Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zielone kleiste kupki u noworodka doradzcie

Polecane posty

Gość gość

Stosuje nun pro 1 w słoiczkach myślę o przejściu na hipoalergiczne nun pro 1. Nie wiem czy to dobry pomysł . Mała ma niewiele ponad dwa tyg. Męczą ja kolki. Nie wiem czy stołec tak powinien wyglądać. Nic nie wiem jestem bezradna. Doradzcie co robić.

Gość gość
trzeba było karmić naturalnie, dajesz dziecku jakieś g... w słoiczkach i masz efekty :P

Gość gość
ja zamiast przejścia na hipoalergiczne rozważyłabym przejście na mleko innej firmy

Gość gość
Ja bym zmienila mleko,bo slyszalam juz od kilku lejarzy ze nan pro to najwiekszy chlam wsrod mm. Wydaje mi sie ze zanim przemdziesz na hypoalergiczne sprobuj jakegos innego. Osobiscie polecam enfamil albo bebilon. Sa drosze niz nan pro ale prawdopodbnie lepsse

Gość gość
zmien mleko, a najlepiej idz do pediatry

Gość gość
trzeba było karmić naturalnie - powiedziała co wiedziała, nie przejmuj się takimi idiotkami

Gość gość
ew. hipp bio combiotik

Gość gość
uważasz, że po cycku kupki są jak marzenie? jeśli tak to jesteś za tępa aby wdawać się z Tobą w dyskusje.

Gość gość
Po emfamilu było gorzej. Nie mam czym karmić. Odciagam góra 50ml na dobę. Mam wklęsłe brodawki. Nawet położna widząc to powiedziała żebym dala sobie spokój z naturalnym karmieniem. Nie wiem też czy skakanie z mleka na mleko jej nie zaszkodzi.. Jak powinny wyglądać te kupki?

Gość gość
Kupa powinna byc miec jakis odcien żoltego

Gość gość
na początku dziecko to królik doświadczalny ale tak mamy my wszystkie, trzeba trochę rzeczy wypróbować żeby znaleźć to co jest najlepsze dla naszego dziecka, masz jeszcze Bebilon, Bebiko, Hipp, Gerber i mleko z Rossmanna, które dziewczyny bardzo sobie chwalą.

Gość gość
Zielona owszem nie jest niczym niezwyklym ale tylko gdy wystapi zaraz po urodzeniu albo potem tylko jednorazowo lub sporadycznie. Gdy utrzymuje sie przez dkuzszy czas wybralabym sie do lekarza

Gość gość
O jakim mleku z rossmana takie dobre opinie?

Gość gość
u nas rossman sie nie sprawdzil. jedyne co malemu pasuje to gerber, ma 8 miesięcy i do tej pory tylko to uzywamy, tyle ze juz teraz 2.

Gość gość
a i pamiętaj że tutaj nie cena jest wyznacznikiem - droższe wcale nie znaczy lepsze dla twojego malucha.

Gość gość
Zielona kupa u dziecka świadczy o tym, że organizm nie toleruje mleka ! Może też występować u dziecka przeziębionego .

Gość gość
baby dream rossman - to jest to mleczko o ktorym piszą tu mamy ze jest dobre

Gość zanka1993mhm
Karmienie naturalne jest bardzo dobre podawaj tyle ile masz a reszte uzupelniaj mm i podawaj malemu piers sprobow w kapturkach..najlepiej isc do pediatry i on napewno pomoze Ci dobrac takie mm ktore bedzie dobre dla maluszka i pij herbatke z hipp dla karmiacych i bawarke jest nie dobra ale pomaga

Gość gość
BabyDream z Rossmanna

Gość zanka1993mhm
Kupa powinna miec kolor muszczardowyz

Gość gość
pij herbatke z hipp dla karmiacych i bawarke jest nie dobra ale pomaga - g***o pomaga! jak słyszę rady pij hektolitry wody, bawarkę, herbatki na laktację to rzygać mi się chce bo są to rady z d**y wzięte

Gość gość
może to mały Shrek i robi zielone kupki..:P

Gość gość
bawarka jest bardzo dobra ale nie pomaga

Gość gość
Ja bym zmieniła to mleko bo to nie tolerancja i wtedy sie dziwi, że dziecko krzyczy w niebogłosy bo biedaczka brzuszek boli, zielona kupa o tym świadczy

Gość gość
dajcie spokój z tym karmieniem cyckiem. mnie się też nie udało i już zostałam tu z****** kilkakrotnie za to. Nawet jesli karmi się mm z wyboru to to jest indywidualna sprawa każdej z Mam i Jej dziecka i nic nikomu do tego. a rady w stylu herbatka i bawarka i miliard innych sa nic niewarte, bo wiadomo, ze jeżeli komuś zależy na karmieniu piersią to robi wszystko żeby karmić. więc dajcie biednej dziewczynie spokój. temat był o mm a nie o wyższości cyca nad mm!

Gość zanka1993mhm
Wogole pampersiki z babydrame sa super i bardzo tanie

Gość zanka1993mhm
Ja rozumiem wybor kazdego ja nikogo nie gnoje ja tylko sugeruje ze mozna sprobowaci nie jestem przeciwna mm

Gość gość
ok. uniosłam się bo miałam wrażenie że tu się zacznie pojazd po biednej dziewczynie. sorki

Gość zanka1993mhm
Ja rozumiem wybor kazdego ja nikogo nie gnoje ja tylko sugeruje ze mozna sprobowaci nie jestem przeciwna mm

Gość gość
zanka1993mhm już ok - przepraszam.