Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak zmienić syna

Polecane posty

Gość gość

Mój syn zachowuje się jak dziecko. Gra w piłkę nożną od 25 lat, a ma 30 lat. Pracuję z moim mężem. Niestety woli wziąć wolne i iść na trening, albo tak jak teraz jechać na zgrupowanie. Jak go zmienić ?

Gość gość
nie zmienisz go zbyt stary, może jak pozna fajną dziewczyne to będzie miałą wpływ na jego zachowanie a ty mamuśka już nie masz co do gadania, wiem to z doświadczenia

Gość gość
Ma żonę od roku i dalej się nie zmienił.

Gość gość
ty już za bardzo niestety nie masz wpływu na jego zachowanie prędzej żona powinna tutaj zadać to pytanie, może im to nie przeszkadza isą szczęśliwi to po co się wtrącasz, zmieniać można kilkulatka może nastolatka ale nie trzydziestke,gdyby moi rodzice próbowali mnie zmieniać t bym poprostu ograniczyła z nimi kontakt, mam juz rodzine i jestem niezależna, nie mieszkamy razem , oni maj a swoje życie a my swoje, oczywiście mamy dobre relacje, odwiedzamy się, pomagamy ale nikt nikogo nie próbuje zmieniać,

Gość gość
ty już za bardzo niestety nie masz wpływu na jego zachowanie prędzej żona powinna tutaj zadać to pytanie, może im to nie przeszkadza isą szczęśliwi to po co się wtrącasz, zmieniać można kilkulatka może nastolatka ale nie trzydziestke,gdyby moi rodzice próbowali mnie zmieniać t bym poprostu ograniczyła z nimi kontakt, mam juz rodzine i jestem niezależna, nie mieszkamy razem , oni maj a swoje życie a my swoje, oczywiście mamy dobre relacje, odwiedzamy się, pomagamy ale nikt nikogo nie próbuje zmieniać,