Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pierwszy raz000

nigdy nie uprawialam seksu dlatego prosze o porade

Polecane posty

Gość pierwszy raz000

w ten weekend przyjezdza do mnie chłopak i bedzie u mnie nocowac. KOcham go i jestem z nim szczesliwa dlatego tez wiem ze dojdzie miedzy nami do zblizenia. On nie wie ze jestem dziewica bo nigdy mu o tym nie mowiłam a on tez sie nigdy nie dopytywał. MOje pytanie brzmi nastepująco : co robic, jak sie zachowywac podczas seksu zebysmy zarówno on jak i ja mieli udana noc? przyznam ze sie troszke stresuje ze bede za zielona w temacie. Dajcie jakies dobre rady :)

Gość gość
Przede wszystkim musisz mu powiedzieć, że to twój pierwszy raz, o cała reszte sie nie martw, instynkt :)

Gość pierwszy raz00
po co mam mu o tym powiedziec? chyba sam wyczuje po stosunku ze byłam dziewica czyż nie?

Gość gość
Niekoniecznie dziecino :) Powiedz mu dla swojego dobra, bo pózniej będzie płacz i rozczarowanie :)

Gość pierwszy raz00
co niekoniecznie? i dlaczego pozniej ma byc płacz? czy jestem dzieciną? hmm mam 21 lat

Powiedz mu to może będzie delikatny a tak to zrobi Z twojej małej jesień średniowiecza

Gość gość
Bedzie delikatny a tak to pojedzie normalnie co dla dziewicy może byc bardzo nieprzyjemne. Rozumiesz juz ?

Gość gość
powinnaś mu powiedzieć choćby po to żeby był delikatniejszy, jak będzie wiedział że nie masz doświadczenia to sam zajmie się wszystkim i nie będzie miał zbyt wielkich oczekiwań wobec ciebie.

Gość gość
Coś mi się widzi że w ten weekend Polska zyska nowego obywatela :)

Gość pierwszy raz00
"nie będzie miał zbyt wielkich oczekiwań wobec ciebie." Myślicie ze moze byc tym faktem troche rozczarowany?

Gość gość
A Ty myślisz, że masz 21 lat czy 12 ? :O Nas o to pytasz ? Z nim gadaj co o tym myśli :D

Gość pierwszy raz00
kurcze od tego jest forum, zeby sie własnie popytać poradzic, czy to cos złego?

Być dziewicą w tych czasach to jest coś... sam bym chciał taką znaleźć i uczyć od podstaw

Gość gość
nie chodzi o rozczarowanie... po prostu nie będzie wymagał od Ciebie zbyt wiele, chociażby mocniejszych doznań. Z dziewicą trzeba postępować delikatniej, nie można sobie pozwolić na tyle co z dziewczyną która doświadczenie już ma. Pierwszy raz na ogół jest mało udany i może rozczarować, ale z każdym następnym razem jest coraz lepiej... trzeba się dotrzeć ;)

Gość gość
Dobra dziecino słuchaj Po pierwsze musisz mu powiedzieć bo jak ktoś tu powiedział inaczej zrobi Ci z c**ki jesień sredniowiecza, a po drugie Ty go znasz i wiesz jakie ma poglądy, jesli mu na tobie zależy to jaka róznica czy jestes czy nie dziewicą ?

Gość gość
dziwna z was para, niby go kochasz a on pewnie ciebie, ale kompletnie nic o sobie nie wiecie. Nie rozmawialiście nigdy na temat seksu, on nie wie że jesteś dziewicą, nie wie co lubisz, czego pragniesz, jakie masz fantazje... ty zapewne też nic nie wiesz o jego potrzebach, skoro o to pytasz, nie jesteście jeszcze gotowi na wasz pierwszy raz.

Gość gość
moim zdaniem facet w momencie gdy dowie sie ze jego dziewczyna jest dziewica w wieku 20+ w dzisiejszych czasach powinien czuc sie wyróżniony i miec wielki szacunek do niej. nawet gdyby doznania z dziewica były słabsze to nie powinien czuc sie rozczarowany bo jak wiadomo poczatki nie sa łatwe ale z kazdym razem bedzie coraz lepiej sie ukladac w sprawach łózkowych

Gość pierwszy raz00
ja wiem ze on miał kilka kobiet w swoim zyciu, prawiczkiem nie jest. Jezeli chodzi o mnie to on sie nie pytał ilu miałam chłopaków i czy spałam z nimi czy nie.

Gość gość
Ja miałem dziewicę i nie było z każdym następnym razem lepiej. Przy 20 stosunku jeszcze ją bolało i nie mogłem zaszaleć. Sam też nie byłem przez to w pełni zaspokojony. Poznałem w tamtym czasie swoją obecną dziewczynę i uznałem, że to będzie to i tak związek z dziewicą się rozpadł.

Gość gość
Skoro nie pytał o Twoją przeszłość, to zastanów się czy mu na pewno na Tobie zależy? Ja zawsze przed pierwszym razem z nowo poznaną dziewczyną, pytałem delikatnie jaki jest jej stosunek do seksu, co lubi, itd... nie znając potrzeb i oczekiwań kobiety trudno ją zadowolić, więc brak zainteresowania chłopaka Twoją przeszłością jest dla dość dziwny.

Gość pierwszy raz00
jestesmy ze soba od 7 miesięcy. znam go bardzo dobrze. NIe raz dochodziło miedzy nami do sytuacji kiedy robiło sie bardzo gorąco,wtedy lekko sie wycofywałam argumentując ze nie chce sie spieszyc. znam jego potrzeby i juz jestem gotowa zeby z nim sie kochac. Boje sie jednak ze byc moze on ma wieksze oczekiwania.

Gość pierwszy raz00
chce poprostu zeby był zadowolony.

Gość gość
Dlatego powinnaś mu o tym powiedzieć i nie myśl o jego zadowoleniu, tylko o swoim. Jesteś dziewicą i nie każda pozycja będzie dla ciebie komfortowa... A tak na marginesie, to 7 miesięcy bycia razem... gdzie tu mowa o miłości? Co najwyżej jesteś nim zafascynowana, więc nie oczekuj od tego zbyt wiele. Jeszcze raz zaznaczam, że dla mnie dziwne jest że facet nie pytał o Twoją przeszłość i doświadczenie, to może sugerować że niespecjalnie mu na Tobie zależy... przynajmniej na razie.

Gość gość
Przede wszystkim na początku porozmawiajcie o bezpiecznym zabezpieczeniu . Powinnaś mu powiedzieć jak to sobie wyobrażasz , żeby by delikatny i opanowany , czy będzie mógł przestać i przerwać jak cię będzie bolało . Musisz go uświadomić że może pojawić się troszkę krwi , pamiętajcie o higienie .

Gość facet po rozwodzie
Dobrze prawią powiedz. Ja gdybym miał kochać się z dziewicą chciałby wiedzieć, nadał bym wtedy aktowi więcej celebry. I nie zapomnij dłuuuuugiej grze wstępnej, żebyś była mokruteńka. Kup gumki i oblicz czy nie będziesz wtedy przypadkiem miała dni płodnych, bo jeżeli tak, to prezerwatywa może nie wystarczyć.

Gość gość
hehehe 7 miesięcy razem i znasz go bardzo dobrze :) dorośnij!!!

Gość pierwszy raz00
kurcze a moze on sie zorientował ze jestem dziewicą i dlatego nawet nie pytał.on w sumie sam zaczął mowic oswojej przeszłości, a ja o swojej nie zaczęłam. mowicie ze 7 miesiecy to mało i raczej to nie miłość a ja wiem ze to moja pierwsza i prawdziwa miłość, nie trzeba byc ze soba kilka lat zeby wiedziec iznac swoje uczucie

Gość gość
wy na tym kafe jestescie jacys dziwni, jak ktos pisze zepo 2 miesiacach idzie z kims do łózka to ze wszystko ok to nie czasy sredniowiecza itp. jak ktos idzie do łózka po 7 miesiacach to piszecie zeby uwazac bo sie jeszcze nie znacie, bo moze nie traktuje powaznie i tak dalej.

Gość facet po rozwodzie
"nie trzeba byc ze soba kilka lat zeby wiedziec iznac swoje uczucie" O naiwna...

Gość gość
Pierwszy etap miłości to tzw. fascynacja... miłość musi dojrzeć. Jeśli facet w łóżku okaże się egoistą i będzie traktował cię jak narzędzie, to zobaczysz jak szybko ta "miłość" c**przejdzie ;)... zresztą nie o to tutaj chodzi, bo zawody miłosne są częścią naszego życia i każdy musi przez nie przejść. Wracając do głównego tematu... zanim się prześpicie ze sobą, to porozmawiajcie o tym szczerze, on doświadczenie ma, ty nie... i to na nim spoczywa cała odpowiedzialność, musi mieć świadomość że jak będziesz odczuwać dyskomfort, to musi być delikatniejszy lub w ogóle przerwać. Chcesz aby było to wyjątkowa chwila, to zaplanujcie to razem.