Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

w okres

Polecane posty

Gość gość

kochalam sie z facetem podczas okresu, juz jestem po okresie 3 dzien i cos zaczyna mnie piec... czy to dlatego ze robilismy to w okres????

Gość gość
Rytualne bzykanie też zapładnia

Gość gość
W trakcie miesiączki ilość bakterii mlekowych w pochwie jest niewielka, ponieważ usuwane są one wraz z krwią menstruacyjną, dlatego łatwiej jest złapać infekcję. Skoro czujesz dyskomfort w okolicach intymnych zakładaj na noc invag, szybko poczujesz ulgę, probiotyk posiada żywe, polskie szczepy bakterii mlekowych, dlatego skutecznie odbuduje zachwianą mikroflorę w pochwie. Poleciła mi go znajoma położna po porodzie, dopytaj w aptece, po co się męczyć.

Gość gość
tak jak powyżej, probiotyk to dobre rozwiązanie na twój problem - może obejdzie się bez wizyty u gin. Ja ostatnio jak miałam podobne co ty objawy to po prostu kupiłam lactacyd plus do mycia ten co ma niskie pH i provag żel, który też dba o prawidłową kwasowość miejsc intymnych bo też zawiera kwas mlekowy, też poradziłam sobie bez gin.

Gość arlecia29
kup bez recepty provag żel i smaruj nim okolice intymne - na pieczenie pomoże bo dobrze łagodzi