Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czemu nikt nie chce samotnych matek

Polecane posty

Gość gość
szmaty, k***y, puszczalskie...heheh:) a wy to ostatnie k***a rozumy pozjadaliscie. . małe macie mózgi

Gość gość
bo faceci tacy sa i tak naprawde to no juz sa na to rozne sposoby i sa skuteczne i dzialaja na kazdego faceta jak sie to zrobi tak 👄 www.youtube.com/watch?v=FIhyhwzQ0-8

Gość gość
Samotna matka która nawet wpadła,ale nie usunęła tylko podjęła się wychować dziecko,lub której tak jak większości ludziom związek nie wypalił,nie leci na kasę,przynajmniej nie bardziej niż bezdzietna,ale marzy o rodzinie,pełnej,o facecie aby moc tą rodzine tworzyć,aby moc o niego też dbać,aby on dzielil z nią troski i radości każdego dnia,przytulil,pokochał się..to chyba logiczne?znam mnóstwo super babek z dzieckiem i sorry ale w niczym gorsze nie są...problemem jest najczęściej niedojrzałośc facetów prZez których znalazły się w takiej sytuacji

Gość gość
jad i zolc sie z was wylewa. Buractwo i prostactwo.

Gość Heniuś
1. Więcej wymagają. Ja nigdy nie będę żadnej baby utrzymywał a tu musisz utrzymać minimum dwie osoby a ciupciasz najwyżej jedną - chociaż znam takie związki, gdzie on gruby w okularach informatyk a ona typowa blondyna z dzieckiem - on zadowolony bo nigdy nie miał dziewczyny (a co dopiero takiej laski) a i ona zadowolona bo parę groszy skapnie. Jak ludziom taki układ odpowiada to czemu nie? Tylko dziwię się, że ludzie tak wjeżdżają na prostytutki i ich klientów (zwłaszcza utrzymanki w tym przodują) jak sami są w relacjach dużo gorszych (z etycznego punktu widzenia oczywiście). 2. Mniej od siebie dają. Wiadomo, dzieci są. Poza tym samotne matki są na 99% niedojrzałe, nieodpowiedzialne i niemoralne. Większość przedstawia się jako rozwódki po alkoholiku choć nigdy nie miały męża - za to alkohol chętnie i owszem by nie palić na czczo :) Mile widziany przystojniak do chędożenia lub jeleń który napełni w dzień lodówkę którą tamten w nocy opróżnia :) Być może są gdzieś inne ale ja przez ostatnie 20 lat takiej nie spotkałem - ale zostawiam im ten 1% - wszyscy wiemy, że i do więzień uczciwi ludzie czasem wpadają. 3. Duże ryzyko, że dziecko/dzieci kopną Ciebie w d..ę i wyruszą na poszukiwanie prawdziwego taty. A po 10 latach wychowywania gdy słyszysz "sp...j, nie jesteś moim ojcem i nigdy nim nie będziesz" to może takiego tatusia zastępczego zaboleć :) 4. Ciężko o swoje dziecko - wiadomo: brak kasy, albo mamuśka nie chce mieć każdego dziecka z innym, nauczyła się co to antykoncepcja itp. itd. A zazwyczaj ludzie chcą mieć swoje dzieci, często nie mogą z różnych powodów własnej rodziny założyć więc tym bardziej ich nagle nie oświeci na czyjeś dziecko. 5. Tatuś biologiczny dziecka może wyjść warunkowo. Zgadnij, co wtedy zrobi w pierwszej kolejności? W pierwszej kolejności zaj....ie tego, kto ciupciał jego laskę gdy on robił karierę w półświatku by zapewnić rodzinie lepszą przyszłość :) Przy tym ryzyko, że tatuś i mamusia znów się zejdą albo ich ciągłe spacery z dzieckiem to pani pikuśna. Reasumując: typowa baba jest beznadziejna a typowa baba z dzieckiem jest beznadziejna do kwadratu.

Gość Viki666
A ja zostałam samotną matką po 3,5 letnim związku...facet nagle się "odmyślił" dodam,że facet dorosły,starszy podobno dojrzalszy...a g***o prawda...tacy w większości jesteście nieodpowiedzialni,niedojrzali a jak przychodzi wziąść odpowiedzialność to nagle znikacie....a potem my szmaty i najgorsze bo zaufałyśmy takim właśnie odpowiedzialnym.I jeszcze Wam napiszę tak nigdy nie wiecie co Was w życiu spotka ,więc nie można powiedzieć,że każda szmata czy jakaś tam...różne dziewczyny są a często to nie ich wina.Dodam ,że życie mi się ułożyło,mam męża,drugie dziecko jestem szczęśliwa...ale NIGDY nie szukałam żadnego tatusia czy sponsora dla mojego dziecka.Dobrze,że są jeszcze NORMALNI ludzie na tym świecie...

Gość gość
Ja osobiście znam rozwódkę z dwójką dzieci i o dziwo chciał ją facet teraz mają już trójkę dzieciaków i plany na przyszłość. Więc nie prawdą jest to, że faceci nie chcą samotne kobiety z dziećmi. To zależy od wielu czynników jeżeli się w sobie zakochają to dzieci w niczym nie przeszkadzają:))

Gość gość
dlaczego fakt uprawiania przez kogos seksu (zwlaszcza przez kobiety) przyprawia was o takie w****ienie? Cieszy was gdy ktos komus w morde da, ublizy, ponizy, upokorzy - o tak wtedy odczuwacie radoche i krzyczycie ze slusznie, ze tak trza - ale juz chyba sam fakt posiada ciala przez kobiety i uprawiania seksu wyzwala w was niemalze sredniowieczny fanatyzm! Wg wiekszosci z was kobieta nie uprawia seksu - ona sie k****, kobieta to nie jest czlowiek ktory ma takie same potrzeby jak mezczyzna - w waszym jezyku panowie (i w pojeciu niektorych dam niestety rowniez) to s****wo jest. Radze wam moi mili - nie wiazcie sie z kobietami, nie uprawiajcie seksu bo bedziecie na wieki zbrukani i kutachy wam poodpadaja!

Gość gość
Mam na myśli te panie które same sobie nadmuchały w życiu. Skoro miały faceta i rozstały się z nim, to kto chce przechodzony towar i to z bagażem. Nie myślę o paniach którym w życiu los odebrał partnera, nie mam też namyśli partnerów zwyrodnialców. Ale te wesołe i ciekawe życia dla których facet i bzykanie to był temat życia. Za popełnione grzechy ponosi się konsekwencje. Taką konsekwencją jest to że znajdą sie amatorzy na bzykanie, ale nie wspólną drogę.

Gość gość
gdyby nie dziecko nie chciałybyście porządnych facetów

Gość gość
i znowu w kolko i na temat o tym bzykaniu. Ludzie co was tak porylo?! Bzykanie, bzykanie i jeszcze raz bzykanie! Leczcie sie k***a p****y!

Gość gość
nikt normalny nie bedzie wychowywal cudzych bękartów! i piszę to jako kobieta x zgadza się. bękatrów nikt normalny nie będzie wychowywał, ale dzieci ze związku małżeńskiego kobiety rozwiedzionej jak najbardziej tak

Gość gość
"Heh dobre. Racja, nikt nie chce cudzych genów pod swoim dachem. Wyjątkiem mogą być wdowy i wdowcy. Rozwodnicy i rozwódki z dzieciorami niech nie zawracają głowy wolnym osobom." . Przygłupie, przecież rozwodnicy to są własnie wolni ludzie

Gość znawczyniiiii
to absolutna nie prawda- jestem taka matka i moj przyszly 2gi maz sostawil 14 letni zwiazek dla mnie...jestesmy szczesliwi juz od 3 lat :)

Gość gość
,,samotna matka,, to taki p**************y wytrych słowny który ma za zadanie uświęcić nawet sucz ,cwana Ździchę i wypromować do poziomu człowieczeństwa. Suka która jest samotną matką poza niektórymi rozwodami i wdowami....wyciąga wnioski i staje się nagle ,,kochająca,,...dokonuje szantażu emo swą sytuacją a tym czasem jestto drapieżnik o najwyższej zdolności maskowania swej prawdziwej kórewskiej natury...która natychmiast zajdzie w następną ciążę oczywiście niespodziewaną z frajerem który ma być jej nosicielem i dostawcą dóbr

Gość gość
A kto powiedział że samotne matki muszą być bezrobotne?nie szukają miłości tylko sponsora?żałosne!!!a po drugie która bezdzietna leci na lenia bez pracy i kasy?kasa się liczy dla każdej odpowiedzialnej kobiety!niezależnie od dzieci żadna nie chce golodupca z długami!!

Gość gość
Bo oczywiście tatuś który zrobi dziecko i s*******i jest święty!!!a kobieta która podjęła się trudu wychowania,poświęciła,ponosi codziennie odpowiedzialność ,jest k***a d***** i szmata...

Gość gość
Mnie osobiście dziwią zachowania jak kobieta odchodzi z dzieckiem a potem szuka innego. Albo zdradza i niszczy związek. Poznaje super fajnego gościa jest zabawa itp. Ale koleś w końcu zaczyna rozumieć ze zostaje tatusiem nr 2 i sruuu do innej. Zamiast ratować coś to szukam tylko przyjemności dla siebie nie patrząc na dziecko. Zastanówcie się drogie panie czy warto dla kilku chwil przyjemności zostać potem sama na swiecie z dzieckiem.

Gość bluturtle
Samotną matkę to bym może i chciał, ale użerać się z cudzym dzieckiem, które na dodatek mnie nienawidzi? Trzeba być idiota albo człowiekiem wielkiej wiary, żeby ładować się w coś takiego. Co z tego, że będę dzieciaka traktował jak swojego, skoro zawsze będe dla niego wrogiem? Nikt długo tego nie wytrzyma.

Gość gość
ja bym wolał kobietę która dokonała aborcji niż urodziła jakiegoś bękarta i zamiast się nim sama zająć szuka jelenia który będzie łożył na cudze geny.

Gość gość
wdowa może być, o ile dzieciak ma mniej niż trzy lata

Gość gość
wdowa to co innego, ale szmacior który już w ciąży został sam to porażka. widać jakich typków preferuje taka panna.

Gość gość
Matki samotne hmm ile ich znam? osobiście jedną i jedyne co mogę o niej powiedzieć to że jest największą zdzirą jaką znam. Uganiała się za mną ponad rok!!! i nie po to żeby stworzyć związek czy rodzinę po prostu chciała się ze mną bzykać... do dziś potrafi zadzwonić o 2 w nocy... nigdy jej nie tknąłem i nie tknę, sypia z każdym kogo zna i się jej spodoba... to jest normalne? dodam że jest 10 lat młodsza ja mam 30 ona 20, zaszła jak miała 16... do tego lubi sobie przyćpać a dziecko? ma je w d***e, dziękuję za taką "mamę"...

sypia z każdym kogo zna i się jej spodoba... to jest normalne? Tak. Dążenie do rozkoszy to najlepsze co może być w człowieku.

Gość gość
Ja bym takiej nie chciał...

Gość gość
puszczalskie mnie nie interesują więc samotne matki odpadają

Gość gość
Samotne matki to kociaki. Miał mnie Janek i mam z nim dziecko. Miał mnie Romek i mam z nim dziecko. Miał mnie Darek i mam z nim dziecko. Ale dlaczego mam żywić cudze bachory ????????? Proste ?

Gość Nie chcę cudzych bękartów
🖐️

Gość gość
Ale niektórzy z was maja z****ną psyche...:(