Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czemu nikt nie chce samotnych matek

Polecane posty

Gość gość
sorry ale najpierw ślub a później dzieci, niektóre niestety o tym nie wiedzą i często zostają pannami z małym dzieckiem.

Gość gość
bo samotne matki mają rozum między nogami. ja lubię porządne kobiety, a nie puszczalskie.

Mam synka ponad rocznego i jestem sama choć nie narzekam ale jednak czasami brak tej drugiej osoby :) Lepiej wychować dziecko samej niż męczyć sie z niewiernym facetem. A naprawdę ciężko znaleźć wiernego i porządnego:(

Gość Irene Adler
"bo samotne matki mają rozum między nogami. ja lubię porządne kobiety, a nie puszczalskie" Wybacz przyjacielu, ale jesteś idiotą :) Dobra cofnę i przeczytam te trzy strony.

Gość Irene Adler
Jednak nie mam siły na komentarz. Można by księgę absurdów zapełnić po brzegi i zgarnąć trochę kasy. Zielonego pojęcia nie mam skąd w ludziach tyle życzliwej uwagi poświęconej bliźniemu :P

Gość gość
jak się kobieta puszcza to niech wraca do ojca dziecka a nie zawraca gitarę normalnym mężczyznom

Gość gość
bez sensu ma wracac do ojca dziecka a co jesli on jej nie chce ??

Gość Irene Adler
Panu podziękujemy. Proszę wrócić, po co najmniej pięciokrotnej reinkarnacji :P Od poczwarki do istoty myślącej. Wystarczy szympans. To i tak dużo w porównaniu do stanu wyjściowego.

Gość Irene Adler
Panom :) ale nieważne.

Gość Heniuś
"naprawdę ciężko znaleźć wiernego i porządnego" - prosto, tylko wystarczy nie być babą i wznieść się nieco ponad padół babskiej beznadziejności i konwenansów. I ja się pytam, czy planowałaś dziecko z tym wiernym i porządnym? Bo przez ostatnie 20 lat samotne matki, które wyszły za mąż, planowały dziecko a potem mąż je zostawił spotykam tylko na forach internetowych :) Jak jeszcze mieszkałem w tych norach to wszystkie samotne matki były z wpadki, nierzadko w wieku 15-17. W dodatku większość dzieci na moim podwórku było nieplanowanych. Czy ktoś z was był niechcianym dzieckiem? Wiecie jaki to jest ból dorastać w patologii, marzyć o tym by ojciec alkoman odwalił nareszcie kitę? Zastanówcie się co wy k..a robicie! I te zwalanie winy na "tatusia" - pffff.... Typowo babskie pie..... nie na poziomie dziecka lat 5. Kto rodzi dzieci? Faceci? I czemu zamykacie domy jak wychodzicie? Bo ktoś może okraść! To dlaczego rozkładacie nogi a potem pie...cie, że złodziej cnoty nie chciał być przykładnym mężem, tatusiem itd? Jak będę miał wywalone na zamykanie drzwi, to ktoś mnie okradnie, będę babą rozkładającą nogi to ktoś mnie zapłodni (a na pewno będzie próbował) a ja potem zwalę winę na złodzieja! Położyłem przecież złoto na wierzchu - nie musiał kraść, co nie baby? Ale słuchaj baby, to zaraz dojdziesz do wniosku, że 2+2 to jest pięć :)

Gość gość
lekarze sa ok

Gość gość
OMG.... To się naczytałam.... A ja tak bezpodstawnie miałam nadzieję, że jeszcze na tym świecie mam szansę na partnerstwo... No tak, ale przecież jak mam dzieci (a to już mało ważne, że cudowne i mądre i - co niebywałe pewnie - z jednym), ale jestem rozwódką, bo były okazał się nie do końca hm.... że tak to ujmę - rozsądnie postępujący, to ja już jestem ten super najgorszy sort wszelkich wyzwisk? Niezłe, ale jakoś nie mam problemu, by określić że na 3 strony, 95% to wypowiedzi osób wybitnie płytkich :P No cóż - kazdy się obraca w takim środowisku, jakie jest mu bliskie :P Ja tam jestem zszokowana poziomem wypowiedzi... Ale w końcu nie mam z tym styczności w codziennej rzeczywistości, choć warto wiedzieć, w końcu społeczeństwo się tu wypowiedziało.... Zabrzmiało to zgryźliwie, ale naprawdę jakoś nie spotkałam się z czymś takim w swoim środowisku, jak tu czytam :) Dla pocieszenia tych zdrowo myślących kobiet - przed czy po podjęciu decyzji :)

Gość Też Marta
"Lepiej wychować dziecko samej niż męczyć sie z niewiernym facetem. A naprawdę ciężko znaleźć wiernego i porządnego" x x To po co z takim sobie robiłaś bachora? Idiotka!

Gość gość
no to nie musiałaś od razu rodzić tego dziecka. jakby mnie facet zostawił w ciąży to bym ją usunęła i zaczęła wszystko od nowa. a tak męcz się jako samotna matka i nie licz na to że ktoś pokocha twojego bękarta.

Chyba najwięcej mają tutaj do powiedzenia puszczalskie dziunie co nie znają prawdziwego życia i zapatrzeni w nie dżentelmeni. Którzy są idealni i wszystko w życiu idzie im idealnie. Bo porządnym to zawsze wiatr w oczy. Jeszcze nie wiecie co was może w życiu spotkać więc sie nie wymadrzajcie bo przyjdzie taki dzień że wspomnicie moje słowa. Skąd w was tyle nienawisci i takiego głupiego gadania. Oceniacie wszystkich z góry. Tyko żeby ktoś nie zrobił tak z wami.

Gość gość
Nie obrażajcie mądrych kobiet drogie kobietki. Po 4 latach to on może odszedł, pytanie tylko jaki był przez 4 lata? :D Idę w ciemno, że to nie był nikt poważny, nie szanował cię nigdy> tylko ty go idealizowałaś. Proszę nie wciskac bajeczek już, dosonale widzę co się dzieje u takich kobiety jak ty, zostawionych przez rzekomo dobrego meża. Zadajecie się z bumelantami a potem płacz. To jest prawdziwe, a nie zmiany w przeciągu 4 lat :D Kto ma trochę oleju w głowie ten już swoje myśli, Nie tylko, że mnie tam nie było. Wciskaj dalej kity, rób z siebie ofiare, że tak sie stało ale nie wiesz czemu. Tłumaczenie osoby mało rozumnej...

Gość gość
Do autora poniżej. Mnie fact zostawił w 8 miesiącu ciąży. Od tak bez niby powodu bo sam nie wiedział czego chce od zycia. Czy miałam usunąć córeczkę w 36 tygodniu ciąży?

Gość cycuuuuu
Nie obrażajcie mądrych kobiet drogie kobietki. Po 4 latach to on może odszedł, pytanie tylko jaki był przez 4 lata? smiech.gif Idę w ciemno, że to nie był nikt poważny, nie szanował cię nigdy> tylko ty go idealizowałaś. Proszę nie wciskac bajeczek już, dosonale widzę co się dzieje u takich kobiety jak ty, zostawionych przez rzekomo dobrego meża. Zadajecie się z bumelantami a potem płacz. To jest prawdziwe, a nie zmiany w przeciągu 4 lat smiech.gif Kto ma trochę oleju w głowie ten już swoje myśli, Nie tylko, że mnie tam nie było. Wciskaj dalej kity, rób z siebie ofiare, że tak sie stało ale nie wiesz czemu. Tłumaczenie osoby mało rozumnej... x x x oto chodzi własnie, głupie tłumaczenia, za młodu głupota i zadawanie sie z idiotami, byle sie seksic, potem płacz ze nie okazał sie odpowiedzialny, ze sie dla niej nie zmieniał hahah debile

Ludzie wy widzicie co piszecie?! Nie rodzic dziecka?! To naprawdę brak wyobraźni i powiem wam tyle że to dziecko teraz daje mi tyle radości że żaden facet nie jest w stanie tego dać kobiecie. Widzieć jak sie uczy wszystkiego, przytula do Ciebie. Nie wyobrażam sobie życia bez niego a ktoś inteligentny mówi o zabijaniu własnego dziecka. Chyba wasza matka powinna to zrobić jak była w ciąży. Wolę być sama a dziecku bym krzywdy nie zrobiła!!!

Gość cycuuuuu
kim był ten facet jak cie zostawił w ósmym miesiacu ciazy? sama sobie odpowiedz z kim sie zadawałas, nie widziałas moze jaki był, beztroski itp? przeciez to typek pozbawiony skrupułow, nie rozumiesz dalej z kim sie zadawałas?

Gość cycuuuuu
Marta C twoj facet na pewno ci tego nie mogl dac, bo nigdy cie nawet nie szanował, pisz tak, jestes mało wykształcona skoro twierdzisz ze samotne macierzynstwo jest takie super, zwłąszcza dla dziecka, to ze nie potrafiłas stworzyc normalnej rodziny, bo zwyczajnie za brakło ci rozumu nie oznacza ze to jest dobre x x teraz bedziesz wychowywac te dziecko calujac je codziennie, przelewajac cała swoja jakze wielka miłosc tylko na dziecko, nawet tego nie bedziesz widziec, ale bedziesz psuc dziecko, zaraz napisze ze to twoje dziecko i moze je nawet utopic, nie znajac zasad jak powinno wychowanie dziecka przebiegac

Gość piuytrewq
to sa wlasnie samotne matki... 80 procent przestepstw popelniaja dzieci samotnych matek, gratuluje...

Gość gość
słuchały du/py, nie oczu

Gość hoho hoohho
jak sie uprawia seks dla zabawy... to potem sa odpowiednie konsekwenkcje, tylko czemu dzieci musza obrywac za brak kompetencji rodzicow...

Gość gość
czasami są mężczyźni którzy maskują się nawet przez wiele lat mogą udawać ideała dopiero po ślubie "odkrywają karty" i okazuje się że wzięło się ślub z "kimś innym" są też i takie sytuacje więc nie generalizujcie że wszystkie kobiety rozwiedzione mają rozum między nogami, niektórzy mężczyźni są znakomitymi aktorami

Gość gość
chyba dla ciebie :D nie rob głupich z innych

Gość gość
no jak byś gościu spotkał znakomitego kameleona to sam byś zbaraniał że tak można grać

Gość gość
Ja chce nierodke a samotne matki są mega nachalne :/

Gość gość
Czemu nikt nie chce samotnych matek - bo w ich gadaniu,zachowaniu,oraz usilnym poszukiwaniu ,,Tym razem porządnego faceta,, ..nie męża...faceta jest drugie i trzecie dno skrywające pułapkę mającą za zadanie omamić frajera tak by bez szemrania był nosicielem i dostarczycielem oraz tragarzem w tesco i HÓrgadzie

Gość gość
bo jedyne co im wyszło to rozkładanie gir pod c***a