Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość ja

pokochać sport

Polecane posty

Gość gość ja

Witam, czy jest tu ktoś kto biega?? Biegam tydzień zawzięłam się, codziennie pokonuje ok. 4km (o różnych porach dnia), czasami mam ochote biec dwa razy dziennie. Oczywiście z czasem zwiększę dystans. Chce zrzucic 6kg (ważę 56 przy 165cm wzrostu). Po ciąży mam okropny nawyk, PODJADANIE, czy ktoś z Was ma jakiś sposób by to pokonać? Jakaś hebatka hamująca apetyt czy coś? Po bieganiu czekam 2h i jem coś (staram się jeś 5 razy dziennie, owoce warzywa, niestety czasem niezdrowy obiad, piję duzo wody, słodycze też podjadam) do czerwca chce zgubic trochę cellulitu i brzydkiego brzucha). Cwiczę 2 razy w tyg na siłowni od 2 tyg. Nie chcę by to poszło na marne.

Gość gość
ja biegam :) dla odchudzania. U mnie działa jeśli biegam 3 razy w tygodniu. Na razie ok 20 min. w tempie konwersacyjnym ;) u mnie zadziałało i nie muszę stosować super diet :) chcę dojśc do 40 minut. jest taka fajna stronka http://www.biegaj40minut.pl/

Gość gość ja
Ja też między innymi by lepiej wyglądać. Ja biegam 30 min-35 min, truchtem, nie zatrzymując się. tzn. kiedyś schudłaś biegając? No właśnie nie stosowałam nigdy super diet, wygladałam super, ale po ciąży jest inaczej. .. Lubię biegać, a task mocno przed tym się wzbraniałam.

Gość gość
chce schudnąć z 55 do 50, kto ze mną??

Gość gość
ja mam 172 cm , wiec 50 byloby za malo :( ale tak 58-60, super by bylo!to jakies 10 kg, narazie nie moge bo karmie :( a bardzo bym chciala