Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Krisssek

Moja dziewczyna jest bita przez ojca

Polecane posty

Gość gość
prowoooooooo

Gość gość
Są takie c***y, ale rozprawia się z nimi krótko. Zwykły kolega by jej bardziej pomógł.

Gość gość
palant !!! nawet w tobie nie ma oparcia z jednego bagna w drugie się wpakowała...zostaw ja bo może dzięki temu znajdzie miłość swojego życia i otrzyma wparcie jakiego w domu nie miała...a tak to jedynie marnuje swój czas przy tobie...a to pewnie wrażliwa istotka potrzebująca bezpieczeństwa którego nie ma w domu i przy tobie również.

Gość xxxja
c/i/p/k/a/ nie facet , palant bez jaj ..

Gość sfk
Nie dorosles do powaznego zwiazku takiego gdzie dwoje ludzi sie kochaja, ufaja sobie i wspieraja siebie nawzajem. Jestes zwyklym dzieciuchem . Poczekaj na zwiazki jak dorosniesz bo na razie masz mozg 15-latka. A dziewczynie w sumie sie dziwie ze jest jeszcze z toba. Nawet po tym co piszesz wnioskuje ze nie dojrzales emocjonalnie

Gość gość
5/10

Gość gość
Nie byłabym taka pewna czy to prowo...

Gość Krisssek
No jest wrazliwa, to fakt. Powiedzialbym nawet, ze zbyt wrazliwa. Ona mowi, ze dla niej kazdy dzien to strach, dlatego chcialbym jej pomoc, ale czuje, ze nie dam rady.

Gość gość
no dobra masz 6 /10 bo się niektóre wkręciły :D

Gość gość
"Moja mama jej nie lubi, bo jej ojciec jest awanturnikiem" Poważnie? :D

Gość Krisssek
Tak powaznie.

Gość ChL
Odwróci się? Jak Cie Twoja mtka kocha to sie nie odwróci, miesiac dwa i jej przejdzie. Kiedys bedzie odwrotnie. Twoja matka zostanie sama, schorowana na starość (jak wiekszosc starszych ludzi) i bedzie miała dosyc samotnosci i przyjechac choćby na miesiąc do Was to niech wtedy Ania ją na kopach pogoni i przez próg Waszego domu nie przepuści

Gość gość
Pewnie prowo, ale bez kitu, są takie c***y... Trzeba uświadomić dziewczynę. Jeszcze "lepsi" są od autora :D laski bywają poniewierane i różnie a typy nie reagują, gadają z koleżaneczkami o c**kach w tym czasie. Samo życie. Koleś masz na nią w******* i tyle.

Gość ChL
W życiu jest wiele ciężkich sytuacji i nie raz bedzie Wam trudno i to bardzo trudno, ale związek i miłość na tym polega. Trzeba być przy sobie i się wspierać. Razem możecie więcej.

Gość gość
5 może 6 /10 temat życiowy

Gość gość
ej gościu ja też tyle dałam :P

Gość Krisssek
Uwazajcie co tam chcecie, ja pytalem powaznie. Dobranoc.

Gość gość
dajmy mu 7! na zachętę

Gość gość
Chłopczyk wybrał sobie nieodpowiednią dla siebie partnerkę, sytuacja go przerosła (tak naprawdę ma na to w******* i na dziewczynę też). Znajdź sobie dziewczynę, która twoja mamusia będzie kochać i będzie łatwo, nie trzeba z kogoś robić materacyka przez 4 lata.

Gość gość
Dobranoc :D

Gość gość
Tak jak tu piszą, jesteś nędznym fiutem. Piszę ci to jako facet, który raczej wśród kobiet ma opinię chama. Ale ty po prostu jesteś gnidą. Trzeba być gnidą, żeby nie pomóc swojej dziewczynie, jeszcze miło rozmawiasz z tym ś****wem jakim jest jej ojciec. Ś****wem jesteś.

Gość XzX
Dla jej dobra zostaw ją. Z MAMUSIĄ jesteście szczęśliwym trójkątem MAMUSIA TATUŚ i TY :) czego ci wiecej do szczescia potrzeba ?

ty pytasz poważnie a my c***oważnie odpowiedzieliśmy.Nie takiej odpowiedzi oczekiwałes to s*********z>?Masz w tym wprawe

Gość gość
nie wierzę...

Gość Krissek
Jestem fiutem:-/

Gość gość
a ja mysle ze to nie prowo. widac ze chlopak boi sie mati, tylko dziewczyny szkoda w tym wszystkim, bo nie dosc ze skrzywdzona przez los to jeszcze faceta nieudacznika ma.

Gość gość
On może być nieudacznikiem jak lubi, ale sytuacja nie dla niego do ogarnięcia. Ważne jest co obcy ludzie powiedzą, mamusia, nie dla niego ta dziewczyna, potrzebuje kogoś dojrzałego i opiekuńczego. Proponuję kogoś zaaranżowanego przez mamusię.

Gość gość
kretyna

Gość gość
Dziwne, że jeszcze mamusia i rodzina nie zorganizowała kompanii przeciw dziewczynie i ojcu awanturnikowi... To też bardzo takim osobom pomaga, na swój sposób.