Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anna_19

Chłopak przyjeżdza a mi wyskoczyły hemoroidy

Polecane posty

Gość gość
czas sprostowac pare rzeczy 1 - hemoroidy nie sa wynikiem uprawiania sexu analnego 2 - orgazm w wyniku tylko penetracji o***tu istnieje a ty aniu po prostu poweidz chlopakowi prawde i koniec. Bez owijania w bawelne i zadnej sciemy. jak cie kocha to przeciez zrozumie.

Gość Anna_19
poprostu go poproszę aby był delikatny :)

Gość gość
cyt.: czas sprostować parę rzeczy, a ja dodam swoje 1 - hemoroidy nie są wynikiem uprawiania sexu analnego, obstrukcji spowodowanej złą dietą,i braku higieny intymnej, hipokinezją(siedzącym trybem życia) 2 - orgazm w wyniku tylko penetracji o***tu istnieje, g***o prawda, jest to takie uczucie jak podczas całowania ucha i tyle, choć nastrajając się psychicznie można wywołać go myślą, tak jak np.polucje nocne zarówno u chłopców jak i dziewcząt, zwłaszcza w okresie dojrzewania, i to nie ma nic wspólnego z penetracją o******cy i grzebaniem w g****e. Czysty orgazm analny nie ma prawa się pojawić, fizjologicznie to nie jest możliwe. Orgazm analny preferują głównie kobiety okaleczone z orgazmu waginalnego i wstyd im się do kalectwa przyznać..

Gość gość
cyt.: czas sprostować parę rzeczy, a ja dodam swoje i poprawię tekst, gdzie brakło "ale są" 1 - hemoroidy nie są wynikiem uprawiania sexu analnego, ale są wynikiem obstrukcji spowodowanej złą dietą,i brakiem higieny intymnej, hipokinezją(siedzącym trybem życia) 2 - orgazm w wyniku tylko penetracji o***tu istnieje, g***o prawda, jest to takie uczucie jak podczas całowania ucha i tyle, choć nastrajając się psychicznie można wywołać go myślą, tak jak np.polucje nocne zarówno u chłopców jak i dziewcząt, zwłaszcza w okresie dojrzewania, i to nie ma nic wspólnego z penetracją o******cy i grzebaniem w g****e. Czysty orgazm analny nie ma prawa się pojawić, fizjologicznie to nie jest możliwe. Orgazm analny preferują głównie kobiety okaleczone z orgazmu waginalnego i wstyd im się do kalectwa przyznać..

Gość gość
zal. orgazm analny istnieje i koniec. A twoj komentarz jest hmmm z d**y wziety. nie znasz sie to sie nie wypowiadaj.

Gość gość
a nachalnemu analdebilowi przed analem zafundować na talerzu kawałek twardego g***a i dać do popicia 100ml spirytusu by zabić bakterie a zwłaszcza wirusa brodawczaka, no i w*********ć z domu na zbity pysk, albo być potulną jak suka i chorować nie tylko na hemoroidy ale i brodawczaka, który z reguły przeistacza się w raka(guz Kaposiego}

Gość gość
oj widzę, że dopóki ciemnogród nie wymrze, to dalej będzie piał peany nt tej nie tylko śmierdzącej, ale i szkodliwej formy seksu. W końcu, przy takim zapotrzebowaniu, w drodze ewolucji, powstanie analmacica i anadebilki będą rodzić g******e potworki. No to witajcie w świecie śmierdzących potworków.

Gość Anna_19
no, mój misio wreszcie przyleciał, dostałam pierścionek z brylantem. Anal byłby ok, ale tak mnie zabolało, że puściłam "pawia" rzadkim gównem i całego go oblałam. Biedak uciekł i nie wiem co teraz mam zrobić, poradźcie.

Gość gość
zapomnieliscie debile o wypadajacym odbycie i pampersach. Ale z was ciemniaki. hahahah zalosne

Gość gość
Juz wiem dlaczego krytykujecie anal. Pewnie sami o nim marzycie ale zadna laska wam nie dala hahahahhahahaha Moze kolega wam da hahahahah leszcze

Gość do Ani
A co z pościelą? Daj natychmiast do pralni chemicznej, bo smród będzie się panoszył w całym domu przez wiele miesięcy.

Gość gość
eeeee tam Anie nie musi prać pościeli , bo ma tylko śpiwór i sypia na centralnym w Wawie. Coś tu nie gra, brylant i śpiwór. A może jest z zagranicy i jest też tirówką? Aniu jak jest naprawdę? Podaj konto to Ci stówkę prześlę, żebyś nie musiała na autostradzie marznąć, bo mrozy idą. Odpłacisz w naturze.👄.

Gość gość
eeeee tam Ania nie musi prać pościeli , bo ma tylko śpiwór i sypia na centralnym w Wawie. Coś tu nie gra, brylant i śpiwór. A może jest z zagranicy i jest też tirówką? Aniu jak jest naprawdę? Podaj konto to Ci stówkę prześlę, żebyś nie musiała na autostradzie marznąć, bo mrozy idą. Odpłacisz w naturze.👄.

Gość gość
eeeee tam Ania nie musi prać pościeli , bo ma tylko śpiwór i sypia na centralnym w Wawie. Coś tu nie gra, brylant i śpiwór. A może jest też tirówką? Aniu jak jest naprawdę? Podaj konto to Ci stówkę prześlę, żebyś nie musiała na autostradzie marznąć, bo mrozy idą. Odpłacisz w naturze.👄.

Gość Anna_19
już wyleczyłam d**ę, możesz słać stówę a nawet więcej, odpłacę analkiem na wiosnę. Oto konto BS 543 675 785 12

Gość gość 39
Moim zdaniem anal preferują kalekie/oziębłe kobiety i półimpotenci mający kłopot z wytryskiem w luźniejszej pochwie.Ktokolwiek ma satysfakcjonujący orgazm dzięki zdrowym, czystym, pachnącym narządom płciowym wyzwolony naturalnie, nie będzie wąchał smrodu g***a i narażał się na chorobę i moralne ześwinienie.Nawet gdyby i istniał orgazm analny, to gra nie warta funta kłaków. To już lepsza, bo pewna, dziura w płocie i kawałek świecy, gdyż efekt orgastyczny taki sam, bo ma miejsce w Ośrodku Rozkoszy w Mózgu a nie śmierdzącej d***e. Amen, i wcale nie jestem z Torunia.

Gość Anna_19
chybaaa mi dwunastnica wystaje z tyłka ? chcecie foto ?

Gość gość
dawaj Aniu, dawaj, i daj też fote tego brylanta. No, tego apsztyfikanta też możesz dać, bo to pewnie robol w gumiakach za 2Eu 😠

Gość gość
a ty aniu jesteś po zawodufce i na kasie stoisz czy na szosie?

Gość Anna_19
chyba domyślacie się, że piszecie z podszywem :P mój misio przyjeżdza dopiero w piątek rano tzn przylatuje a ja go odbieram z lotniska :) a guzek coraz mniejszy i nic go już nie czuć :) nic mi nie wypada wszystko napewno będzie okej już zresztą sprawdzałam :)

Gość gość
Wiekszosc komentarzy tutaj pod nickiem "Anna_19" to podszywy. W ogole caly tena temat to jedno wielkie prowo i sciema jakiegos znudzonego gimgowna

Gość gość
do gościa wyżej, skoroś taki skory obnażyć swoją d**ę, to podaj swój nick, a najlepiej czarny, wtedy udowodnisz, że nie jesteś znudzonym gimgównem🌼🖐️

Anna_19 chyba domyślacie się, że piszecie z podszywem 😠 Mój misio przyjeżdża dopiero w piątek rano tzn przylatuje, a ja go odbieram z lotniska 👄 a guzek coraz mniejszy i nic go już nie czuć 👄 Nic mi już nie wypada wszystko na pewno będzie okej. Już zresztą sprawdzałam, anusik zdrowy i chętny jak zawsze 🌼 W sobotę rano zdam sprawozdanie jak cudownie było.🖐️

Gość gość
i myslisz ze czarny czy niebieski nick tutaj cos zmieni hahaha no zal jak ch*j

no i co leszcze, zamknęłam Wam japy? Pokażę mojemu misiowi, jak Was w bambuko zrobiłam, oczywiście po całonocnym analku, w sobotę raniutko.🖐️

Gość gość157
Jak będziesz miała żadką kupę to hemoroidy ci znikną? Pozdrawiam ze śląska z term rzymskich gość157

Gość gość
Ja sie podszywac nie musze. Nie mam takiej potrzeby :)

do ciecia 157: widać Twoją niemoc, robiąc straszny błąd ortograficzny pisząc "żadką kupę" zamiast "rzadką kupę" dałeś popis i info, że masz rzadko ale w muzgó🖐️

Gość Ania_autorka tematu
słuchajcie wszystko jest okej praktycznie po dolegliwości nie ma śladu polecam maść procto hemolan naprawdę działa no może jeszcze troszke widać, ale do rana zapewne będzie spokój i będe mogła śmiało odebrać chłopaka z lotniska :)