Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pierwszy raz000

nigdy nie uprawialam seksu dlatego prosze o porade

Polecane posty

Gość gość
Tu nikt nie mówi że ma tego nie robić, tylko żeby mu o tym powiedział i była gotowa na rozczarowania. Ma ochotę na seks, to śmiało... tylko niech się na wszystko przygotuje... zwłaszcza chodzi o zabezpieczenie.

Gość pierwszy raz00
no dobra nie pozostaje mi nic innego jak posłuchac osób doświadczonych.przyjezdza do mnie w piatek, wtedy z nim o tym porozmawiam. tylko nie chce wyjsc na taką ze czekam na ten weekend bo chce sie z nim przespac i zapraszajac go tylko to miałam na myśli. co o tym myslicie?

Gość gość
Czy facet któremu zależy na dziewczynie i który ją szanuje, mógłby pomyśleć o niej źle? Zastanów się o co ty w ogóle pytasz? A skoro o to pytasz, to ty jednak w ogóle nie znasz swojego faceta.

Gość pierwszy raz00
juz o nic nie pytam

Gość gość
Zawsze bądź szczera wobec swojego partnera, mów o swoich potrzebach, oczekiwaniach i obawach... wtedy zwiększysz szansę na udany związek.

Gość pierwszy raz00
jednak jeszcze was zapytam. jak juz mu powiem o moim dziewictwie to podczas seksu zeby mu pomóc powinnam tez w jakis sposób przejąc inicjatywe? byc bardziej aktywna czy zdać sie tylko na niego?

Gość gość
To już zależy od Ciebie i Twojego komfortu, jeśli masz ochotę przejąć inicjatywę, to to zrób. Może nawet byłoby to dla Ciebie korzystniejsze, w pozycji na jeźdźca sama decydowałabyś o intensywności doznań, a jeśli czułabyś dyskomfort, to w każdej chwili możesz przerwać wszystko. I nie zapomnijcie o pieszczotach, niech długo bawi się Twoim ciałem, całuje, ssie, liże każdy centymetr Twojego ciała aby Cię odpowiednio przygotować i rozluźnić.

Gość gość
I najważniejsze nie stresuj się!

Gość gość
upij sie bedziesz rozluźniona