Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Elita1986

Zakochałam się w szefie

Polecane posty

Gość Elita1986

Mam problem i postaram się go streścić w miarę możliwości. Otóż miesiąc temu rozstałam się z facetem. Nie było łatwo, ale znalazłam oparcie u mojego szefa, który aby umilić mi czas zabierał mnie po pracy a to na kawę, a to na drinka itp. Po tygodniu zaczęliśmy ze sobą regularnie smsować, on dzwonił co najmniej 3 razy dziennie, doszło do tego przytulanie, całowanie itd. On ma kobietę od 4 lat. Opowiadał mi o niej. Mówił, że dobrze im ze sobą w łóżku, że jest stabilnie, ale nie wyobraża sobie ani wziąć z nią ślubu, ani mieć dzieci itd. On miał już kiedyś żonę, wzięli rozwód i tak jakoś poznał tę kobietę i z nią jest. Koleś ma 40 lat. No, ale do rzeczy. W pewnym momencie zaczęliśmy mówić o coraz poważniejszych rzeczach, typu wspólne mieszkanie, dzieci, itd. Wiem, że to brzmi śmiesznie, że po 3 tyg znajomości rozmawialiśmy o takich rzeczach, no ale tak było. Aż wreszcie poszliśmy ze sobą do łóżka. Jeden jedyny raz. I po wszystkim on zamiast zostać ze mną, musiał wracać do niej. Nie ukrywam że się wku**łam i napisałam mu co myślę, że mu zaufałam, że się w nim zakochałam, a czuję się jak ostatnia d****** On zadzwonił w drodze do domu i powiedział, że też ma ten problem. Że się we mnie zakochał. Bardzo. Ja wściekła rzuciłam słuchawką. Od tamtej pory on się nie odzywa. Ostatni raz słyszeliśmy się w niedzielę o 3 nad ranem. Dziś jest wtorek, a ja nie mogę przestać o im myśleć. Wysłałam mu polską piosenkę o "trudnej miłości". Odsłuchał ją o dziś o 10:00 rano. Ale nie mamy ze sobą kontaktu. Nie poszłam dziś do pracy, wzięłam parę dni wolnego. Totalnie nie wiem co począć. Zastanawiam się czy on choć trochę o mnie myśli... Kurcze jest mi naprawdę ciężko...

Gość gość
to może oznczac tylko jedno. faktycznie jest mu z nia dobrze w lozku i docenil to jeszcze bardziej po wypukaniu ciebie

Gość gość
strzel sobie z paltza

Gość Elita1986
No tak... Miałam nadzieję, że pojawi się tu ktoś mniej prymitywny...

Gość gość
Bo niepotrzebnie szczelilas focha poszedl i koniec pewnie by wrocil.A teraz to sie wystraszyl z inna jest 4 lata i o slubie nie mysli a tu taka rozchisteryzowana panna mu sie trafila.no i jeszcze pracownica czekaj pewnie dlugo tam nie popracujesz ,bo w takiej atmosferze nie da sie pracowac.

Gość gość
A jak, według ciebie, powinien wyglądać dalszy ciąg tej historii?

Gość Elita1986
Nie wiem jak powinien wyglądać. Wiem, że chciałabym z nim być. Żeby zostawił tamtą kobietę i mnie o tym poinformował. Moi znajomi którzy go poznali nie wierzą w ogóle w to, że nie mamy ze sobą kontaktu. Powiedzieli, że jeszcze nie widzieli tak zauroczonego dziewczyną faceta. No a tu taka niespodzianka...

Gość gość
Sluchaj jezeli on mieszka z ta kobieta to musial wrocic do domu . Pewnie powiedzial ze byl z kolegami w pubie. Sprawa pewnie by sie sama potoczyla na spokojnie a moze on chcial i ja i ciebie? Wiesz to starszy pan ( przepraszam w srednim wieku) z bagazem doswiadczen po przejsciach jemu pewnie nie w glowie problemy z dziewczynami. Moze i faktycznie cos czuje do ciebie ale sie przestraszyl . A ile masz lat.

Gość gość
28 ? Hmm to juz nie taka mloda ;) ale do niego to niezla dupa.

Gość gość
Jest po rozwodzie. Zdradza obecną partnerkę. Prawdziwe cudo z niego. :-o

Gość gość
Powiedzieli, że jeszcze nie widzieli tak zauroczonego dziewczyną faceta. No a tu taka niespodzianka... A co robil salta do tytuly? Nie pytam przez zlosliwosc. uwazam, ze zauroczenie to wiesz.... przychodzi i odchodzi.