowi do drugiej ze bedzie szczepienie i tak gadaja miedzy soba az jedna poszla szykowac szczepionke.Druga sie pyta czy sie zgadzam to mowie ze ja tylko na bilans ze nie mialam umowionego szczepienia na dzis.To patrzy w ksiazeczke i ze ma ale jakies inne. To mowie ze niema na dzis. Wola druga i ze faktycznie.Niema zadnego szczepienia.Co za mlotki...jakbym nie zwrucila uwagi to syn by zostal zaszczepiony po raz drugi tym samym.

Gość gość
nie umarłby

Gość gość
masakra:( nie dość, że ta jedna to i tak spore ryzyko,to dostałby gratisowo podwójną dawkę szajsu. głupie babska w tej twojej przychodni. wiałabym do innej od razu!

Gość gość
Nieźle, u mnie to się 3 razy upewniają. Najpierw w gabinecie, gdzie się dziecko mierzy, waży itp., potem u lekarki w gabinecie a na koniec jeszcze raz się upewniają i przeglądają książeczkę pielęgniarki w gabinecie gdzie się szczepi.

Gość gość
no ja bylam zszkowana.Nikt o nic mnie nie zapytal tylko od wejscia ze bedzie szczepienie.I od razu przygotowania.Gdybym nic nie powiedziala to dostalby ta szczepionke bez zadnego ale. Masakra jakas...