Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Podłamana241990

Pomocy boli strasznie boli juz nie wiem co robic

Polecane posty

Gość Podłamana241990

Potrzebuje waszej rady co robić . Kochane strasznie boli mnie dół brzucha tuż nad spojeniem łonowym. Ból jest nie do zniesienia nic nie pomaga , aż mi niedobrze . Poprzedni lekarz mówił mi żebym się nie przejmowała bo w macicy zbiera mi się płyn z śluzu płodnego i to dlatego , ale czy to normalne , że aż tak boli ? Dodam , że staramy się z mężem o bobasa już rok . W taki sposób jeszcze nigdy nie bolało , ból jest nie do zniesienia , leki nie pomagają , a wizytę u gina mam dopiero jutro . Może miałyście coś takiego . Co to może być ?

Gość gość
rozkurczowe leki bralas? czy tylko przeciwbolowe? polecam nospa choc skopolan lepszy a najlepsza pabialgina

nie wiem co to może być ale jak nie wytrzymujesz z bólu to jedź do szpitala i tyle nie ma się co męczyć

Gość gość
Zrób badanie moczu, może masz kamicę.

Gość Podłamana241990
dziewczyny bralam nospe forte i polopiryne nic nie poglo. jesli chodzi o badanie moczu to mialam robione w polowie grudnia byly ok

Gość Podłamana241990
Dodam jeszcze że ból przypomina ten co przy okresie , tyle że 10 razy bardziej ! A ponadto okres będę miała dopiero za dwa tygodnie i mam regularnie . Można rzec że jak w zegarku. Teraz niby przypadają dni płodne ale to też nie ten ból , przy płodnych mam tylko klucie przy jajnikach.

Gość Podłamana241990
Cały czas mi niedobrze już raz zwymiotowalam.

Gość gość
To jedź do cholery na pogotowie. Sero myślisz, że ktoś Ci tu powie co Ci jest?

Gość Podłamana241990
nie że powie tylko że doradzi . Lekarze do których chodzę mnie zbywają . Twierdzą że to tylko płyn w macicy który wchlaniając się powoduje boleści . Ale kto przestaje w to wierzyć bo to nie delikatny ból tylko masakryczny . A do lekarza do godziny 17 ciężko będzie mi się dostać . Mieszkam na wsi a mąż jak na złość zabrał dziś samochód . Dlatego liczę na jakąś poradę, a jutro z samego rana jadę do nowego lekarza

Gość gość
Weź przede wszystkim Nospe Forte i np. Ibuprom max. Mnie to zawsze pomaga. Ja mam tez takie silne bóle dokładnie w połowie cyklu miesięcznego. Ginekolog mówi, że to ból owulacyjny bo zrobił mi usg dopochwowe i nic nie wykazało a ból był duży. Mam tak co miesiąc.

Gość gość
I z tego też między innymi powodu wolę mieszkanie w mieście niż domek na wsi. Autorko, jeśli tak bardzo boli dzwoń po kogoś z samochodem i wio na izbę przyjęć do najbliższego szpitala. Na kafe cudotwórców nie ma i nikt Cię przez net nie uleczy.

Gość gość
termofor, albo kapiel

Gość Podłamana241990
skorzystam z każdej rady dziękuje i jeśli to nie pomoże to zadzwonie po męża . Dzięki