Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kochanek

Polecane posty

Gość gość

Witajcie. Muszę się komuś wygadać a mianowicie mam dziwną sytuacje jestem z facetem od 4 lat do tej pory było wszystko super i wogóle ale od jakiegoś czasu się nie układa między nami głównie w sexie. Jakiś czas temu poznałam faceta trochę starszego ode mnie i cały czas piszemy dzwonimy do siebie i wogóle zaczeło mi na nim zależeć i na sexie z nim. Zaczyna mnie to przerastać tym bardziej że on ma żone ale nie umiem zerwać z nim kontaktu i zapomnieć... chyba zaczeło mi na nim zależeć a na obecnym nie koniecznie czasami mam wrażanie że go nienawidze...w tym roku mamy brać ślub i poprostu mam bardzo duże wątpliwości i nie wiem co robić... Czy mogły myście pocieszyć dobrym słowem lub jak mam rozwiązać ta sprawe? Dziękuje za złośliwe komentarze które i tak się pewnie pojawią i prosze mnie nie oceniać przez pryzmat innych.

Gość gość
Dlaczego zaczeło ci zależec??

Gość gość
Skoro juz podziekowalas. Jestes suka bez serca :)

Gość Leja kiężniczka
Jeżeli Ci się nie układa w seksi, lub oczekujesz czegoś innego, nie decyduj się na ślub, bo będzie jeszcze gorzej, a z czasem zaczniesz szukać kogoś innego. To nie ma sensu. Będziesz zdradzać - a to nie o to chodzi. Przemyśl sprawę dogłębnie.

Gość gość
z żonatym daj sobie spokój,on udaje tylko ze coś tam coś,ale tak naprawdę to nie nastawiaj się na nic,spieprzysz sobie życie,a potem bedziesz tu pisac jaka jestes nieszczesliwa,dobrze ci radzę

Gość gość
dlaczego mi zależy...pewnie dlatego że jest zupełnie inny niż moj obecny , ciągle mnie zaskakuje...A mój mimo ze ma dopiero 22 lata nawet na piwo ze mną mu się nie chce wyjść tylko w domu by siedział i jeszcze najlepiej spał a ja potrzebuje rozrywki nie mówie że co tydzień ale chociaż raz w miesiącu a o sexie z obecnym nawet nie mam co śnić jak raz na dwa miesiące jest to już często... Wiem że spotkania z żonatym mogą się źle dla mnie skończyć ale właśnie to mnie podnieca ta cała adrenalina...

Pomarańczo ru.uchaj się z kim zechcesz i z kim popadnie, a chłopełłe musi Ci zlikwidować swędzenie tzipy innaczej jest tylko miękkim chu.ujkiem bez fantazji i polotu, tatzy chłoptzy nigdy nie zaspokoją mokrej piczy :P;):D więtz jeśli Twój skunks teraz za młodełle tego nie potrafi, zostaw Go, bo będziesz miała na starość kapcie po młodym skunksie :D

Gość gość
Puszczaj się z zonatym a z tamtym zerwij bo i tak po slubie będziesz miała kochanków.

Gość gość
Weź dobrego w łóżku bo inaczej pódziesz sie puszczać na boki i się skundlisz.

Gość gość
Jak już mysli o kochanku to bedzie się puszczać całe z****** życie.

Gość gość
nie oceniaj wszystkich swoją miarą koleżanko....Lubie sex i nic nie poradze to chyba normalne? A gdzie mam tego szukać jak nie u innych facetów a że trafił się żonaty...pech

Gość gość
Jak lubisz sex to dobrze ale znajdź sobie męża który też lubi tak jak ty są tacy faceci, Bo inaczej całe życie będziesz musiała szukać kochankow.

Żonaty na pewno nie zapewni Ci rozrywek, bo ma właśnie....żonę, dzieci, obowiązki a Ty z doskoku będziesz, na godzinkę, dwie...

Gość gość
No i tu cie zmyle dzieci nie ma a z żoną raczej tylko mieszka i tylko tyle. On pracuje w hotelu i nie raz wolał zostać tam na noc niż do domu wracać...albo woli spotkać się ze mną i to nie są dwie trzy godzinki ale dzień albo i dwa. Wiem że są faceci co tak jak i ja uwielbiają sex ale ja szukam chyba kogoś starszego a starsi zazwyczaj zajęci bo mam porównanie to młody nie ma szans u starszego...

Pracuje w hotelu? To ma doskonałą wymówkę żeby nie wracać do domu. Z żoną raczej tylko mieszka...raczej to Ty to sprawdź czy to wiarygodne jest bo gość i tak powie Ci to co chce:)

Gość gość
Spokojnie mam bardzo dobre i sprawdzone źródła chociaż wcale go nie sprawdzam ta osoba sama mi powiedziałą

Gość gość
A prawdę powiedziała?

Gość gość
Autorko, główne pytanie to - jakie masz relacje z matką i ojcem? bo coś mi to przypomina....

Gość gość
No i sprawa się rypnie. Ślubu z narzeczonym nie będzie. Nowy kochaś pobzyka, pobzyka aż znajdzie nową cielęcinę do rżnięcia a autorce zostaną wspomnienia pięknych relacji z kochasiem. Miałeś chamie złoty róg. Miałeś chamie czapkę z piór. Róg hula po lesie, Wicher czapkę niesie. Ostał ci się ino sznur.:P

Gość gość
qrwa, a może jednak nie, powaliło was

Gość gość
Ale jaja