Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestem fanką Realu Madryt

Cristiano Ronaldo ma Złotą Piłkę

Polecane posty

Gość jestem fanką Realu Madryt

I co teraz powiecie? No słucham, co macie do powiedzenia? :D

Gość gość
Na jądrach też :D

Z całym szacunkiem ale chyba w tym roku nie zasłużył bo ani Real , ani Portugalia nie błyszczały aż tak . Trudno ale ja tak uważam

Gość Poniżany 22lata
Że w tym roku ligę mistrzów wygra bayern munchen, z robertem lewandowskim w 11tce

KingaStefankaFanka - Nie wiem, gdzie w nim kicz widzisz. Spójrz lepiej na siebie albo swojego faceta ;) pulchny - Real I Portugalia nie błyszczeli? A kto w takim razie wg Ciebie błyszczał? Poza tym liczą się też indywidualne występy piłkarzy, nie całej drużyny. Poza tym idąc Twoim tropem myślenia, to biorąc pod uwagę Argentynę i Barcelonę w 2010 i 2012r., Messi też nie powinien wygrać ZP.

Dokładnie Messi też nie powinien dostać . W ogóle to zgadzam się z tezą że to trofeum jest ostatnimi laty przyznawane raczej za nazwisko a nie za osiągnięcia .

Gość gość
Ronaldo picus taki az sie popłakal na pokaz pewnie

pulchny - A kto wg Ciebie powinien dostać ZP? gość Ronaldo picus taki az sie popłakal na pokaz pewnie ___ Wg mnie to dobrze, że umie pokazywać uczucia w przeciwieństwie do niektórych. I nie oceniaj ludzi wg siebie, nie każdy tak jak Ty okazuje emocje na pokaz.

Gość gość
Uczucia...wszystko podpublike.

Gość Poniżany 22lata
Oczywiście że byern wygra w tym roku lm, wygrał w tamtym, 2miejsce 2lata temu. To i w tym roku pokaże realowi i barcelonie gdzie ich miejsce.

Gość gość
dlaczego bajern ma największa szanse

Dobra i tak wiem że jesteś szczęśliwa że ZP jest w Madrycie . Gratulacje .

Kurczę, jaki niby SPAM? Co się dziej z tym forum? Uważam, ze Bayern ma dużą szansę na wygraną LM, bo dobrze sobie radzi w tym sezonie. pulchny - To chyba normalne, że kibice Realu cieszą się, że ZP trafiła do Madrytu? ;)

Gość gość
Nawet się nie umywa do prawdziwego RONALDO idola ludzi którzy czynnie w latach 90-tych grali codziennie w piłkę!!!! Ten Cristiano natomiast to idol ludzi którzy piłkę to widzą raczej w TV i przed kompem, bo już nie ma tej tradycji że dzieci i młodzież kopią całe dnie piłkę w wolnym czasie niestety:(

Gość gość
Akurat gram bo to jest pasja z dzieciństwa pokolenia 84-90 pamiętają te wspaniałe czasy i kultywują tradycje przynajmniej weekendowych meczy. Młodsi wolą posiedzieć w sobotę na FB i zarastać tłuszczem

Gość gość
A no dużo po pierwsze wielce religijny CR7 ma nieślubne dziecko, po drugie to dziecko urodziła jakaś surogatka a nie ta cała konkubina Irina

Gość gościówaxa
A Leo tak samo i co powiesz? A Pique to samo więc CR7 nie jest jedyny