Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Żłobek Małe Ludki we Wrocławiu Szukam opinii

Polecane posty

Gość BasiaN
Bardzo polecam!! Moja córka uczęszcza do żłobka juz od roku. Jest w jednej z najstarszych grup. Panie są bardzo miłe i dają z siebie dużo, dzieci mają sporo atrakcji: zajęcia plastyczne codziennie, co jakiś czas kulinarne, odwiedziny róznych gości, "imprezy" tematyczne związane z róznymi okazjami :). Warunki lokalowe oceniam jako bardzo dobre. Córka bardzo lubi tam chodzić, bardzo lubi ciocie :)

Gość gość
Witam Mam pytanko czy ciezko sie dostac do tego zlobka i jaki jest koszt bo na stronie nie znalazlam zadnej informacji?z gory dziekuje za odp

Gość gość
chodzi Ci o rekrutację w marcu czy w ciągu roku?

Gość gość
W ciagu roku i jaki jest orientacyjny koszt

Gość gość
Tzn chodzi mi tak naprawde o rekrutacje na dniach ;) bo chcialabym aby dziecko zaczelo tam chodzic od maja bo w czerwcu wracam do pracy

Gość gość
do najmłodszej grupy?

Gość gość
Tak :)

Gość gość
porozmawiaj z Dyrektorką, fajna kobieta, nie wiem czy jest jakaś lista rezerwowa do 1 grupy, musisz sama się o to zapytać, nie wiem jak to wygląda z dofinansowaniem miejsca przez urząd miasta, bez dofinansowania z tego co pamiętam 1000 zł + dodatkowo wyżywienie.

Gość gość
późno się za to zabrałaś, jest już koniec marca a Ty w maju wracasz do pracy.

Gość gość
przepraszam w czerwcu:) ale jak dla mnie to i tak późno. idź jak najszybciej bo na pewno jest jakaś lista rezerwowa.

Gość gość
Żłobek świetny, dziecko jest w IV grupie. Panie znają dzieciaki, mój syn bardzo się tam dobrze czuje, codziennie dostajemy pełną informację o tym, co dzieciaki robiły przez cały dzień, codziennie są na dworze, mają wycieczki, różne atrakcje. Mimo, że to duży żłobek to wszyscy się znają i jest taka fajna atmosfera, że się tam czujemy bardzo dobrze. I można się spotykać z psychologiem, dostajemy informacje od fizjoterapeuty, logopedy. Szczerze polecam!