Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NatkaNo1

Glodowka do studniowki

Polecane posty

Gość NatkaNo1

Witam wszystkich. Zaczne od tego ze chcialabym zaprosic wszystkich chetnych do przejscia wraz ze mna na 9 dniowy okres glodowki ktory ma na celu pozbycia sie kilku kilogramow przed balem studniowkowym. Jestem mama 6 miesiecznej Zuzanny. Chodze do 4 klasy technikum a za 9 dni mam studniowke. Okres ciazy zniszczyl moje cialo i przytylam az 30kg! Pomimo diety i ruchu w ciazy. Do tej pory udalo mi sie schudnac 15kg ale to wciaz za malo. Nie nawidze swojego ciala, miedzy innymi dlatego ze wczesniej wazylam 65kg a teraz waze az 80! Mam mnostwo rozstepow, grube uda i brzuch. Glodowka to swietny sposob na zrzucenie kilku kilo ale nalezy postepowac zgodnie z waznymi wskazowkami odnosnoe do sposobu glodowki. Wiecej info na www.glodowka.pl

Gość gość
ja tez w ciązy przytyłam 30 kg, ale zgubienie ich- zaczełam jak mala miala pól roczku zajeło mi 5 miesiecy (tzn jeszcze mam 5 kilo- mysle że ich tez sie pozbede predzej czy poźniej)- moglam jedynie postawic na cwiczenia bo małą karmiłam do roczku wiec musialam sie dobrze odżywiac a zreszta lubie jesc wiec jedynie smieci trza eliminowac. Ale chyba to był dobry pomysł bo póki co waga nie idzie do gory a ja jeszcze walcze z tymi 5cioma. Nie rob głodówki - kazdy pewnie wie że urodziląs i nikt nie bedzie ci robił zadnych przytyków a chudnij z glową i dostarczaj sobie wszystkich potrzebnych składników bo masz dla kogo byc zdrowa - a bedac chuda a chora to za bardzo nie bedziesz do niczego zdatna tym bardziej do wychowywania dziecka. Pozdrawiam