Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anna_19

Chłopak przyjeżdza a mi wyskoczyły hemoroidy

Polecane posty

Gość Anna_19

co mam robić ? kupiłam maść i czopki to pomoże w ciągu 2 dni ?

Gość Anna_19
pomocy :(

Gość gość
Ja mam hemoroidy od kilku lat i mam męża. Tylko w czym to przeszkadza?

Gość Anna_19
bo póki co możemy sie kochać tylko analnie :(

Gość gość
hmm, to nic dziwnego, że masz hemoroidy. Za chwilę pójdzie zwieracz i będzie jeszcze fajniej :(

Gość gość
zmień dietę tak aby częściej się wypróżniać no i oczywiście 0 analu

Gość gość
Taka mloda i juz hemoroidy :( Skad one sie pojawiają? genetyczne?

Gość Anna_19
nie wiem skąd, może i od tego sexu pewnie za mało nawilżenia, narazie mam taki guzek na zewnątrz nie krwawi i nie boli ale troszke przeszkadza posmarowałam go już dzisiaj 2 razy i dalej jest :( zniknie do piątku ?

Gość gość
na hemoroidy dobry jest anal

Gość gość
Powiedz mu żeby ci wylizał .najlepszą medycyna to samcza slina

Gość gość
Dziewczyno dla faceta zniszczysz sobie zdrowie, jak pojawiaja sie hemoroidy to seks analny jest zabroniony. Pogorszysz swoj stan, a potem jest taki bol ze na tyłek nie siadziesz jak ci wyjda żylaki na zewnatrz.

Gość gość
Pojawiają się z analu. Przecież to nie jest naturalne miejsce na wkładanie czegokolwiek :-o

Gość gość
dawniej można było nabyć preparat detralex (skład: diosmina, hesperydyna) przyjmowało się go w zwiększonej dawce, wykazywał zwiększoną skuteczność, aczkolwiek na chwilę obecną wycofany...

Gość gość
problemy z krążeniem, stres, zła dieta, brak ruchu, seks analny, długotrwałe zaparcia jak i czynniki genetyczne są przyczyną powstawania hemoroidów. Udaj się do proktologa po fachową poradę i o przepisanie leczenia

Gość gość
U mnie ciąża wywołała hemoroidy.

Gość Anna_19
ale my sie nie kochamy za często średnio raz na 2 tygodnie i ostatnio faktycznie było bez żelu :/, ale do lekarza nie chce jeszcze iść troszke tylko swędzi, ale facet nie będzie szczęśliwy, że nie będzie sexu w weekend :(

Gość gość
skoro anal, to jesteście siebie warci,czyli obydwoje prawie bydełko, a jeszcze podczas choroby do normalny debilizm, brak słów. Jeśli hemoroid pęknie to w środowisku bakterii kałowych dojdzie do zakażenia ogólnego Twojego organizmu i możesz kopytami strzelić durne cielę.

Gość Anna_19
o jeny już nie musicie oceniać pisałam, że inaczej póki co nie moge sie kochać, a dziwne jest to, że kochaliśmy się tak ostatnio dokładnie 7 stycznia, a mi dopiero wczoraj wyskoczył ten guzek, więc to wcale może nie być od tego :( choć swędzi mnie jak go nasmarowałam tą maścią to dobrze ?

Gość gość
Co 2 tyg. to nie czesto???? Ja jestem facetem 5 lat i robiłam to 1 raz z ciekawosci. Nie mozecie sie kochać w normlany sposób skoro masz hemoroidy? JAk facet Cie kocha to zrozumie.

Gość gość
kup w aptece proctoglyvenol w maści i czopkach, zastosuj ale nie po to by zaraz dać duuuupy. Nasiadówki w letnim wywarze z kory dębu, mycie po każdej defekacji i hartowanie duuupy zimną wodą. H. zwiotczeją i staną się nieczynnymi "purchawkami" Na operację decydują się tylko burdelówki pracujące duupą.

Gość gość
o jakim kochaniu wy tu piszecie? To nie kochanie a zwierzęce p**********e tak jak psy na ulicy.

Gość Anna_19
na tzippie tez mam hemoroidy i to od dawna

Gość Anna_19
hamski podszyw kupiłam procto hemolan dobra ta maść ? mam jeszcze jakieś czopki rano je wzięłam i teraz tą maść :/

Gość gość
haha nieźli są ci hejterzy :D ogarnijcie wreszcie że nie każdy tak jak wy tylko po ciemku i bez dodatkowych wrażeń. CIEMNOGRÓD, katole . . .polactwo.

Gość gość
hemoroidy nie pojawiaja sie po analu. To jst mit. Ale anal jest zabroniony gdy ma sie hemoroidy. do lekarza idz. Wylecz sie i bedze po sprawie

Gość gość
to nich cie rznie w buzie z glebokim gardlem,mysle ze w pysku nie masz jeszcze hemoroidow,

Gość gość
do Ani: czy ty nie odczuwasz orgazmu waginalnego, masz uszkodzone narządy rodne i dlatego szukasz orgazmu analnego. Drogie cielę, orgazm analny jest fikcją dla zdrowej kobiety!!! Chłop się spuści czy tak czy tak, nawet w dziurze odkurzacza posmarowanej rzadkim gównem, więc twoja duupa wcale nie musi być dla niego atrakcją fffuuuuuujjjjjjj Ty taką zwierzynadę masz czelność nazwać "kochaniem"?

Gość gość
istnieje orgazm w wyniku tylko penetracji o***tu kobiety. Wiec nie sciemniaj. To ze ty nigdy nie mialas nie znaczy ze nie istnieje.

Gość gośćććć
Gość 20:03 hahahahahahahahahahahha :D:D:D:D:D:D

Gość gość
tu same matki polki anty nastawione więc Aniu radzę na inne forum uderzyć :)