Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kłopot z prezentem ślubnym

Polecane posty

Gość gość

Zastawiam sie nad tym jaki wybrac prezent slubny zeby nam goscie dali i jaki ulozyc do tego wierszyk bo ogolnie chodzi mi o to ze bardzo byśmy chcieli z narzeczonym dostac wino pieniadze i jakis praktyczny prezent ktory bedzie nam przypominal o naszym slubie ale to ma nie by prezent typu AGD komplet poscieli reczniki sztućce itd bo to moge sobie sama kupić tylko chodzi mi o jakas naprawde wspaniala pamiątek ze slubu np czytalam na srtonie siedemmorz i tam oferuja naprawde super prezenty slubne jest to ksiazka napisana na podstawie zebranych informacji o parze mlodej i oni pisza o nich książkę naprawde z a j e b i s t y prezent mi to sie to strasznie podoba i taka ksiazke bym chciala dostac chociaz jedna jako prezent slubny i oczywiscie wino i pieniadze i wlasnie w tej kwesti chcialam sie was poradzic czy do tych prezentow slubnych mamy zrobic osobna liste prezentow slubnych i dac goscia co sobie wybralismy a prośbę o wino i pieniadze napisać w zaproszeniu jak to wszystko zorganizowac prosze was pomóżcie

Gość gość
I co bys jeszcze chciala?? present kasa wino!!! ty jestes normalna? ja bym sie nie pojawila na tym weselu

Gość gość
prezent, kasa i wino? i jeszcze jakąś książkę mają pisać? zwariowałaś?

Gość gość
Dłuuugi post w którym nie ma właściwie nic konkretnego. Panikujący ton i pytanie dotyczące w sumie oczywistej oczywistości oraz zapętlenie takie, że nie wiadomo o co cho - czyżby znowu dziunia?

Gość gość
oczywiście że dziunia bo już jeden taki post założyła i to nawet ten sam tekst wkleiła..

Gość gość
Czy jej się nie znudzi sianie fermentu?

Gość gość
kim jest ta dziunia?

Gość gość
Jk mozna byc tak bezczelnym i prosic o cokolwiek? WStydu nie masz poczwaro

Gość gość
dziunia to taka panikująca pm która pisze tak głupie tematy że po przeczytaniu pierwszych 5 słów wiadomo że to ona

Gość gość
Jakiś czas temu pojawiła się tutaj, pozakładała masę tematów z których właściwie nic nie wynikało. Były to pytania w sumie niby o coś ale tak naprawdę o nic. Pisane w chaotyczny sposób, z błędami, bez interpunkcji. Pisane w stylu: bo ja nie wiem, czy chcę ale w sumie to bym chciała to i to, ale nie wiem czy to może być bo ja już zdecydowałam ale naprawdę nie wiem ale ma być tak... Itp. Dziunia trollujesz czy ty tak na serio?

Gość gość
O rany, moja rada zdecyduj sie na jedno w wierszyku np na wino, a za koperty kupisz sobie co chcesz nie siej zamętu,

Gość gość
Ale przyznajcie, że Michael Jackson na weselu to było mistrzostwo świata. Głupoty, ale jest w czymś najlepsza :D

Gość gość
Ty tak na powaznie?

Gość gość
Nooo Jackson wymiatał.. ja przeczytam zawsze 5 słów i dalej nie czytam bo się nie da

Gość gość
aha to jakaś tępa lala już w kilku postach o niej czytałam stała się sławna ;)

Gość gość
przynajmniej jest z kogo ciorać :)

Gość gość
Do K Ó R W E J nędzy przestancie się jej czepiac co za C i O T Y ********** N E z was ja P**************

Gość gość
oooo dziunia powróciła? hehe

Gość gość
Powiem tak, dostawałaby pewnie sensowne odpowiedzi, gdyby zakładała sensowne tematy, pisała normalnie a nie na zasadzie strumienia świadomości, gdzie w sumie nie wiadomo o co chodzi. Bo sorry, ale zakładanie tematu w stylu: chcę koka, ale mam krótkie włosy, potrzebuję długie ale mi nie rosną, chyba sobie doczepię to hmm... trochę bez sensu. Rozumiem, gdyby zapytała o to, czy ktoś doczepiał, czy to się sprawdza albo czy można jakoś z krótkich włosów zrobić koga. A Ty kochana dziuniu zakładasz temat, w którym prosisz o radę, potem okazuje się, że Ty już i tak masz swoją wizję i chcesz tak zrobić ale krygujesz się, że nie wiesz. I jak tu sensownie odpowiadać skoro sama nie masz sensu?

Gość gość
Popieram. Tych tematów się nawet nie da czytać bo jest tak chaotyczne że nie wiadomo w końcu o co Ci chodzi i czego oczekujesz

Gość gość
pomieszanie z poplątaniem rzeczywiście osoba która to pisze wystawia się na pośmiewisko i tyle!

Gość gość
Najgorsze jest to,ze do niej nic nie dociera,prawie każdy jedzie tu po niej a ta dalej swoje....no debilem trzeba być żeby zakladac ten sam temat pod innym Nickiem i wogoe treści nie zmienić....

Gość gość
I później jako "gość" wszystkich zbesztać żeby z niej zeszli :D