Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czemu nikt nie chce samotnych matek

Polecane posty

Gość Myślący facet
Ja nigdy bym nie wziął kobiety z przychówkiem, wolę mieć normalne dziecko, czyt. swoje aniżeli ojcować cudzym. Może jeszcze miałbym je zawozić co weekend do biologicznego tatusia? O nie, nigdy nie wszedłbym w związek z samotną matką, jedynie mógłbym ją kilka razy niezobowiązująco bzyknąć (bo samotne matki to niewiarygodne desperatki i puszczą się prawie z każdym), a w międzyczasie bym szukał sobie kobiety bezdzietnej do stałego związku.

Gość gość
popieram myślącego faceta

Gość gość
myślący facet jest myślący inaczej a bzykać może Gucio Pszczókę Maję

Gość gość
myślący facet pisze to co myśli 98% facetów te 2% to bezpłodni, prawiki i nieudaczniki, chociaż nawet oni chcieliby mieć nieródkę ale wiedzą że nie mają szans to chwytają się gorszego sortu, czyli samotnych matek, grubasek, starych desperatek.

Gość gość
Nigdy nie wiadomo czy się trafiłą na biedną czy taką która szukała przygody i w związku z tym straciła męża który znalazł sobie inną. Teraz rozpaczliwie szuka kogoś. Nigdy nie wiesz ile to potrwa. Może coś jej nie spasuje a nauczona że można szybko wymienić znowu zrobi skok w bok. Ja bym nie chciał bo bym się bał po pierwsze powrotu tatusia, który by namieszał w głowie kobiecie i dziecku i wyszedł bym w koncu z niczym a po drugie faktycznie to nie twoje dziecko więc nie ma tej więzi. Na początku co by sie podlizać to pewno faceci zgrywają supertate ale z czasem jak zacznie pyskowac itp? Użyje słów "nie jesteś moim tatą", To może nieźle w d**e dać. A np. jak sie urodzi nowe dziecko? To które bedzie bardziej kochane? Drogie panie dla dobra dzieci nie szukajcie przygody czy na siłe partnera. Szkoda tego malucha co niczego winny.

Gość gość
No jak nadal tacy faceci będą jak są to niedługo każda będzie samotna matką bo do bzykania tylko i zabawy i darnozjadów to jest pełno gorzej z tymi z którymi można coś stworzyć.Ja jestem samotną matką i to raczej za mną faceci latali wysyłali kwiaty zapraszali na randki,ja robiłam selekcję i wybrałam najlepszego..a i to oni raczej byli zdesperowani i podniecali się że sama mieszka że śliczna corcia że mamusia zaradna ciepła rodzinna silna zadbana usmiechnieta dba o figurę pracuje ma dobre auto a biologiczny tatuś nie był przeszkodą bo pozbawiony praw...więc wara frajerzy od samotnych matek bo same sobie palcem dzieci nie zrobilysmy jasne?

Gość gość
A i samotny facet nie dorastasz do piet mojemu ukochanemu zdziwiłbys się jaki jest z******ty a wziął sobie kobiete z dzieckiem bo pokochał mnie tak samo jak facet kocha bezdzietna ale że ma jaja odważył się podjąć ze mną trud i dzielić radość wychowania,do tego trzeba mieć jaja a nie jak wy tchorze dziecioroby i męskie p***y

Gość gość
co za kretynka wyżej:D jarał sie twoim autem?> i corunia? to uwazaj na niego. a on ile dzieci zrobił? i zostawił na pastwe losu żonie? :D :D żeby ciebie tak nie zostawił :D

Gość gość
Gorszy sort to w facetach jest obojętnie czy mają dzieci czy nie,może 5 procent was nadaje się na ojców,reszta tylko do bzykania do piwka i zagladania do garow! niedojrzali,bezrobotni,lenie,pijaki,imprezowicze,cpuny,maminsynki,wole być samotna matką niż męczyć się z takimi typami!

Gość gość
A MOŻE WYSTARCZYŁOBY, ŻEBY KOBIETY OKAZAŁY WIĘCEJ ROZUMU I POTRAFIŁY SIE ZDOBYĆ NA ROZMOWĘ Z MĘŻEM. Ze statystyk wynika że ok 75 % zdrad jest ze strony kobiet, a tylko 25 % ze strony mężczyzn. Z drugiej strony statystyki wykazują ze 90 % zdradzonych żon robi wielki szum i nagłaśnia taki temat. Ze strony panów to tylko ok 5 % przyznaje się że dostali od żon poroże w prezencie. Tej reszcie jako facetom męska duma nie pozwala głośno o tym mówić. Jest to dla nich wstydliwy temat. Z tej to prostej przyczyny panie zgodnie z polskim prawem pozostają jako samotne matki z dzieckiem. Panowie wiedząc że kobieta to podstępna, wredna zdzira, unikają takiej baby z bagażem jak ognia. Bzyknąć to ją jeszcze można z litości. Ale wiązać się z taką, żeby za chwilę zdradziła nas ze swoim eks ?

Gość gość
I już się gubisz w tym co piszesz, samotna matko. Najpierw napisałaś: "ja robiłam selekcję i wybrałam najlepszego." A później: "a biologiczny tatuś nie był przeszkodą bo pozbawiony praw..." Czyli wybrałaś tak świetnego faceta że aż został on pozbawiony praw do swojego dziecka i nawet się nim nie interesuje. To pozostaje mi tylko pogratulować "inteligencji". I to są właśnie klasyczne samotne matki, które sypią się z każdym burakiem, a później same bękarty wychowują. Żenada. Ja wolę taką co nóg nie rozkłada przed byle kim, a jak już uprawia seks to robi to z głową.

Gość gość
Jest kawalerem bezdzietnym chyba jasno napisałam nie rozumiesz co znaczy zakochał?we mnie.auto ma swoje firmę wygląd klasę charakter i jaja których wam brakuje.a zakochał się w zadbanej pięknej ambitnej kobiecie która szanuje za odwwge i z która spodziewa się dziecka...bo wie że nadaje się na matkę że uwielbiam dbać o rodzine o faceta spełniać jego zachcianki kulinarne i nie tylko

Gość gość
Facet z którym zqszlam w ciążę-podkresle że planowaną został pozbawiony praw..a facet którego wybrałam to kiedy bylam już samotną matka chyba jasno pisze?

Gość gość
dlaczego pozbawiony praw?

Gość A ja jestem myślącą kobietą
" i z która spodziewa się dziecka..." x i kolejny bękart do kolekcji. Po co samotne matki muszą robić sobie dzieciaka z każdym facetem? Później mają każde dziecko z inny facetem, ale to obleśne, fuu :/ Bzyknąć cię chciał ale na żonę już nie, frajerka.

Gość gość
Co za debilka bez szkoły. nigdzie nie napisałaś ze był bezdzietnym kawalerem głupia pindo. Zerowa inteligencja z ciebie wychodzi

Gość mądry_facet
są dwa rodzaje samotnych kobiet: 1. dupodajka, która poprostu wpadła z jakimś kolesiem albo zdradziła go. 2. taka która była w związku i partner okazał się po jakimś czasie tępym ch**em, alkoholikiem, idiotą

Gość gość
3. dupodajka która wyszła za mąż za dupka i rozwiodła się zostając z dzieckiem

Gość mądry_facet
w każdym razie przypadek nr. 2 wcale bym takiej osoby nie skreślał bo niby dlaczego ? inną sprawą jest to, że może facet zwyczajnie narazie nie chce mieć dziecka.

Gość gość
kobiety które same wychowują dzieci są odważne bo odeszły często od mężczyzyny który nie nadaje się do stałego związku bardziej je cenię niż takie które z powodu strachu że sobie później nie poradzą zostają w związku z np. tyranem lub zdradzaczem

Gość mądry_facet
oczywiście, że tak, gorzej, że pewne osoby poprostu kłamią w tych sprawach i okazuje się, że np samotna matka nie uciekła od tyrana faceta tylko go zdradziła i ją zostawił, a innemu mówi co innego.

Gość gość
no to mądry facet są takie kobiety które kłamią ale są też i takie które tego nie robią, podobnie jak mężczyźni trzeba umieć tylko rozróżnić kto kłamie a kto nie

Gość gość
Szkoda słów...ja spalam tylko z moim facetem z którym mam dziecko,z tym który później został z pewnych względów pozbawiony praw.Drugim facetem jest Moj ukochany cudowny facet z którym jestem od czterech lat od roku w małżeństwie jestem w bardzo szczęśliwym związku i z nim zdecydowałam się na drugie dziecko..Lepsze są te co dzieci nie mają ale puszczają się co chwilę z innym,strzelają fochy,nie nadają się na matki,albo karierowiczki egoistki czy imprezowiczki!!albo lalunie leniwe wiecznie w depresji bo paznokiec się złamał.powodzenia!

Gość Samotna92
Dokładnie tak jak mówi mądry_facet. Ale jak widać mało jest mądrych i z góry zarzucają k*restwo. Oni poprostu nie znają życia. A morał życiowy jest taki NIGDY NIE MÓW NIGDY. Bo nie wiecie co was w życiu spotka.

Gość mądry_facet
cieszę sie, że jesteś szczęśliwa :)

Gość gość
Nie każdemu psu na imię burek,każdy przypadek samotnej matki jest inny,każda z nich jest inna!!!jak możecie tak wszystkie do jednego wora wrzucać?bo ma dziecko to k***a?bo leci na kase?ja znam takie co same mają kasę a w facecie szukaja dojrzałości i dobrego charakteru..,i nie trzeba się puszczać aby zajść w ciążę,do tego wystarczy jeden plemnik jednego osobnika a nie całej armii zapewniam..jak nie wierzycie podstawy biologii się klaniaja.

Gość gość
16.01.14 [zgłoś do usunięcia] gość kobiety które same wychowują dzieci są odważne bo odeszły często od mężczyzyny który nie nadaje się do stałego związku bardziej je cenię niż takie które z powodu strachu że sobie później nie poradzą zostają w związku z np. tyranem lub zdradzaczem x x x A ty bździągwo jesteś akurat autorytetem do oceny faceta. Głupia baba najpierw d******pska, potem odchodzi od faceta, i zabiera dziecku ojca. Bo ona wie swoje. Ona myśli że on ją zdradzi z pierwszą lepszą i to pewnie za chwilę. Ona ma to przed oczami. Koleżanka jej to powiedziała, bo była u wróżki. Za tę wróżbę położyła na stole 20 zł. A ta wróżka jak się nie pomyli to prawdy nie powie. Wiec durne chłopy. Co wy wiecie ? Kobieta ma radar w oku i swoją intytuicję, Rozumu nie musi mieć. Ma przyjaciółki. One wszystko ustalą i zaplanują. Nawet komu i kiedy dać dupska.

Gość gość
Gość z 16.42 buraku nie jaral się moim autem bo miał swoje,ani dzieckiem chyba jasno napisałam że FACECI RACZEJ SIĘ PODNIECALI ŻE ZARADNA ŻE ŚLICZNA CORA że jestem zadbana ambitna że sobie dobrze radzę! a nie ON -jemu też to zaimponowało ale każdy facet powinien zwracać uwage czy baba tylko pachnie i wygląda,czy też coś sobą reprezentuje,coś osiągnęła,ma w głowie poukladane!! Boże jak tu wszyscy wzwszystko przekrecaja żeby tylko zmieszac z błotem żal nic więcej

Gość gość
nie jest twoim mężem bo byś to od razu napisała a nie mowila o nim per facet. kobieta jak ma męża to inaczej się zwraca jak o nim mowi

Gość gość
Mylisz mnie z kimś innym ja d**y nikomu nie dałam ewentualnie kochalam się namiętnie z moim ówczesnym facetem w naszej sypialni bo bylam pewna że nie kłamie mówiąc o wierności,miłośc**pracy i niekaralności!!i chęc****siadania że mna dzieci i stworzenia prawdziwego domu!!to raczej mało ma wspólnego z przyjaciółkami którym zresztą nie zwierzam się aż z tak intymnych spraw,a tymbardziej z wróżkami nie wiem skąd ten pomysł?jakies krzywe doswiadczenia widze hehe