Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

toksyczne koleżanki w pracy

Polecane posty

Gość gość

czy macie takowe?

w jakim sensie toksyczne? plotkary? dla mnie toksyczny czlowiek to taki od ktrorego ciezko sie uwolnic pomimo tego, ze zle na nas wplywa

Gość gość
toksyczne tzn. plotkary, z wybujałym ego, wiedzą niestety nie grzeszą, a maja się za nie wiadomo kogo, w oczy słodziutkie, za plecami w łyżce wody by utopiły. Zadają pytania dużo mądrzejszym od siebie a potem twierdzą, że to ich pomysły. Niestety nie da się od nich uwolnić bo nie ma wolnych pokoi w firmie. Jak kiedyś lubiłam swoją pracę tak dzisiaj ciężko mi rano wstać. Wychodzę z domu jak najpóźniej, aby przebywać z tymi osobami jak najkrócej.

Gość gość
to normalne, zawistnicy chcą cię sprowadzić do swojego poziomu mam taka w biurze nawet "cześć" nie potrafi powiedzieć

Gość gość
u mnie jak koleżankom coś nie w smak albo mają zły dzień potrafią się nie odzywać przez pół dnia, a wychodząc do domu trzasnąć drzwiami bez "do widzenia"

Gość gość
moja koleżanka lubi obleśne tematy. Po prostu czuję wstręt na jej widok. Przykład? Opowiadanie o obstrukcjach męża... brrrr coś obrzydliwego. Czuje się wspaniałą przyjaciółką swoich dzieci (ok 20 letnich) rozmawiając z nimi o orgazmach przy obiedzie ..do nas mówi, że to oznaka nowoczesności i bycia najlepszą "matką" na świecie.... masakra

Gość gość
wiem coś o tym. Ma ktoś jakiś pomysł na takich ludzi???

Gość gość
U mnie sa chyba wszystkie toksyczne. Do tego niektore sa chyba wampirami energetycznymi/psychologicznymi, bo jak z nimi przebywam to mi sie wszystkiego odechciewa. Takie cholerne pustaki, nie gadaja o niczym innym tylko o wydalaniu, o seksie, o imprezach, o markowych rzeczach i obgaduja ludzi...:/ Jako ze ja nie lubie sie naj***c co tydzien i nie spie z kim popadnie i nie mam markowych ciuchow z Zary, uchodze za dziwna i ze mna nie gadaja, jedynie dogaduja mi. Ja radze sobie z nimi zachowujac dystans, nie biore do siebie ich opini, jak mnie mecza to sie gdzies oddalam, mam jedna normalna kolezanke, wiec jest razniej. Najlepiej jak najmniej z nimi gadac, traktowac ich jak powietrze...i olac ich glupote, bo z nimi sie nie wygra...

Gość gość
tez mam taka w pracy, dumna nawet czesc nie potrafi odpowiedziec. kwoka

Gość gość
Mam takie koleżanki, tylko nie nazywam ich "toksycznymi" bo w żaden sposób nie mogą mi zaszkodzić. Dla mnie ważne, że docenia mnie kierownictwo i bezpośredni przełożeni, a reszta to może sobie swoje opinie wsadzić w cztery litery. Inna rzecz, że nie mam z nimi o czym rozmawiać (chodzi o tematy nie związane z pracą), bo ich zainteresowania ograniczają się do przepisów kulinarnych, seriali i dzieci.