Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anna_19

Chłopak przyjeżdza a mi wyskoczyły hemoroidy

Polecane posty

Gość gość
moczenie w herbacie pupki :-)

Gość gość
haha Ania co ma hemoroidy od roochania

Gość Anna_19
mam pochwicę nie moge sie kochać normalnie, chciałabym, ale nie mogę :(

Gość gość
to nich cie rznie w paje tylko mu nie odgrys

Gość Anna_19
no i ustnicę jeszcze mam więc głębokie gardło odpada, zostaje poopa

Gość gość
Komentarze poziom DNO. Ania idz lepiej na inne forum bo tu sami idioci siedza i nie pogadasz.

Gość Anna_19
myślicie, że to takie fajne, a nie wiecie jak mi z tym źle, a nic nie moge poradzić mi taki rodzaj sexu sprawia przyjemność gdyby tak nie było to byśmy tego nie robili. :(

Gość gość
Wiadomo ze anal jest przyjemny. Polecam

Gość Anna_19
to jest szansa ze sie wylecze do tego piątku bo tak nie będe mówić facetowi, że tam mi coś dolega, a tak mu powiem, że jestem chora i sexu nie będzie :(

Gość Anna_19
coraz badziej mnie tam swędzi :( nie wiem czy to dobrze czy źle może ktoś poradzi ?

Gość AleDziewczyna
Ludzie nie macie innych problemów fuuuuu

Gość Anna_19
nie ukrywam, że dla mnie to też bardzo krępujące :( dlatego sie chce kogoś poradzić :/

Gość AleDziewczyna
Idź do lekarza

Gość gość
a ja ci radze nie zgadzaj sie na sex jak masz nie wyleczone hemoroidy chyba ze chcesz doprowadzic do takiego stanu ze krwawic benda

Gość Anna_19
myślicie, że lepiej isc spać na plecach czy na brzuchu ? do lekarza nie pojde bo nie mam ubezpieczenia pozatym jest noc i nie krwawią one, a sexu oczywiscie nie bedzie jak sie nie wylecze, ale mam nadzieje, że będzie dobrze i jutro rano wstane i sie zagoją, będe sie o to modliła...

Gość gość
one tak szybko sie nie zagoja a jak sie zagoja i zaczniesz uprawiac sex to one znowu benda

Gość Anna_19
ojeja muszą sie zagoić dobranoc idę spać trzymajcie kciuki pa.

Gość gość
Nie wolno przy hemoroidach uprawiać seksu analnego! Wiesz jak możesz sobie zaszkodzić? Dociera to do ciebie? Najlepiej zacznij się leczyć z pochwicy i zacznijcie uprawiać seks normalnie. Jakby nic ci nie było, nic się nie działo to inna sytuacja. Seks analny jest dla zdrowych ludzi.

Gość gość
Problem to może by był jakbyś była gejem, który uwielbia być penetrowany, a z penetrowania innego nie ma takiej radochy. Ale jesteś kobietą i masz jeszcze pochwę. Powinnaś się przerzucić na seks pochwowy. Jest to możliwe, bo pochwicę można wyleczyć i właśnie leczeniem jej powinnaś się zająć.

Gość gość
Ona ma problem psych. Seks zeby byl z facetem i zeby go zadowolic stawia wyzej od problemu swojego zdrowia, ew. nastepstw cierpienia fizycznego i in. powiklan itd. Prawdopodobnie jest tak ulegla mu we wszystkim i zadowala pana wladce.

Gość gość
co za debil blokuje dydaktyczne posty, uważając je za spam?

Gość gość
Moja droga, tylko ćwiczenie pochwy dildem, począwszy od małej średnicy i żel poślizgowy KY, Innej rady nie ma!!!!!

Gość Anna_19
czuję, ze jest dużo lepiej guzek sie zmniejszył troche i nie swędzi znowu go nasmarowałam i mam nadzieję, że do piątku zejdzie jak już mój misio przyjedzie, a raczej przyleci :) i będzie zadowolony zrobie smaczne jedzonko i ciekawe jaki prezent dostane :) a co do sexu pochwowego to próbuję co jakiś czas i niestety nawet tam palca nie wsadze pochwa sie sama zaciska :( wiem żałosne, ale to nie moja wina :(

Gość gość
a czy Ty w ogóle masz jakikolwiek orgazm, czy tylko zaspokajasz chłopaka dla prezentu mając w duupie zdrowie i życie? Ponieważ orgazm analny dla kobiety jest fikcją, śmiem twierdzić, że nawet nie wiesz co to jest orgazm normalny czyli waginalny, i szukasz rozwiązania jak tonący brzytwy, ryzykując życiem. Droga Aniu, wylecz pochwicę i nie ryzykuj.

Gość gość
o******ca nie ma połączeń nerwowych z ośrodkiem rozkoszy w mózgu, więc anal dla kobiety to taka sama przyjemność jak drapanie za uchem, więc dziwię się, że dają duupy dla debilnych mężczyzn, ryzykując zdrowiem a nawet życiem, co gorsza dla jakiegoś prezentu. No cóż ciemnogród jak był to i będzie!! Skoro merytoryczne kontrargumenty nie wystarczają, to musi wymrzeć, a powodem będzie rak o******cy. Jak ciemnogród będzie w najlepszym przypadku nosił stomię(worek z gównem na brzuchu), to dopiero wtedy przyjdzie po rozum do głowy, ale będzie za późno.

Gość gość
Macie rację. Mężczyzna ma w odb*tnicy prostatę. Prostata może dawać ogromną przyjemność. Kobiety nie mają prostaty. Nie mogą dostać orgazmu analnego.

Gość gość
do Ani: no i co uśmiecha Ci się worek z gównem na brzuchu? Jak Twój debilny chłopak wyczuje g***o na twoim brzuchu to będziesz go widziała i śmierdzący analseks jak zeszłoroczny śnieg. Zostaniesz sama jak palec u lewej nogi. Powodzenia, za przeproszeniem, debilko.

Gość gość
gość Macie rację. Mężczyzna ma w odb*tnicy prostatę. Prostata może dawać ogromną przyjemność. Kobiety nie mają prostaty. Nie mogą dostać orgazmu analnego. Dodatkowe wyjaśnienie: stercz/prostata nie leży w o******cy tylko poniżej pęcherza moczowego, ale jest wyczuwalna poprzez cienką ściankę od*tnicy i może być stymulowana wyzwalając ejakulację.

Gość Anna_19
podszyw znowu :( a orgazm oczywiście, że mam łechtaczkowy :)

Gość Anna_19
nie wiem z czego sie nabijacie :( orgazm analny tez czasem mam wtedy cała sie trzęse najbardziej nogi i z pochwy mocno leci takze orgazm analny istnieje czasami sie tez tak masturbuje ze wibrator do pupy i masuje łechtaczke i naprawde orgazm jest i tu i tu.